IZTOK faking GARTNER

« | | »

Pester teden

24.11.2015

Začelo se je v sredo, ko sva s prijateljem Samom Horvatičem štiri ure gostovala v nočnem radijskem SNOP programu. Fajn je bilo, pa Luka iz Radia Celje je super voditelj. Čvekal sem o Modrijanih, seksu, ženskah, Jodiju. ljubezni, glasbi, filmih in seveda svoji karieri.

null

Petek je bil dan za koncert Jelene Rozge v celjski Casablanci. Itak, da ne bi šel, če me ne bi povabila moja draga prijateljica Rosana. Je pa Rozga čedna baba sicer, ampak muska je pa za en drek. Da o totalno slabem ozvočenju njenega vokala in savni zaradi prostora brez klime niti ne govorim.

null

V soboto sem imel Športni kviz na Šport Klubu. Jp, nazaj sem. Fajn je, da migam in da se mi spet dogaja. Pogrešal sem tv kamere, kvizi pa so mi kot kaže res usojeni.

Zvečer sem bil povabljen na zabavo Radia Rogla v Kaferno Loče. Fajn plac. Še bolj fajn pa je blo po dolgem času srečat stare radijske prijatelje. Najbolj vesel sem bil seveda Vojka, ki je bil tudi DJ večera. No, pa ritke so ble super. Itak.

null

Jupi, nedelja je po novem dan za Golica TV. Trije kvizi v istem dnevu. Faking maraton. Paše. Rad sem v akciji.

null

Brez vaj za Gartnerjev Bordel seveda ni šlo. Decembra štartamo. Res bo fukiš in vroče.

null

In še zmenek z eno res fajn babnico. Malo takih. Da me zdaj rajca po telefonu s takimi fotkami, je seveda logično.

null

 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 24.11.2015 ob 12:07 pod moje stvari, tv kariera. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

3 odgovorov na “Pester teden”
 1. turbofolker - 25.11.2015 ob 12:32
  turbofolker

  to je treba dodat pod turbofolk objave

 2. IZTOK GARTNER - 25.11.2015 ob 14:08
  IZTOK GARTNER

  Kaj čakaš :)

 3. Zelda - 26.11.2015 ob 16:23

  Glas jelene rozge mi je zelo všeč, ko poje v uvodu hrvaške humoridtične nanizanke “kar bo pa bo”. ima zelo prijeten glas.

Na vrh

Komentiraj