Valentinovo

12.02.2016 ob 11:44

Valentinovo, dan zaljubljenih, dan za tiste, ki bi umrli drug za drugega. In za tiste, ki jim partnerjeva ljubezen pomeni največ na svetu. No ja, tako vsaj pravijo tisti, ki z raznimi darili vsako leto služijo lepe denarce in nas prepričujejo, da je prav valentinovo krasna priložnost, da partnerju pokažeš kako zelo ga imaš rad. Ne rečejo kar tako, da gre ljubezen skozi želodec, zato ne bo nič narobe, če boste punci ali fantu, ženi ali možu, ljubici ali ljubimcu, podarili kakšno simpatično darilce in mu iskreno ali pa zvito povedali, da ga ljubite in da je še vedno vaš srčni izbranec. Ljubezen se resda kaže skozi vse leto, toda za valentinovo jo pač obeležimo in si lahko dovolimo, da smo še posebej romantični, pocukrani in zasanjani. V pravi ljubezni ni patetike, v pravi ljubezni so čustva tista, ki nas vodijo, zato je valentinovo idealen dan, da si damo duška v vseh pogledih. Za ljubezen nisi nikoli prestar, ljubezen je tista, ki bi morala voditi ta svet, zato predlagamo, da bi bilo valentinovo vsak dan. Magari zato, da bi lahko drug drugemu delili srčke, objeme in poljube. Popoln svet, vam rečem.

 

3 komentarjev na “Valentinovo”

 1. E pravi:

  Valentinovo je samo marketing.Zakaj na kak drug dan ne kupiti cvetja ali darilce?Seveda pa se eni potrudijo koliko se le da da le potem dobijo za fukat po dolgem času.Ne ne ne grem se te igre.
  Jaz kupim kakšno vrtnico ali bonboniero old school :) .

 2. AndrejM pravi:

  E,

  kot enemu od mojih najljubših komentatorjev tukaj, morda celo najljubšemu :) , ti moram povedati, da se strinjam s tem, kar si napisal.

 3. E pravi:

  AndrejM končno se strinjama :D .

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !