IZTOK faking GARTNER

« | | »

KPK

14.10.2015

Štefanec prijavil Sedlarjevo. KPK je taka farsa in sramota, da še smešno ni več. Samo v vukojebini kot je Slovenija se lahko predsednik in podpredsednica KPKja drkata javno preko medijev! Zanima me tudi, zakaj se Alma Sedlar do dela KPK obnaša kot da sploh ne dela na KPKju. Štefanec je bil največji kiks Boruta Pahorja. Res mi ni jasno, da ni videl kak pajac je že ko sta prvič srečala. Še šiviljski krožek Vitanja ima več odgovornosti do lastnega dela kot KPK!

YouTube slika preogleda
 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 14.10.2015 ob 17:54 pod Aktualno in brez cenzure. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

5 odgovorov na “KPK”
 1. AndrejM - 14.10.2015 ob 19:44

  Sem malo danes v fitnesu pretiraval, samo veslal sem eno uro in sem zato mislil, da sem narobe prebral, ampak berem še enkrat pa še enkrat pa še enkrat…in Iztok napiše, da se je naša draga Barbi zmotil. Nič, narobe prebral. Grem na zaslužen kozarec (čilskega) vina, pridem nazaj in…še vedno piše isto. Neverjetno.
  Ampak v resnici pa je stvar čisto enostavna: zakaj bi v tej smešni državi karkoli v redu delovalo? Zakaj bi ravno KPK bila izjema? Najboljši ljudje odhajajo iz Slovenije in tudi tako trdoživi, kot je dr. Brecelj z onkologije, bodo počasi odšli. Saj bodo prišli novi, ampak ko bomo imeli raka, nas bo na onkologiji namesto vrhunskega kirurga operiral nekdo, ki je diplomo kupil na žnj fakulteti nekje bogu za hrbtom.

 2. Mellie - 15.10.2015 ob 10:04
  Mellie

  Pahor je videl, da je Štefanec pajac, ampak je žal zmagalo njegovo črkobralstvo. Reglci so reglci, tudi če se dela škoda! To smo v Sloveniji pripeljali do skrajnosti! Tega se držimo in pika! :(

 3. Pepi - 15.10.2015 ob 12:32

  Sj Kaligula je dal tud konja za konzula.

 4. IZTOK GARTNER - 15.10.2015 ob 12:38
  IZTOK GARTNER

  In pol se čudiš, da je šel Rim v kurac :)

 5. AndrejM - 15.10.2015 ob 14:40

  Konji so plemenite živali za razliko od človeške vrste. Tisti konj kakšne posebne škode ni naredil, verjetno so ga dobro hranili in razvajali, predvsem pa ni povzročal škode, tile “konji” tukaj pa…

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !