Slovenija ima talent 2015: Finale

14.12.2015 ob 02:44
 • Petra in Sergej, bal sem se, da mi bosta uničila enega mojih top mjuziklov. Nista ga, zelo soliden nastop. Njun najboljši do zdaj.
 • Sara Hercog, tudi ona danes okej in daleč boljša od svojih prejšnjih nastopov. Eto, iskreno.
 • Nejc Lombardo in Miha Plantarič, vrhunska sta. Nejc je fajn vokalist. Upam, da mu tokrat rata še boljša kariera in da mu ne bo treba čez par let spet na Talente. Miha pa ga dobro spremlja. Pa velik plus za avtorski komad.
 • Jernej Kozan, majstor! Faking dober nastop! Huge lajk! Če na koncu zmaga, ne bom imel nič proti!
 • Miha in Nejc, enkratna sta. Lombardo in Plantarič nima nobenih šans. Enkratna priredba komada. Kapo dol, fanta.
 • Sabina Veber Binna, okej izvedba megahita Adele. Naj ji bo. Tko.
 • Jerica Steklasa, diva! Bravo! Odličen nastop! Karizma, da se reče! Dejansko bi ji privoščil zmago zavoljo tega nastopa!
 • Žan Libnik, super pevec, povsem drugačen od Mihe in Nejca, morda malce premalo komercialen za tale šov, a vseeno mu privoščim vse naj naj v nadaljnji karieri. Se mi pa zdi, da se je danes malo izgubil zaradi drugih, bolj markantnih tekmecev.
 • Mara in Ljudske pevke, naj jim bo, danes sem dobre volje.
 • Zala Smolnikar, moja favoritka. Upam, da ne razočara in da spet dokaže, da je tak talent, da strga gate. Motherfucking hell yeah. Ta punca je čudež! Predobra za tole sranje. Predobra za Slovenijo. Moja zmagovalka! Pika! She is on fireeee! Karizma, good looks, glas, koketiranje, nastopaštvo, cel paket! Se pa bojim, da je bila preveč perfektna za končno zmago!

Jaz bi dal med Top 2 Zalo in Jerico. Danes sta bili daleč boljši od vseh ostalih.

Uf, Žan Libnik med top 2? To pa je presenečenje. Nisem niti sanjal, da bo tako. Začuden, res. In Jernej Kozan. Ajej, razočaran. Saj je super dečko, ampak Jerica in Zala sta pred njim. Tole je pa res šokanten razplet, jebemti ej.

Jernej Kozan je zmagal! Šok! Tko je simpa, da mu privoščim! Ampak Zala, come on!

 

29 komentarjev na “Slovenija ima talent 2015: Finale”

 1. Portos pravi:

  Zmaga zaslužena :)

 2. nastyboy313@gmail.com pravi:

  Jaz pa Jerneju ful privoščim.Po tihoma sem upal na njegovo zmago.
  Da je bil Žan med top 2 sploh ni takšno presenečenje najsnice deljao svoje.Če bi zmagala Zala seveda nebi bilo nič narobe a folk se je že kot zgleda naveličal malih pičk ,ki so že tako ali tako finančo priskrebljene.

 3. Rado Rado pravi:

  - Jerica mi je zoprna, preveč afektirana, a daleč najboljša pevka. Dajem jo na prvo mesto.
  - Sara Hercog, Sabina Veber, Žan Libnik. Takoj za Jerico. Fascinirala me je samozavest Žana. To poba!
  - Zala je zajebala s Fredijem. Škoda. Na svetu je le par pevcev, ki lahko pojejo za njim. Koreografija, nastop odličen.
  - Jernej Kozan, lep, zahteven nastop. Manjkajo mu komunikacijske veščine.

 4. MacGyver pravi:

  Meni sta bila top 2 Jernej in Sabina…

  Kaj je delal Žan med top 2 mi ni jasno, da pa tam ni bilo Zale pa je seveda popolnoma pravilno:

  1. Bohemian Rhapsody je komad, ki ga ne greš pet
  2. Bohemian Rhapsody je eden izmed komadov, ki so perfektni točno takšni kot so – če si že dovolj butast, da ga greš pet, potem poj točno takšnega kot je – ker tole njeno ni bilo za nikamor
  3. Če ne vidiš, da je imela katastrofalno izgovorjavo, potem ti žal ni pomoči

  Njen avdicijski nastop je bil ok, polfinalni je bil vrhunski, tole pa katastrofa – jaz bi jo dal med bottom 3 definitivno zraven onih bab in Žana…

 5. kaja pravi:

  Jernej zasluženo zmagal, Zala mi včeraj ni dobro odpela (mislim, da si je pretežko pesem izbrala), Jerica mi je bila super, prav tako Sabina. Žan mi ni preveč dobro odpel, dokaj povprečno ubistvu. Sem šla prav poslušat original in mi je veliko bolj všeč. :) Nasplošno pa dokaj soliden finale.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Vaš problem glede Zale je v tem, da težite s tem legendarnim komadom, pozabljate pa kako perfektna je bila ne glede na karkoli. Imela je jaca, da ni pela nekih jajc kot ostali!

 7. E pravi:

  Meni je Zala dobro odpela komad razen gibanje po odru mi ni bilo preveč všeč.

 8. Rado Rado pravi:

  Tu sem te čakal Iztok.
  Dvojna merila.
  Ko sta zakonca – pevski par v polfinalu pela Mercuryja – si jih potadlal, češ kaj se lotevata stvari ki jima nista kos.
  Ja Zala je super punca, tudi jajca je imela, a pesmi ni bila kos.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nobenih dvojnih meril, zakonca sta bila nekaj svetlobnih let za Zalo. Pač pela sta. Ona je igrala tudi klavir in karizmatično obvladala oder.

 10. V pravi:

  Jernej mi je sicer kul in mu privoščim to zmago – predvsem glede na alternativo (zmaga Žana). Če bi sam določal vrstni red, pa prav gotovo noben od njiju ne bi prišel v superfinale.
  Pred oddajo sem navijal za Jerico in Zalo, vendar sta me v finalu obe nekoliko razočarali – ne z izvedbo, bolj z izborom komadov. Glede njunih karier seveda ni bojazni, brez dvoma bosta obe postali uspešni glasbenici. Jerica bo seveda operna pevka, zato njene kariere ne bom spremljal, Zalo pa si predstavljam kot avtorico in izvajalko na slo pop sceni (Neisha varianta). Navijal sem tudi za Nejca in Miha (ml.). Upam, da ne bosta poniknila in da ju bomo še kdaj slišali.

 11. Didl pravi:

  Glede Zale se strinjam z ostalimi. To je komad, ki ga ne greš pet, ni pogumna odločitev, kvečjemu nespametna – če ga odpoješ tako, da posnemaš original. Ok, če pustimo komad ob strani, prvo polovico je dobro odpela, v drugem (rockerskem delu), kjer bi se mogla razživet, pa ni imela glasu in jo je zmanjkalo, tudi koreografsko in nastopaško je bilo bolj bogo kot ne.

 12. darja pravi:

  Samo da ni zmagala ta (šolana) Jerica. Ali pa unadva….

  Pjevalk imamo že pun kurac! Ni jo čez Blagnetko! Že 30 let!

  Tipčki – ojoj! Nobenega tenorja, ki ti dvigne kocine!

  Mara je talent – škoda, ker pri nas nimamo kakšne take mame.

  Ta, ki je zmagal – vse čestitke – ampak ga bomo že jutri pozabili.

  Čas je, da na SLO-talent pozabimo za ene 5 let, da zrastejo drugi.

  Edina ki je uspešna, je Lina. Pa spomnim se še ene, ki je nastopila v enih kožah in nalajala žirijo, ker ni šla naprej :D .

 13. transformer757 pravi:

  Uh,sem mislil,da je bilo kaj narobe z mojim televizorjem med nastopom tele punce Zale..ko berem tako pohvalo tule. Pa vidim,da je vse ok,saj vas je še kar nekaj slišalo to kar jaz. Jaz sem slišal mestoma fušanje, pa čist mim izbor pesmi. Hočem reči,da moraš biti ali naiven ali pa mal prismojen,da izbereš to pesem. No,ali pa genijalen pevec s pravo karizmo za kaj takega. Jaz, kakega A.Lamberta na primer, nisem ne slišal ne videl v tem nastopu. Žal,saj je punca sicer simpatična.

 14. resje pravi:

  se strinjam s komentatorji, ki so mnenja, da Zala ni bila kos izbranemu komadu. punca je sicer super, luštna, karizmatična, polfinale je bila super, itd. ampak v finalu sem pa včasih prav nakremženo zobe stiskal ob poslušanju nastopa. če vzamem tvoj standardni stavek Iztok: Zala je ubila Freddija Mercurya

 15. sreda pravi:

  Zala je v finalu izbrala pesem, ki ji ni kos. Fušanje, slaba izgovorjava, patetično kriljenje, skratka daleč najslabši nastop med vsemi. Takšnih pevk kot je ona je v Sloveniji na tone, v tujini pa na tone na x potenco. Pa noben nastop ni bil niti slučajno kaj posebnega, še največji šov je naredila Jerica, ki pa ni dobila dovolj glasov preprosto zato, ker je preveč zafnana. Saj verjetno operne pevke morajo biti takšne, ekscentrične, morda bo v operi in opereti naredila kariero in ji to tudi privoščim, saj mi je njen glas in nastop bil všeč, za ostalo pa me res ne briga, je njen lajf. Je pa zmagovalec pokasiral nekaj denarja in je vsaj to nekaj pozitivnega, iz tistega, kar smo videli, pa je precej skromen in v redu fant in je kar v redu, da je zmagal.

 16. Diareja pravi:

  Jerica se je uštela, komad iz polfinala bi moral biti finalen. Zala se je osmešila, bohemian rapsody ni komad za punčke, poleg tega je fušala čist preveč.

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Obnašate se kot da je Zala Damjan Murko! Niste pri sebi, majke mi!

 18. Rado Rado pravi:

  “Ona je igrala tudi klavir in karizmatično obvladala oder.”

  Oboje drži Iztok,
  le pevsko ni bila komadu čisto kos.

 19. transformer757 pravi:

  No,no..Iztok…tvoja ocena nastopa Zale je bila -uau,brez konkurence,skratka svetovno..zdaj pa mnenja, ki so drugačna od tvojega podcenjujoče daješ v en koš. Torej da so pavšalna in “murkovska”. Kako pa kaj s tvojo realitetno kontrolo? Razen če meniš,da bi morali biti a priori naklonjeni, ne glede na vse, do punce,ki po mojem sicer ima potencial, a je pač …dobila dobro lekcijo.

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Edina lekcija, ki jo je dobila, je to, da v Sloveniji na odru ne smeš imeti jajc, če hočeš zmagat!

 21. Rado Rado pravi:

  transformer757,
  kaj češ, stari panj se je vnel za mlado deklino.
  Čisto razumem, tudi jaz sem se pred časom navduševal nad Tanjo Žagar.

 22. MacGyver pravi:

  Lekcija ki jo je dobila je ta, da se je bolje lotiti komadov katerim si dorasel ;)

  Rado dobro si tole opazil glede Barcelone in dvojnih meril…

 23. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Rado, glede na to, da sem bil dva dni na erotičnem sejmu in delal intervjuje z vsemi porno zvezdami, res nimam težav z vnemanjem pri oddaji kot je Slo Talent, veš!
  In ja, točno to, da se navdušujete za drek, ki se mu reče Tanja Žagar, je lep pokazatelj kako zelo ne štekate norega talenta pri Zali.

  MacGyver, ful dobro je opazil, ja. Daj no, ne me jebat!

 24. transformer757 pravi:

  Celo v Sloveniji je treba poleg “imeti jajca” tudi super izvesti točko. Pa pametno izbrati komad in vse ostalo. Pa ni Slovenija kriva,če ji ni uspelo,madona. Pa saj niso stare babe zmagale,ampak nekdo sodoben,svež,ki mu je zamisel in točka pač bolj uspela,kot punci Zali. Pa tud ne nabijamo kar počez,ampak je vsak povedal in utemeljeval svoje videnje. Je pač tako,da si bolj sam na nasprotnem bregu…pa če ti je lažje, kar bodi prepričan,da smo ostali zahojenci,ki ne štekamo. Je že v redu…:)

 25. Rozinca pravi:

  Mislem, da smo Slovenci dokaj enotni, da je šla zmaga v prave roke. Talent in trud sta se izplačala Jerneju in mu privoščim iz srca…

 26. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Da razčistimo, Jernej je super in mu zmago tudi jaz privoščim. Okej, zanima me, če bi zmagal, če ne bil iz revne familije, ampak vseeno, njegov nastop je bil super, tu ni nobene dileme. To sem spisal že zgoraj.

  Ne gre za to, da hočem biti na nasprotnem bregu, gre za to, da očitno nimate pojma kako velik talent je Zala in ste se zapičil v ta jeben Bohemian Rhapsody.

 27. transformer757 pravi:

  Ma, saj tudi kritiki tule priznavamo, da gre pri punci za velik talent, nedvomno…je pa to pač tekmovanje, kjer šteje tisti trenutek. Ni nekega talentometra, kamor bi vtaknil tekmovalce in bi , hja, morda zmagal celo nekdo, ki ga je pobiksal že v predtekmovanjih, morda zaradi treme, napačno izbrane pesmi, ali pristopa. . Publika nastope na odru ocenjuje in ima kljub vsemu večkrat kar prav. Celo bolj prav od kvazi strokovne žirije, kar se je videlo pri Martini. Je pa zgodba nedvomno pomembna pri teh stvareh. A je recimo lani zmagala tekmovalka, ki je imela problematično zgodbo, da ne naštevamo spet lanskih kresanj mnenj za in proti. Kar se lanske zmagovalke tiče, bi po vsej logiki morala popušit zaradi zgodbe…A je bila pač toliko boljša od drugih na odru.

 28. Skeletor pravi:

  Ej prjatu, a letošnjih 2016 talentov ne boš nič komentiral in ocenjeval ? A imaš kje drugje to?
  Lp

 29. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Šefe, že več kot eno leto sem tukaj :)
  http://iztokgartner.si/index

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !