IZTOK faking GARTNER

« | | »

Čarobnost mestnih trgov

6.07.2015

Velik poklon Vladimiri Skale, organizatorki in idejni vodji tega zanimivega in izvirnega projekta, ki je enkratno sestavil modo in druženje. Tri modne revije pod milim nebom v razmaku enega meseca. Na treh različnih trgih v Celju. Zahteven projekt, odlično izpeljan projekt. Iskrene čestitke vsem.

null

 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 6.07.2015 ob 13:16 pod šovi. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “Čarobnost mestnih trgov”
  1. ModniMacek - 6.07.2015 ob 14:43

    Kaj pa financno? Ji bo enkrat za spremembo znesl?

  2. AndrejM - 13.07.2015 ob 20:12

    Ker so tema celjski trgi, bom tukaj zapisal nekaj kritičnih besed o “knežjem” mestu. Torej, v roke sem dobil četrtkov Novi tednik (dolgčas od uvodnika do fotk na zadnji strani, no šale so bile vsaj prebavljive) in sem prebral, kako Celjska koča tolče izgubo. V bistvu ZPO, ki jo upravlja. Leta in leta. In kdo to plačuje? Je jasno, kajne? In potem je kakšna luknja na cesti več in tako naprej, ker denarja seveda ni, glavno pa je, da se pokriva izguba. In kolikor vem, do sedaj še nihče ni sprejel odgovornosti predvsem za slabo upravljanje projekta, ker močno sumim, da stvar sploh ni bila dobro premišljena. Kot precej rednemu obiskovalcu mi je popolnoma jasno, da dobička pač ne more biti. Recimo. Skoraj nikoli do sedaj nismo bili zadovoljni z gostinskimi uslugami, pa gremo vedno do hotela (in prej koče). Vedno. In se nam je marsikaj zgodilo, od tega, da v času največje gužve ni bilo skoraj nobenega natakarja do tega, kako so se plazili naokrog kot polži ali pa klepetali s prijatelji. In potem ljudje seveda, po slabih izkušnjah, pač ne gredo več v ta lokal. In zadnja, vroča nedelja. Zjutraj ogromno ljudi, se pogovarjam še z drugimi, ki bi se peljali z bobcartom, pa ne gre. Zaprto. Se odpre ob desetih, ko je tam krepko vroče. No, takrat verjetno tam gužve ni več, se pa bobcart odpre. Gremo dol in se s tamalimi popoldne odpeljemo še enkrat gor na nekaj voženj, in glej ga zlomka, ravno takrat, ko se začne zbirati največ ljudi, se ob šestih zadeva zapre. Ustavi. Konec. In potem je izguba. Halo? Kako pa ne bo, če ne pobereš denarja od ljudi, ki ti ga ponujajo na pladnju.
    Ker bo ob Sv. Nikoli kdorkoli v Celju za svoje slabo delo sploh sprejel odgovornost, je o tem brez veze sploh pisati. Edini, ki tu in tam kaj pokritizira, je Brane Piano, vsi ostali pa… Škoda besed.
    No, škoda pa je tudi besed, kaj bi Avstrijci naredili z zgodbo o celjskih grofih. Par sto delovnih mest (gostinstvo, prenočišča, prevozi, grofovski proizvodi, različne publikacije in spominki…). Pa kdo bi se s tem ukvarjal, ko imamo raje tovarne, ki nas onesnažujejo s kadmijem, cinkom in podobnimi človeku tako ljubimi zadevami?

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !