IZTOK faking GARTNER

« | | »

Twitter Time

22.05.2012
 1. Pravi Twitter mi ni potegnil, saj mi je butasto, da moraš slediti in komentirati folku, ki mu dejansko ne bi, če hočeš kot novinec hitro nabrati followerje.
 2. R. Kelly bo kmalu izdal novo ploščo. Komaj čakam, saj je eden redkih, ki danes še vedno delajo kul musko.
 3. Na E!ju ne gledam nobenega reality showa, toda Ice Loves Coco je pa zakon.
 4. Zadnjič sem na hitro ujel oddajo doktorja Oza. Tip res raztura in se spozna na čisto vse, jebemti.
 5. Mariova oddaja Moja Slovenija mi je še vedno zelo zabavna, toda Trkaj se je v soboto obnašal kot da je malo retardiran.
 6. Če želite, da vas med večerjo sili na bruhanje, glejte oddajo plastičnega kirurga Roberta Reyja.
 7. Ko grem v  kino, imam najraje tako dvorano: KLIK
   

  Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 22.05.2012 ob 17:02 pod Na kratko. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

  13 odgovorov na “Twitter Time”
  1. Vidmar - 22.05.2012 ob 20:41

   Točno tako. Prazna dvorana in čisto zadaj.
   Drugače pa že par let izpred vhoda v dvorano (v Planetu Tuš) vzamem tisto rdečo ‘pručko’ za pod noge in je še bolj udobno, ko maš noge malo višje. Kaj je tisto sploh, za otroke zic al kaj?

  2. Pepi - 22.05.2012 ob 21:26
   Pepi

   Lol, pa kaj je s tem twitterjem? Tud na nekem drugem blogu sem danes zasledil, da se je avtorka podala v twitterske vode … :D Samo, da ne bo zdaj blog stagniral!

  3. IZTOK GARTNER - 22.05.2012 ob 21:28
   IZTOK GARTNER

   Slabo bereš, kolega :)
   Nimam twitterja, le tale rubrika, kjer bodo taki hitri tviter zapisi, se bo imenovala Twitter Time :)

  4. IZTOK GARTNER - 22.05.2012 ob 21:30
   IZTOK GARTNER

   Nimam pojma o teh pručkah, očitno nisem pozoren nanje nikoli bil. Nisem pa vedel, da jo lahko vzame vsakdo, ki se mu zahoče.

  5. Pepi - 22.05.2012 ob 21:34
   Pepi

   Aaaaaaaaaa, kul. Sem se že ustrašil, da je v luftu kakšna okrožnica, da morajo imeti vsi blogerji tudi twitter in da je jaz nisem dobil. :D

  6. IZTOK GARTNER - 22.05.2012 ob 21:38
   IZTOK GARTNER

   He, he. No ja, včeraj sem ga res imel, a le za eno uro, pa sem se naveličal zaradi tega, kar sem zapisal zgoraj :)

   Bom raje edini, ki ga bo imel kar na blogu :)

  7. alenka - 22.05.2012 ob 21:42

   ja tudi meni je najbolj všeč zadnje.

   sicer pa mi je tole mal hecno – twitt objave na blogu, ampak ni moja stvar. men se zdi ravno fora twitterja da je ažurn, takoj sporočiš/pokažeš nekaj, na blogu si daš pa pač duška in razpišeš. kombinacija obojega zmaga :)

  8. IZTOK GARTNER - 22.05.2012 ob 21:46
   IZTOK GARTNER

   Se strinjam, ampak preden prideš na dostojno cifro followerjev rabiš hudiča dela in cajta, pa še to mi ni kul, kar sem zapisal zgoraj. Pa bedno mi je, da nekomu nekaj komentiraš, tvit pa je viden pri tebi. Nelogično.

   Ker hej, če nimaš vsaj 5000 followerjev nisi naredil nič.

  9. spookymulder - 22.05.2012 ob 22:47
   spookymulder

   Ja, tiste plastične pručke so za majhne otroke, da si jo dajo na stol in tako sedijo malo višje, da lahko vidijo čez naslonjalo stola pred njimi (oziroma da vidijo tudi spodnji del platna). Na voljo so tudi v Koloseju, vendar jih ponavadi nastavijo v tiste dvorane, kjer se vrti kakšen film za otroke. V Kinodvoru pa za ta namen uporabljajo kar mehke (kavč) blazine.

   Da bi si jih kdo dajal pod noge pa sedaj prvič slišim, čeprav je verjetno še vedno bolj, kot to, kar počnejo nekateri mladci, ki noge parkirajo kar na vzglavniku prednjega sedeža (če tam seveda ni kakšnega gledalca, ampak vseeno ni preveč okusno).

   Drugače pa izgleda, da bi bil čisto kul twitteraš, samo je pa res, da ne moreš sledilcev nabrati kar čez noč, pa da je s tem tudi dosti dela, če hočeš vse spremljati in slediti … mislim, da ima večina resnih twitterašev to porihtano kar preko pametnih telefonov, da na ta način sproti objavljajo zadeve in preverjajo, kaj se dogaja, čeprav je seveda tudi to spet neka dodatna obveza, da potem stalno visiš na telefonu … ampak kot vse izgleda, bo točno taka naša prihodnost, da bomo vse več časa preživeli v virtualnih svetovih in računalniških družabnih omrežjih.

  10. IZTOK GARTNER - 22.05.2012 ob 22:51
   IZTOK GARTNER

   Noge pakirajo tudi zato, ker je premalo prostora med sedeži in začnejo kolena boleti, če si malce višji model.

   Kot si pravilno ugotovil, dodatna služba, jebemti :)
   Če seveda hočeš razturati.

  11. spookymulder - 22.05.2012 ob 23:15
   spookymulder

   Kako je premalo prostora med sedeži, jaz ne spadam ravno med palčke, pa se lahko tako v Koloseju, kot tudi v Tušu skoraj uležem v sedež?!? OK, nog ne moreš ravno stegniti, kot da bi bil doma na fotelju, ampak mislim da je vseeno več kot dovolj prostora in da so tudi sedeži dovolj udobni, da brez težav in bolečin v zadnji plati preživiš tisti dve uri. V Kinodvoru pa je res malce manj prostora, pa tudi sedeži niso tako oblazinjeni, tako da tam res za višjerasle ljudi lahko postane nekoliko neudobno, v Koloseju ali Tušu pa do sedaj še nisem imel problemov s sedenjem.

  12. IZTOK GARTNER - 22.05.2012 ob 23:17
   IZTOK GARTNER

   Hm, če imaš na levi in desni koga, si tudi v Koloseju in Tušu kot v konzervi. Pa ne pozabi, da v višino nisi tako velik fant kot misliš :)

  13. Vidmar - 23.05.2012 ob 00:39

   Lahko vzameš pručko, samo zaposleni te ne smejo videt. :D Vzamem pa zato, ker mam tud doma raje noge malo višje ko gledam film, ne pa na podnu. Ti priporočam, da vsaj enkrat probaš. Sem že vse svoje kolege na to navadu. Prvič so se mi smejali, pol sem jim pa podal pa niso hotl nazaj dat.

  Na vrh

  Komentiraj
  Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !