IZTOK faking GARTNER

« | | »

Bruselj

23.03.2016

Vedno, ko poči bomba v kakem velikem evropskem mestu, začnete nabijati o psihopatskih muslimanih in o beguncih iz Sirije. Kao, saj smo vam rekli.
Dajte se zbrat, jebemti no. Vprašajte se, kaj počne Amerika po vseh teh arabskih deželah. Vprašajte se, kaj skupaj z njo počnejo mnoge evropske države.
In ko poči, seveda o tem ne govori nihče. Vedno so krivi psihopatski muslimani in begunci iz Sirije.
Nafukajo pa seveda nedolžni ljudje. Danes nesrečniki, ki so se znašli na letališču v Bruslju. Grozno, res.

 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 23.03.2016 ob 00:00 pod Aktualno in brez cenzure. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

18 odgovorov na “Bruselj”
 1. Skeletor - 23.03.2016 ob 06:38

  Vsi muslimani niso teroristi. Vsi teroristi so pa muslimani. Enostavno kot pasulj. Žal….

 2. E - 23.03.2016 ob 09:21

  Delno ti dam prav.Obstajajo fanatični muslimani , ki vidijo samo svojo vero kot tisto pravo in hočejo na silo ostali svet sprobernit v muslimane pa ne navadne normalne muslimane ampak v kalifat.
  Tem fanatikom je čisto vseeno koliko bomb kje pade res pa je , da imajo te bombe za izgovore za napade v evropi.Če evropa klone se lahko kar hitro zgodi , da se neboma več morala pogovarjati in izmenjati mnenj tukaj preko bloga tvojo oddajo pa bi nemudoma skenslali , ker je pohujšliva za njihovo mišlenje.

 3. David - 23.03.2016 ob 14:11

  Skeletor to si ga pa čisto mimo pihnil. Kdo je napadal muslimane v Bosni? Kdo je kam rinil v križarskih vojnah? Kdo koga napada v Bližnjevhodnih državah? Na žalost smo mi fasali to, kar so Američani sejali.

 4. Krš - 23.03.2016 ob 17:34

  No, končno bo blog spet lahko mal zaživel.

  “Vedno, ko poči bomba v kakem velikem evropskem mestu, začnete nabijati o psihopatskih muslimanih in o beguncih iz Sirije. Kao, saj smo vam rekli.”

  Kaj pa govoriš??? Noben ni nič nabijal, začel si ti s to debato, ravnokar. Ker edin to te še rešuje, da ti blog ne crkne. Pa Janša seveda….

  Se pa strinjam s tem da so to zakuhal vvsevtikajočiseameričani, keterim močno drži piskrček EU, ampak to ne opravičuje terorizma. In to od ljudi, katerim je EU nudila okolje v katerem bi lahko prosperiral, oni pa za zahvalo vrnejo to? Pfuj, gamad! Stalno nabijate, da teroristi niso na novo prišli begunci ampak so to ljudje, ki že ves čas živijo tu. Exactly, zato je še toliko slabše in žalostno. Hkrati so to potomci prišlekov iz prejšnjih selitvenih valov. Torej bodo današnji selitveni tokovi zgeneriral še več takšnih v prihodnjih letih. Nič ne pomaga če to danes niso teroristi, sigurno jih bo nekaj še postalo…

  Pa tut sicer v bistvu Evropske države niso tako direktno in masovno vpletene v te posege kot Američani, pa tu poka, v Ameriki pa nič??? Sigurno smo moralno odgovorni, ker na načelnem nivoju podpiramo početje američanov, če nič drugega s pasivnostjo. Ampak direktno pa mi (EU) ne mečemo bomb tam doli, ne pošiljamo specialcev, ne želimo prisvajati naftnih vrelcev, ne vsiljujemo državam svoje demkoracije itd, vsaj ne tako direktno in s tako silo…

  In za konec, sej smo vam rekl kaj bo!!!

  pa to ni še nič… samo vprašanje časa, kdaj bo to sranje tudi bližje nas, kdaj bo morda žrtev nekdo ki ga poznaš, ki ti je blizu…. pa bomo videli kako boš razmišljal.

 5. IZTOK GARTNER - 23.03.2016 ob 20:07
  IZTOK GARTNER

  Skeletor & David, itak, da niso vsi teroristi muslimani. Smo pozabili recimo Breivika, ki je bil Norvežan? Pa še na stotine drugih psihotov, ki so morili po celem svetu.

 6. IZTOK GARTNER - 23.03.2016 ob 20:10
  IZTOK GARTNER

  Krš, kmalu ti bo jasno zakaj zanemarjam blog :) Daj ne bluzi dokler ne veš za kaj se gre :)
  In dobro vidiš, da ne crkuje zato, ker ni ljudi, ampak zato, ker skoraj nič ne objavljam.
  To traja že precej časa, saj sem raje na Tviterju in Facebooku.
  Drkaš v temo kot vedno :)

  Folk nabija o muslimanih in beguncih na Facebooku in Tviterju! Daj ne delaj se neumnega!

  Nop, nič ni od tega, kar ste rekl. Ti napadi nimajo nobene veze z begunci. Daj se zberi no, jebemti.

 7. ModniMacek - 23.03.2016 ob 21:10

  @Skeletor:

  Se kdo se spominja ETE (Baski) in IRE (S.Irci)?

  (pa ne da scitim (katerekoli) verske fanatike, samo zelo groba posplositev prvega posta me je malce zmotila)

 8. Krs - 23.03.2016 ob 21:10
 9. Agent 00+2/1 - 24.03.2016 ob 02:21

  Gartner in a nutshell…

  https://i.imgur.com/YbxS01A.png

  @ModniMacek primerjaš IR(A)o vs. musliče? Je bila na Metelkovi spet močna doza speeda v igri?

  Islam religija miru https://i.imgur.com/cuP2Y5k.png

 10. KendrickLamar - 24.03.2016 ob 10:38

  Mater si že beden Iztok. Ti pa vedno začneš nabijati eno in isto po vsakem napadu. Saj ljudje razumejo kaj želiš povedati :)

 11. KendrickLamar - 24.03.2016 ob 10:52

  Ti napadi nimajo nobene veze z begunci. Daj se zberi no, jebemti.

  To da ti napadi nimajo nobene veze z begunci ne bo držalo oziroma odvisno kako pogledaš. Recimo veliko teroristov se je priključilo begunskemu toku ter tako izkoristilo vstop v Evropo tako da tista tvoja da nimajo nobene veze ne bo držalo, ker velikokrat ko prebereš kakšno novico so poleg beguncev omenjeni tudi teroristi zato to, da nimajo nobene veze ne drži, čeprav razumem kaj želiš povedati :)

 12. IZTOK GARTNER - 24.03.2016 ob 14:58
  IZTOK GARTNER

  Nabijam po vsakem napadu isto, ker tudi folk na Tviterju in Facebooku nabija isto in nokomur še vedno ni jasno kako pa kaj in te napade izkoristijo le za svoje islamofobne blodnje.
  Le tolko!

 13. ModniMacek - 24.03.2016 ob 16:45

  Ne debil, primerjam teroriste s teroristi. A obstajajo tudi teroristi “nasi in vasi”, oz. manj slabi pa bolj slabi teroristi?

  Ne vem sicer od kod ti ideja, da je nekdo, ki ne mara posplosevanja za na metelkove in droge. Ampak ok se lahko igrava taksno igro: (beri: s primitivnim na primitiven nacin)

  Nimaš pojma o metelkovi, nimaš pojma o drogah, si prestrašen revček, ki sovrazis in preziras, obsojas vse kar ni tako kot ti mislis, da mora biti. In ne,nisem hraber samo za tipkovnico, vse to sem ti pripravljen povedat tut u fris.

  Skratka: odjebi

 14. Agent 00+2/1 - 25.03.2016 ob 03:15

  Uf ta agresija, kaj danes je bil pa MDMA v igri? Pomiri se model, da ne bo soca prehitro pošla.

  Namesto tega poguma, uporabi drugič raje logiko. Ker po tvoje, če se boriš proti okupatorju, si terorist? Potem so bili teroristi tudi Titovi Partizani? Teritorialna obramba?

  Skratka: dumbass

 15. mirko - 25.03.2016 ob 10:16

  A veš tisti spisek stotine nemuslimanskih tetoristov po svetu…

  https://m.imgur.com/cuP2Y5k

 16. ModniMacek - 25.03.2016 ob 12:09

  Na bliznjem vzhodu, pa je tudi ze stoletja mir in blagostanje, in zdaj so se zli muslimani iz cistega mira spravili na EU, in ubogi nedolzni zahod, ki ni nikoli nicesar slabega naredil v Islamskih drzavah, zdaj brez razloga trpi.

  Ce uporabljas logiko in nisi sposoben lastne analogije uporabit tudi tam “kjer ti ne pase” bodi raje tiho, ker samo kazes nestrpnost in sovrastvo. In ja terorizem ima vedno dve plati, za nekatere so heroji teroristi…

  Zakaj sovrazis? Ti je kak Haso mamico ali deklico postimal? Ja niso potem vsi muslimani krivi, ce imas premalega, oz. ga ne znas uporabljat…

  p.s. – ce bi kdaj uporabil MDMA pri dragi, ti mogoce nebi usla k arabskim zrebcem, kajti MDMA je daaalec od agresije, preberi si,pouci se, morda ne bos tak debil.

 17. Agent 00+2/1 - 26.03.2016 ob 06:13

  Na BV se koljejo že tisočletje, preden je zahod sploh dodobra slišal zanj. Vedno je bil tam isti imenovalec: NJIHOVA VERA/mentaliteta. Le zakaj so musliči potem napadali in vdirali v evropske države že stoletja nazaj? Zgodovina ti peša fant. Bo treba kakšno knjigo vzeti v roke in ne pošmrkat vse, kar pride pod nos.

  Sovraštvo je že del tebe, le zavedaš se še ne. Že to,da je zate IRA enako; kot Al Kaida & Daesh pove ogromno o tebi. Čudno, da nič ne omenjaš RAF? A tega na metelkovi ne učijo?

  Me veseli,da veš tako veliko o drogah in moji genetiki, mogoče bi bilo pametno,da svoje znanje razširiš še na druga področja. Predvsem pa je zanimivo: dva stavka in v obeh omenjaš spolnost z nekom drugim. Si malo cuckold, kajneda?

  Skratka: dumbass

 18. ModniMacek - 26.03.2016 ob 20:44

  Zanimivo, da nisi zanikal mojih domnev…

  Smejim se ti v obraz. HA Ha Ha.

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !