Twitter Time

4.09.2012 ob 02:42
 1. Moj kurac varčne žarnice, finta je le v tem, da bodo ta stare iz trgovin izginile zaradi tega, ker so prepoceni in ker je treba kupce pač spet prinesti okoli in jim ponuditi le drage žarnice.
 2. Poleg mesa se je podražil tudi kruh, ki je že zdaj ponekod stal več kot tri evre, kar je taka svinjarija, da ne morem verjeti. Včasih smo za kilogram kruha odšteli 100 tolarjev, zdaj jih bomo po novem očitno že 1000.
 3. Podražil se je tudi bencin. Resnično me zanima, do kdaj bomo prenašali to izkoriščanje in kdaj bo demonstrativno padla prva bomba na kakem bencinskem servisu.
 4. Pop Tv se ponaša z modernim in bolj točnim napovedovanjem vremena. Skrajni čas, saj jim do zdaj skorajda nikoli ni ratalo zadeti pravilnih temperatur niti za en dan v naprej.
 5. Bineta Kordeža, ki je zavozil Merkur, očitno čaka zaporna kazen. Je to pravljica ali se je začelo v Sloveniji vendarle nekaj premikati na bolje?
 6. Na hrvaški obali počitnikuje vse več hollywoodskih zvezdnikov, med katerimi je bil tudi Tom Cruise, kar je jebeno kul novica, zaradi katere se lahko Slovenci zjokamo in upamo, da bo drugo leto kak zvezdnik pri nas uporabil vsaj stranišče, če ga bo prijelo srat.
 7. Če je kdo na Hrvaškem nedojeban in slabe volje, so to ljudje, ki pobirajo cestnino. Človeka ima, da bi se zaradi njih obrnil nazaj domov.
 8. Spomin na astronavta Neila Armstronga: KLIK
 9. Zakaj folku, ki mu daš jasno vedeti, da ti gre na kurac, ni jasno, da ti gre na kurac in še vedno leta za tabo?
 10. Favoriti na letošnjih predsedniških volitvah: KLIK
 11. Zakaj za vraga domofonski zvočnik pred vhodom v blok sredi noči vedno tako čudno hrešči. Če kmalu ne najdem logične razlage, bom začel razmišljati, da gre za paranormalne pojave ali za faking poltergajsta.
 12. Zapustli so nas filmski skladatelj Marvin Hamlisch (1944-2012), meni legenda tudi zaradi sodelovanja pri zgodnjih filmih Woodyja Allena, pisatelj in scenarist Gore Vidal (1925-2012), tudi avtor zloglasnega filma Caligula, in moster filmske maske in efektov Carlo Rambaldi (1925-2012), tudi kreator Spielbergovega ETja.
 13. Tale cover komada Look At Me Know je kul: KLIK, tale pa še boljši: KLIK
 14. Resnica o prvem človeku na Luni: KLIK
 15. Za konec pa še ena zakon fotka: KLIK
 

5 komentarjev na “Twitter Time”

 1. Mirko pravi:

  A ni glede predsedniške tekme že realnost dovolj bizarna:

  http://shrani.si/f/1N/us/3R4dyuEe/predsedniski-kandidati.jpg

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Duhovnik zgleda kot kak akcijski junak, jebemti :)

 3. Zelda pravi:

  Problem pri varčnih žarnicah je tudi v tem, da vsebujejo živo srebro in so kot take nevarne, da se jih odvrže med navadno bmalažo in bodo morale trgovine tudi zagotoviti posebno embalažo za te dotrajane žarnice. Pa še na en problem so opozorili strokovnjaki. Te varčne žarnice sedaj naj ne bi bile primerne za branje v p ostelji ob nočni lučki, ker oddajo neko posebno modro svetlobo, ki škoduje očem, vsaj tako so razlagali strokovnjaki. Kot drugi problem pa se mi postavlja tudi vprašanje, če bodo te varčne žarnice ustrezale našim starim svetilom, tu mislim na vrat žarnice in prav lahko se bo zgodilo, da bomo morali zamenjati naša svetila (stropne luči, nočne lučke).

 4. Zelda pravi:

  Našla sem članek, ki točno opisuje slabe strani varčnih žarnic:

  varčne žarnice vsebujejo živo srebro!
  Hlapi živega srebra so izredno toksični, kar pomeni na jih naš organizem ne zna izločiti iz telesa.
  Dolgoročna izpostavljenost zelo majhnim količinam pa povzroča nepopravljive okvare v našem organizmu!
  V prostoru razbita žarnica povzroči kontaminacijo le tega! Stopnja kontaminacije je seveda odvisna od količine živega srebra in načina čiščenja! Normalno je v varčni žarnici od 4mg živega srebra naprej.
  Osnovni problem varčnih žarnic pa je reciklaža!
  Napačno reciklirana varčna žarnica lahko kontaminira recimo vaš zelenjavni vrtiček.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No, eto, še dodaten razlog, da so te nove žarnice, ki itak zgledajo kot nekaj nezemeljskega, navaden drek. Pasale pa bodo v stara svetila, če se ne motim.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !