IZTOK faking GARTNER

« | | »

Twitter Time

23.05.2012
 1. Martina Šraj ima zelo dober nov komad z naslovom Plešeta: KLIK
 2. Nekdo hoče očitno na vsak način uničiti Zorana Jankoviča, ki je z zmago na volitvah dokazal, da lahko leti nad oblake, kar pomeni, da je očitno postal preveč nevaren za desnico. Na koncu se bo res izkazalo, da ga je Kučan močno zajebal, ko ga je prepričal v bitko za premierja, saj zdaj po njegovih poslih vsi brskajo kot podivjani.
 3. Zadnji album skupine M.O.P., ki nosi naslov Sparta, je hudičevo dober in udaren rap, ki v avtu razfuka šajbe, če ga nabijaš na pravi jakosti: KLIK
 4. Če je katera wannabe zvezda res zoprna, je to Snooki.
 5. Zakaj za vraga Dušan Černigoj, ki je potopil Primorje, ne gre v arest?
 6. Whitney Houston je za prihajajoči film Sparkle, kjer igra tudi eno izmed glavnih vlog, z Jordin Sparks posnela novo pesem, ki sploh ni slaba: KLIK
 7. Gevro? WTF!
 8. United Colors of Ice Tea: KLIK
 9. Če bi tudi Slovenijo stresel kak hud potres, res nimam pojma kaj vse bi pograbil, ko bi bežal iz stanovanja.
 10. Dež me je že mnogokrat ujel iz zasede, toda danes me je spralo tako močno, da sem na oddajo prišel popolnoma premočen in si cote pač sušil pred kamero. Pa veter je bil tako silovit, da mi je polomilo dežnik. In kar je še bolj divje, vse to se je zgodilo v eni sami minuti, ko se je dež usul kot podivjan.
   

  Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 23.05.2012 ob 23:02 pod Na kratko. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

  En odgovor na “Twitter Time”
  1. MATEj - 24.05.2012 ob 10:37

   Ufff, tale Martinin komad je pa skoraj presežek na slovenski sceni. Zelo lepo!

  Na vrh

  Komentiraj
  Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !