Za idiote!

16.11.2015 ob 00:32

Jp, tole je za idiote, ki jim še vedno ni jasno, zakaj ljudje bežijo od doma! In za idiote, ki imajo v glavi, da je ljudem doma super in da gre zgolj za preserancijo in islamizacijo Evrope! In seveda za idiote, ki jim še vedno ni jasno, da begunci nimajo nobene veze s teroristi!

http://www.index.hr/lajk/poster/142155/galerija-za-one-koji-se-pitaju-zasto-izbjeglice-ne-ostanu-doma

 

87 komentarjev na “Za idiote!”

 1. Gilly pravi:

  Po vseh tvojih zapisih in žaljenjem (debatirat z dejstvi itak nima smisla), lahko rečem, da si definicija useful idoita.

 2. mATEJ pravi:

  Pa kaj ti si njihov odvetnik al kaj?

 3. KendrickLamar pravi:

  spet ta Iztok. Enostavno ne zdržim, da se ne bi oglasil. Kot sem ti že včeraj rekel si mi preveč kul, da bi se o teh stvareh kregal ampak enostavno se moram oglasiti (verjetno je konec koncev to tudi tvoj cilj, da je čim več komentarjev :D )

  Že z naslovom boš verjetno dosegel polno besa in veliko komentarjev (morda točno to želiš :D :)

  Recimo jaz razumem zakaj bežijo in se mi trga srce ko vidim zgornje slike ampak povej mi zdaj če nimam prav, kar bom napisal.

  Bi bilo pravično če bi ti nekdo recimo napisal (oziroma ali bi razumel):

  Recimo, da bi nekdo odprl temo na blogu nekako takole:

  Za idiote!

  Jp, tole je za idiote, ki jim še vedno ni jasno, zakaj je ljudje v Evropi strah! In za idiote, ki imajo v glavi, da so na meji samo begunci in da ni teroristov med njimi.! In seveda za idiote, ki jim še vedno ni jasno, da je to odlična priložnost teroristov, da se pomešajo med ostale begunce.

  nooo kaj praviš hahahaha :D :D :D

  Bi razumel recimo nekaj takega. Bi znal iz tega razbrati zakaj taka panika v Evropi? hahahha :D

  Samo tako za foro sem ti, dal primer kako recimo nekateri drugi razmišljajo :D

  Če nisi slučajno razumel ti bom pa povedal kaj sem želel napisati :D Evo

  Napisal si:
  In seveda za idiote, ki jim še vedno ni jasno, da begunci nimajo nobene veze s teroristi!

  Večini folka v Sloveniji in Evropi je jasno, da begunci niso teroristi oziroma, da nimajo nobene veze z teroristi glavni problem nastane, ker se folk boji, da je med temi begunci vmes tudi nekaj teroristov. Zaradi tega je panika :D :D Nekaj, kar očitno ne razumeš.

  No to je to. Itak spet ne vem zakaj sem ti odgovoril z več kot 3mi stavki ampak tole sem moral napisati, pa čeprav vem, da ne boš razumel :D

  To je to hahahaha ajd :D

 4. KendrickLamar pravi:

  Verjetno bom spet jaz tisti ki ne bo razumel :D jel :D :D

 5. PPP pravi:

  O tem nihče ne dvomi, folk ti dopoveduje nekaj drugega

  http://www.medjugorje-info.com/hr/vijesti-iz-svijeta/vijesti/hercegovina/vijesti-iz-svijeta/otvorila-oci-europi-djevojka-iz-sirije-objasnila-tko-su-lazne-izbjeglice

  vsekakor Iztok nisi neka referenca

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kendrick, nop, večini folka ni jasno, da begunci niso teroristi. Niti v Evropi, kaj šele v Sloveniiji. Zakaj tebi to ni jasno, nimam pojma.

  PPP, dvomi, dvomi. In kaže skozi vsak drugi komentar tule in vsepovsod! Ne delaj se budale, lepo prosim!

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Matej, nop, le pokazat hočem kaki idioti ste!

 8. Portos pravi:

  Hudo res:(
  Ampak to so ljudje, ki nimajo denarja za plačilo dragih prevozov,…. To so ljudje, ki bi sprejeli vsako pomoč, ki ne bi metali hrane vstran, ko jo dobijo, ki ne bi svinjali vse poprek, ker spoštujejo druge države in ljudi… in predvsem ljudje, ki se borijo za svojo domovino in ne bežijo brezglavo polni denarja in iščejo samo ugodnosti. Moški družine odpeljejo na sigurno sami pa se borijo proti zlu in niso dezerterji, ki bodo živeli na račun drugih. Če to ne razumeš potem bi tudi ti, če bi tukaj zagustlo pobegnil, kot največja rit ???

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nop, ni nujno, prijatelj! Zakaj ne bi mogli imeti denarja, če so imeli še sekundo pred bombo na bajti fajn službo in prihranke na banki recimo?
  Aja, moški se morajo boriti in dati življenje za državo? Kaj točno ima potem družina od njih?
  Ja, spidzil bi iz te jebene države v sekundi, če bi bila vojna! A misliš, da sem nor, da bi se boril za državo, ki nam je od leta 1991 dalje sistematično sesula sanje in lajf?!?
  Si nor!

 10. AndrejM pravi:

  Iztok,

  tvoj problem je v tem, da ne znaš normalno komunicirati s tistimi, ki ne razmišljajo povsem enako kot ti. Tukaj, pri glasbi, pri filmu, povsod. Pa škoda zate, ker mislim, da ne želiš nič slabega, samo sam sebi vrtaš luknjo v koleno.

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Za razliko od tebe, ko se te da prepričati z levo roko in takoj spremeniš mnenje in si strašno prijazen do tistih, ki mislijo drugače od tebe!
  Daj no, Andrej, predolgo se poznava :)

  In ja, če ti Michael Jackson ni največji car glasbe in plesa, si pač totalni idiot, kaj ti naj!

 12. Portos pravi:

  ja to je najlažje pobegniti, zakaj pa ne izkoristiš ta tvoj talent in nekaj narediš za boljšo državo. Idi v politiko in ustvari te tvoje želje bo tudi nam lepo :) . Pa bilokakšna je ta država je pa naša in na njo smo čakali dolgo let. Vseposod boš prišlek in te ne bodo imeli preveč radi.

  pa to je en pravi politik lepo povedal.
  http://likeout.net/display/index.php?title=javna-izjava-premiera-avstralije&content_id=1812

 13. AndrejM pravi:

  No, kdaj sem pa takoj spremenil svoje mnenje in kdo me je prepričal z levo roko? Sva se zadnjič srečala v mestu, se spominjaš, V. je bila zraven in sem povedal nekaj stvari, ki jih nisi slišal. Tudi o tem, kako bi lahko v preteklih 15 letih in tudi lani sedel na kak udoben stolček, pa nisem, ker ne odstopam od svojih stališč. No, prosim, kdaj in kdo?

  Zadnji stavek pa samo dokazuje, kar sem povedal :) . In nič ne pove o meni, pač pa o tebi.

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Žal ni več naša, že zdavnaj so nam jo ukradli barabini.

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Andrej, ja saj to pravim, da se tebe tudi nikoli ne prepriča za nič in imaš vedno le svoje mnenje :) Zato je neumno to očitati meni, ker si sam popolnoma enak :)

 16. AndrejM pravi:

  Ne, jaz sem dam prepričati. Vprašaj moji tamali, kako me ovijata okrog prsta :) .
  Kar pa se tiče debate, ponavadi kar normalno funkcioniram, rad seveda malo provociram, sem lahko tudi strupen, predvsem do tistih kot jim praviš barabinov, ki so zjebali državo in tukaj nisem prijazen do nikogar, ki jih zagovarja. Pika.

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  To je drugo prepričevanje :) Mene tudi prepriča naga bejba takoj :)

  No, provociram pa kot veš noro rad tudi jaz :) Še posebej na blogu, kjer je fino gledati odzive :)

 18. KendrickLamar pravi:

  No, provociram pa kot veš noro rad tudi jaz :) Še posebej na blogu, kjer je fino gledati odzive

  Se mi je zdelo ja :D :D hvala, da si zdaj tudi pošteno povedal :D

 19. Mellie Mellie pravi:

  Vidim Iztok, da si zadel nevralgično točko. Pravi pljuvalnik za nestrpne! Da vidimo tu zdaj vso človeško duhovno bedo, skoncentrirano!

  Rdeča nit je skrajni egocentrizem, tudi kult osebnosti – lastne, kajpak!

 20. Mellie Mellie pravi:

  Portos, tisti tvoj link je potegavščina, kar pa vrlih desničarjev ne moti!
  Prime Minister Howard – Muslims Out Of Australia http://www.hoax-slayer.com/howard-muslim-speech.shtml

  V sekularni državi tudi križi niso zaželeni v državnih ustanovah.
  Avstralija je tipična država, ki je v preteklosti počela nekaj narobe, zdaj pa išče razloge, zakaj beguncem zapreti vrata. Veliko Avstralcev to zapiranje vrat kritizira kot nehumano!

  Tisti, ki se podredi gostu, mora najprej razmisliti, kaj je narobe z njim! Gostom je treba pokazati gostoljubje, razgrajanja v lastni hiši pa ne dopustiti. To je treba gostu dati vedeti takoj!
  Države, ki imajo problem s skupinami, ki se nočejo prilagoditi, morajo predvsem razmisliti, kje šepajo njihovi programi integracije.
  Prihaja čas ponovnega prevrednotenja vrednot. Nekater težave v družbi izvirajo iz poudarjenega individualizma in svoboščin, ki so posledica absolutnega individualima, saj svoboščine enega osebka ali skupine trčijo ob svoboščine drugega osebka ali skupine.

  Napačno pa je eno skrajnost zamenjati za drugo. Ta poskus pa se pravkar dogaja. Vodilo in sveto pravilo bi morala biti ČLOVEČNOST, ne pa črkobralski liberalizem, saj je ta obrodil ekstremizem.

  Sicer pa, škoda, da sploh pišem, ker v vašem oklepu ni reže, skozi katero bi to prišlo do vašega razuma, za katerega upam, da ga je vsaj nekaj.

 21. mina pravi:

  Iztok, mislim, ti pa res delaš budalo iz sebe. To je Sirija, saj to veš, a ne? In nihče nima nič proti Sirijcem in to smo ti vsi že večkrat napisali. Problem je v tem, ker nočeš razlikovati med begunci in ekonomskimi migranti. Dokler boš ti dve kategoriji izenačeval, se ne bomo mogli nič zmenit. Torej, beguncem (Sirijcem) je potrebno brez pardona pomagati. Ostalim, ki so ekonomski migrantje, pa nimamo kaj pomagati, ekonomskim migrantom se pač NE POMAGA, pač pa se jih ali sprejme ali pa zavrne, odvisno od mnogo faktorjev, dolčni pa ekonomskim migrantom nismo nič. Ko boš torej začel razlikovati begunce in migrante, potem ti ne bo treba limati linkov devastirane Sirije, ker Sirijci pač niso sporni.

 22. Mellie Mellie pravi:

  Če ni preveč intelektualno za vas …

  Kdo se boji islama? Kaj je v bistvu islam?
  Odgovarjajo strokovnjaki.
  Trk civilizacij – o integraciji http://4d.rtvslo.si/arhiv/panoptikum/174371011

  Rasizem v klepetalnici http://4d.rtvslo.si/arhiv/panoptikum/174364258

 23. Mellie Mellie pravi:

  Morda bo to pravilno razumljeno, predvsem sklep!

  Žiga Turk: Zapomnite si Pariz! | Žiga Turk – Planet Siol.net http://www.siol.net/priloge/kolumne/ziga_turk/2015/11/zapomnite_si_pariz.aspx
  Kontroverzno napisano, a sklep drži: prevlada močnejši, pravi problem je naša šibkost. Ta šibkost izvira iz nezavedanja vrednot zahodne družbe in demokracije!

 24. KendrickLamar pravi:

  Mellie lahko resno nehaš s temi linki??

 25. KendrickLamar pravi:

  Mina zdaj ti bo uletel s potejto potajo foro samo počakaj :D

 26. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mina, kako nima nihce nic proti Sirijcem, ce pa nanje drkate ze dva mesca! Ko clovk hodi tisoce kilometrov in spi na betonu,me pa en kurac briga ali je begunc ali migrant! Ne me jebat s takimi no!

  Ta zapis pa je za tiste, ki jim ni jasno zakaj folk bezi! Zakaj se delas neumno no?!?

 27. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kebdrick, le preberi si linke, morda bos potem vendarle nehal pisat idiotije!

 28. KendrickLamar pravi:

  Ne ne bom jih prebral! Idiot :)

 29. mina pravi:

  Iztok, saj ni problem, če je zate begunec ali migrant eno in isto. Samo potem pa ne limat linke Sirije “češ, poglej, pred čim ti ljudje bežijo”. Ker ljudje ne bežijo pred tistim na teh fotkah, pred tistim bežijo Sirijci. Če pa so zate migrantje čist isto, potem la limaj še linke drugih držav, od koder prihajajo ti ljudje. Oz. ne razumem te, a ti si resno predstavljaš, da se celotni bližnji in srednji vzhod ter cela zgornja polovica Afrike preseli v Evropo, Evropa pa naj po tvoje ima dolžnost, da sprejme takole na uč ene pol milijarde ljudi? Daj mi prosim pojasni, kako si ti tole sprejemanje vseh po vrsti predstavljaš. Po tvoje je torej dovolj, da se človek odpravi na nekaj tisoč kilometrov dolgo pot peš, in je s tem izpolnil ustrezne pogoje za azil? Saj je to zelo lepo, celo pohvalno, da si tako dobrega srca in to, ampak, a ti čisto resno, da naj se en cel kontinent preseli k nam in mi bomo za njih skrbeli kot skrbni starši?

 30. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mina, link sem zalimal zaradi določenih komentarjev, kjer so bebci kot že dva meseca nabijali, da ljudje bežijo zaradi popolnoma drugih razlogov kot je pofukana vojna!

  Ne gre za to kaj si jaz predstavljam in kaj si ti predstavljaš, gre za to, da se bo zgodilo slej kot prej. Ko bo jasno, da na to ne ti ne jaz nimava vpliva, se bomo lažje pogovarjali in bomo morda vendarle na isti valovni dolžini.

  Ti ljudje ne bodo šli več domov, Mina! In prišlo jih bo še več! Treba jih bo shendlat. Če jih ne bomo, nas čaka Paris!

  In od kje ideja, da bo treba zanje skrbet kot za otroke? Saj bomo delali in se skušali vključit v družbo no. Vsaj večina. Migranti še posebej. Saj jim ne bo kul, da bodo na jebeni podpori. Saj niso nori. Mnogi so šolani in bi radi normaln lajf.

  Ne ga srat no.

 31. AndrejM pravi:

  Iztok,

  kaj pa bodo migranti delali? Kje so kakšna delovna mesta? Recimo v Celju? Poznam kar dosti zelo sposobnih Slovencev, ki v Celju (in Sloveniji) ne najdejo nobenega dela pa bi bil vesel za vsako informacijo, da jim povem, kje delo lahko dobijo. Hvala za info :) .

 32. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kdo za hudiča govori o Sloveniji? Slovenija je taka vukojebina, da je še begunci nočejo, kaj šele migranti!

 33. kaj je pravi:

  ZA IDIOTE TI SI IDIOT

 34. kaj je pravi:

  da še enga slišm da podpira islam ubil te bom. AJE TO GROŽNJA? JA JE. ZAPRITE MELLIE PA VSI MRŠ!!!!! VI PA VAŠA POFUKANA POLITIKA IMIGRANSTVA

 35. kaj je pravi:

  PRJAV ME NA SPLETNO OKO. crknite lopovi!

 36. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Prjavlu ne bom nikamor, sam prosu bi te, da mi ne smetiš bloga s tem spam sranjem! Napiš v en komentar vse in basta!

 37. AndrejM pravi:

  Iztok,

  saj zdaj tega večina migrantov ne želi, ampak počakaj kak mesec dni, pa te bom morda moral poprijeti za besedo. Povej mi zdaj eno evropsko državo, ki je v tem trenutku pripravljena v neomejenih količinah sprejemati migrante? Ti skopiram, kar mi je pred dnevi povedal nemški kolega, podjetnik o tem, kako vedno bolj razmišljajo Nemci? No, ko smo pred časom nekateri povedali, da ne moremo govoriti samo o beguncih, ampak je zraven še kup ekonomskih migrantov pa še lumpi, je bil odgovor kakšen? Potato potejto Pariz Paris in pa zlivanje gnojnice umazane ženščine iz greznice. Right or wrong :) ?

 38. Mellie Mellie pravi:

  Butl, KAJ JE? Te bom pa jaz prijavila!

  Še enkrat Iztok: zakaj objavljapš te nesramne komentarje?

  Mene je zares minilo, da bi še kdaj prišla na ta blog! Oprosti, Iztok!

 39. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mellie, zato ker hočem da se vidi kakšni so ljudje! Ignoriraj!

  Andrej, nop, potejto, potato je bil v kontekstu spanja na mrzlem betonu in lazenja čez mrzle reke. In takrat res ni važno ali si begunec ali migrant. Ne seri!

 40. AndrejM pravi:

  Iztok,

  v redu, ampak zblojene levičarke tukaj so sikale, kako bomo ja integrirali migrante, kako tisti mesečniki iz ZL o tem razmišljajo in so ohinsploh super, kako…. Right or wrong? Torej nekateri razmišljate/jo, kako bomo integrirali __ tisoč (vstavi po potrebi) toliko in toliko migrantov, kajti kam pa bodo šli, ko bodo meje zaprte in jih bodo s severa vračali k nam? Ja, kje jih bomo pa zaposlili? V Celju, recimo? V enem dnevu se lahko stvari spremenijo in tudi naš PM je v parlamentu priznal, da je v parih dneh pri nas lahko par deset tisoč migrantov, ki ne bodo šli nikamor. In potem bodo migranti nezadovoljni, ker služb ne bo, denarja ne bo, Indija Koromandija (Germanija) bo za njih zaprta, AI in greznične komentatorke pa se bodo drle, kako so ubogi, ker vsak ne bo dobil minimalno po 1000 eur mesečno, kako smo nehumani in ksenofobi, kako se Slovenija sramoti po svetu… Ja, bom tukaj ponovil 103., begunci so eno, vsi ostali (ekonomski migranti, falotje…) pa drugo, beguncem je tudi po mednarodnih konvencijah treba pomagati in je to popolnoma prav in podpiram Ja, in kaj se bo v tem črnem scenariju zgodilo? Za migrante denar bo, za naše otroke denarja ne bo. Za migrante bodo službe, spet se boš lahko veselil, kako bo v JU več zaposlenih (right or wrong?), ker bodo razni FDV-jevci in podobni neuporabni kadri lahko “svetovali” in se šli humanost, za sposobne Slovence pa ne. In bodo šli ven. Tudi podjetja bodo šla ven. No, bomo šli.

 41. Mellie Mellie pravi:

  Iztok, to vidimo le tri duše, drugim pa daješ prostor za širjenje sovražnega govora – ki jim ga jemljejo drugi, moderirani portali.

  Bednikov ne boš prepričal, edino če uživaš v “prepucavanjih”.

  AndrejM, kakšen podel nestrpnež! Tudi ti si ogrožen od humanizma! Bedno! “Za migrante denar bo, za naše otroke denarja ne bo.” A bejž, no! Ker doslej so imeli VSI denar!
  Lep pozdrav od “greznične komentatorke”! Navaden poden od človeka si!

 42. AndrejM pravi:

  Mellie,

  če bi me ti hvalila, bi pa res takoj šel na pregled v Vojnik :) . Tako da hvala, večjega komplimenta zame že dolgo ni bilo. Pa da te potolažim: čisto normalno živim. Med mojimi sorodniki in prijatelji ni nobenega nestrpneža do beguncev, prav tako ni nobenega zmešanega “humanitarca”, ko pa je treba pomagati, pa pomagamo. Slovencem. In ne preko tipkovnice (“moje poslanstvo je pomagati spreko spleta”).
  Pa še vsebinsko. Ja, res je, za naše otroke do sedaj ni bilo dovolj, tukaj se strinjava. Je veliko mladih, ki si otrok preprosto ne morejo privoščiti (službe, stanovanja) da ne govorimo o tem, kako rigidna je slovenska država do posvojitev. Ne vem, če imaš otroke (a jih imaš), ker potem bi tudi v praksi vedela, kako “brezplačno” je recimo slovensko brezplačno šolstvo. In to, da če imaš že čisto povprečne prihodke ()za Slovenijo) ni več otroških dodatkov, štipendij in tako naprej. Ja, to ni v redu. Ampak stvari so enostavne, čista matematika: Slovenija vsako leto plača vedno več samo za obresti (za kaj že?), za svojo nenasitno JU se zadolži v milijardah, potem pridejo kakšne TEŠ6 in banke in tako naprej in denarja je vedno manj. In če bomo morali preživeti par deset tisoč migrantov (črn scenarij, se strinjam, ampak stvari se tako hitro odvijajo, da je možno tudi to), od kod denar? Od Evrope? Ja, kak drobiž morda, torej bo vse to plačal proračun. In od kod se bo vzel denar? Združen alevica bi seveda rekla, da bomo obdavčili tiste uspešne, ki bodo tako ali tako jutri odšli tja, kjer znanja in inovativnosti nočejo ožeti kot limono kot pri nas, kak drug zakajen levičar bo rekel, da bomo denar pobrali na drevesih. Ne, vzeli bodo vsem, torej tudi našim otrokom. In vse, za kar se bomo zadolžili, tudi za migrante, bodo plačali naši otroci. Kdo drug pa?

 43. AndrejM pravi:

  Mellie,

  pa še tole, ker sem sijajne volje, saj sem prišel s triurnega sprehoda :) in bom zapisal še tole. Torej, od pravih humanitarcev sploh nisem ogrožen, sem sam med njimi. V praksi. In tega ti, ki me sploh ne poznaš, ne moreš spremeniti pa tudi če se mečeš na zobe z najvišjega ljubljanskega nebotičnika :) . Res pa je, da sem po pljuvanju, ki sem ga doživel s tvoje strani, moji dragi raztrgal položnico, s katero je želela nakazati denar za begunce in bomo ta denar ta mesec namenili slovenskim otrokom, ki rabijo pomoč. Poleg običajnega namenjeega zneska in druge pomoči. Pa dovolj o meni, ne delam zate (ali pa, morda si med tistimi, katerim namenjam moj denar?), se pa spremenil ne bom. Poznam pa veliko lažnih tipkovničnih “humanitarcev” in takšnih, ki v življenju ne znajo in nočejo delati nič in potem je njihovo “poslanstvo”, da bodo pomagali drugim. Razni zavodi, društva, kup nepotrebnih zadev in ljudi, ki so “humani”. Sem pa tukaj večkrat povprašal, kaj pa v resnici kdo za begunce v praksi naredi (pa ne pozabi, da jim pomagamo tako ali tako VSI davkoplačevalci, saj ne plačujemo samo državnega aparata in njihovih stroškov, ampak so naša, davkoplačevalska sredstva namenjena tudi različnim nevladnim organizacijam), so bili izgovori od tega da nekatere buba nogica do tega, da drugi visite za tipkovnicami in tipkate. Je bila še najbolj konkretna ena komentatorka, ki je povedala, da bo beguncem dala nekaj starih oblek, saj mora narediti prostor za bolj moderne kolekcije. OK, v redu, tudi prav, tudi to je super, je pač tako, da veliko ljudi oblek ne ponosi in se pač dajo naprej, torej pohvalno. Ampak lej, če bi en Pedro Opeka lepo sedel v Ljubljani v eni pisarni in tipkal in vmes kofetkal, a bi bilo kaj haska od njega? Ne bi bilo kaj prida, kajne?
  No, ker je lep dan pa te tokrat lepo pozdravljem :) .

 44. mina pravi:

  Iztok

  “potejto, potato je bil v kontekstu spanja na mrzlem betonu in lazenja čez mrzle reke. In takrat res ni važno ali si begunec ali migrant.”

  Tudi tule se strinjava. Ko enkrat človek spi na mrzlih tleh je res čisto vseeno ali je begunec ali migrant, za njih je treba poskrbet. Stališče, ki ga jaz zastopam že ves čas, ni to, da jih pustimo lačne in žejne in prezeblje, ampak da jim preprečimo prihod v Evropo. Potem ne bodo ne lačni, ne žejni, ne premraženi.

  Tako kot je zdaj je pa en cel kaos, hočejo v Nemčijo in Skandinavijo, potem ko pridejo tja, pa jim je premrzlo, ali pa predepresivno, ali pa jim ni všeč namestitev in potem zahtevajo, da se jih premesti drugam, ali pa čez noč izginejo in se “izgubijo” nekje v Evropi.

  Pa še nekaj: vi humanitarci ves čas pišete, da bežijo pred nasiljem v svojih matičnih državah, pred ekstremisti, pred posiljvalci itd. Potem pa pridejo v Evropo in bivajo skupaj s točno temi ljudmi, pred katerimi bežijo, z ekstremisti, posiljvalci, ljudmi, ki ne priznavajo pravic žensk in otrok. In potem ti posiljevalci nadaljujejo s posilstvi, moški, ki ne priznavajo pravic ženskam te ženske na evropskih tleh maltretirajo in zlorabljajo, vi pa jih pri tem še zagovarjate, da to počnejo iz obupa, ker so toliko in toliko prehodili peš, ker so lačni itd. in se jim začenja mešat. Smeh. Nihče ne postane posiljevalec zaradi utrujenosti ali lakote, pač pa tak je. Da pa nekdo zagovarja posilstva v imenu humanitarstva, je pa maksimalno sprevrženo in gnusno dejanje. Problem, ki ga imajo humanitarci, tisti tapravi, aktivni, je, da se sprevrženi v svojih dejanjih in gnusni v sprenevedanju in potvarjanju resnic. Zato pa nikoli nič konkretnega ne dosežejo, njihov edini domet je obiskovanje kampov in finančna ali kakšna drugačna skrb za ljudi. Nikoli pa niso našli rešitve, ali imeli uporabnega predloga, skratka nikoli niso sodelovali pri reševanju problemov. Zakaj pa imajo humanitarci ravno v tej krizi take hude probleme in zakaj jih nihče ne sliši, pa je to, da sedaj pa ti humanitarci zahtevajo kršenje vele vrste evropske zakonodaje, s tem, ko brezpogojno zahtevajo sprejem čisto vseh, ki so se namenili priti k nam – to pa je svetovni precendens. In od izida tega precendensa je odvisno, kako se bodo odvijali dogodki v prihodnosti. Če bodo sprejeti vsi po vrsti, bo to povleklo za sabo še nove in nove milijone, ti milijoni pa nove in nove itd. To pa ni možno ne logistično, ne praktično. In bo neizbežno vodilo v težke pizdarije, v primerjavi s katerimi bo današnje spanje na mrzlih tleh mala malica. Ker če se to ne zaustavi, in zaenkrat kaže, da se ne bo, bo to vodilo NEIZBEŽNO slej ko prej v obrambo držav z vojsko in orožjem, ker so edino oni fizično opremljeni za zaustavitev pritiska takega števila ljudi. Zato bom napisala ponovno, čeprav sem že milijonkrat, da je NUJNO POTREBNO zustavit te selitve narodov, ker ne bomo Zahodnjaki najebali, pač pa vsi ti begunci in migrantje.

  Zdaj pa preberi tole in si zelo dobro zapomni, ker bo to, kar ti bom napisala sedaj, postalo v bližnji prihodnosti dejstvo: če hočeš pomagati ljudem, resnično pomagati, jim ponudi rešitev, ne pa ramo za jokanje in dušebrižništvo in sočutje. Sočutje samo vzbuja upanje in povečuje travmo, kjer upanja ni, rešitev problema pa problem reši in s tem reši tudi človeka in njegovo dušo. In to ne velja samo za begunce, migrante, pač pa na splošno za vse ljudi v težavah.

  Kajti posledica teh masovnih preseljevanj je vstaja in vedno večja moč radikalnih strank po celi Evropi, katere bodo ljudje začeli voliti na volitvah. To bo pa za vse današnje begunce/prišleke/itd. totalna katastrofa – in takrat boste videli vi “za vsako ceno humanitarci”, kako pizdarijo ste naredili z odprtimi rokami. Ker, jebat ga, s kričanjem ne morete spremeniti voljo ljudstva, pa če še tako kričite.

  Pa še tole za konec: jaz ne sodim med tiste, ki jih je strah. Ni me strah ne teroristov, ne muslimanov, ne beguncev. Ker vem, da se jih bo ustavilo z vsemi silami, če bo potrebno. Točno to se po tem napadu začenja dogajati, zaenkrat je to še sramežljivo, ampak živi bili in videli.

 45. KendrickLamar pravi:

  Mina normalno dobro razmišljanje. Dobro napisano.

  Samo upam da ne bo zdaj Iztok odgovoril samo z enim stavkom in spregledal celotni zapis…

 46. Mellie Mellie pravi:

  AndrejM, upam, da si se s svojim pisnjem olajšal!
  Veš, tvojih blodenj nisem prebrala. Škoda časa.

 47. Mellie Mellie pravi:

  Mina, ko sem šla s kursorjem mimo tvojega komentarja, mi je padlo to v oči:
  “Pa še nekaj: vi humanitarci ves čas pišete, da bežijo pred nasiljem v svojih matičnih državah, pred ekstremisti, pred posiljvalci itd. Potem pa pridejo v Evropo in bivajo skupaj s točno temi ljudmi, pred katerimi bežijo, z ekstremisti, posiljvalci, ljudmi, ki ne priznavajo pravic žensk in otrok …”

  Ti je morda sploh sinilo, da je tega nasilja še več prav tam, od koder bežijo? Pa še bombe z vseh strani, klanje …
  Nisem vedela, da nas bombardirajo z zraka vsak dan tu v Evropi, da za vsakim vogalom čaka tolpa talibov, nasilnežev in posiljevalcev.

  Vklopi možgane, če že empatije nimaš preveč! Saj, lahko bi bila tudi tiho, ampak ob takšni “mojstrski” izpeljavi misli preprosto ne morem biti tiho!

  Mi “humanitarci”, ki “objokujemo uboge begunce”, ponudimo tudi rešitve.
  Rešitev – kratko in jedrnato – sem že zdavnaj napiala in še enkrat ponovila, a se nobenemu ni zdelo vredno komentirati. Ker na tem blogu vsi – z redkimi izjemami – lajajo in žalijo, se napihujejo in na vse mogoče načine bruhajo svoje frustracije v svet. Sem pač med tistimi, ki v tej greznici pokasira največ osebnih žaljivk …

  Seveda smo “humanitarci” zelo moteči, saj je človečnost postala bsojanja vredna in zelo moteča! Nacionalizem in fašistoidne ideje so “domoljubne” in so vse bolj “in”. Zelo nasilni postajate vsi skupaj – in vse manj človečnosti premorete. Nekateri prav nič! Novi Breiviki na pohodu!

  Domoljubi že masovno hodijo na tečaje ravnanja z orožjem. To je zdaj skoraj obvezno. Vse, kar počno ameriški republikanci, je sploh “in”. Kmalu bo še KKK v blatnem dolu! Ker streljanje po šolah, Beiviki in KKK niso problem, saj niso samomorici kot muslimani. Oni samo druge streljajo! So manj nevarni od kamikaz iz Al Kaide in Isisa! Za tiste, ki jih umorijo, je čisto vseeno, če se tudi njihov morilec sam pokonča. Ko umreš, umreš!
  Ampak ne, samo eni teroristi so problematični, drugi pa ne toliko! Posebno, če so nasilni kristjani, potem tega dejstva ne obešamo na veliki zvon! Dvojna morala!

  Poslušajte raje strokovnjake za varnost, obveščevalce in specialce – v tujih in naših medijih.

  Želim vam bolj strpno in argumantirano debato!
  Lep pozdrave vsem skupaj!

 48. Cinca Marinca pravi:

  To si poglejte – o tem naši mediji spet molčijo!

  No man’s land Šentilj/Spielfeld http://www.komunal.org/video/prostori/282-no-mans-land-sentilj-spielfeld

 49. KendrickLamar pravi:

  Mellie kakšen humanitarc pa si? Saj samo za ves čas za tipkovnico skrivas :) pravi humanitarci pomagajo beguncem na meji. Edino če si poškodovana kot je bil Iztok nekaj tednov nazaj potem je jasno da ne gre. Skratka pošlji kako slikco pri meji kjer deliš hrano itd. Ker če si humanitarec če pišeš recimo kako jim moramo pomagati potem smo tudi ostali prav tako humanitarci, je tako? :)

  Z lepljenem linkov še nisi humanitarc ;)

 50. KendrickLamar pravi:

  Saj se že ves ta čas skrivaš za tipkovnico*

 51. AndrejM pravi:

  Hehe, greznčno komentiranje :) v stilu “ne berem, kaj pišeš, ampak si svinja”. Bravo. Ostani za tipkovnico in “pomagaj” ljudem, res si veličina!
  Ampak za vse takše lažne humanitarce ena vestička, saj vem, da se jih ne prime, ker noben med njimi ne zna nič narediti in seveda mislijo, da denar raste na drevesih, ampak vseeno. Ravno bil na kavi s kolegom, ki ima nekaj podjetij v Sloveniji in v tujini. In je tudi pred kratkim doživel, ne prvič, da so ga takšni na jeziku močni in v dejanjih posrani napadli na nekem srečanju, ki sploh ni imelo veze niti z begunci niti nič. Pač je povedal, da bi raje videl, da bi (tako je dobesedno povedal) oni bili tam dol in mi tukaj. Nič več. In se je nanj sparvila horda salonskih levičarjev, kakšen ksenofob je, kaj pa integracija pa tuje kulture pa ti si kmet ker na gasilske veselice hodiš (no ja, saj tudi Iztok misli enako, ane?). Je pa tipson frajer prve kategorije in odločitve sprejema v sekundi. Kljub temu, da ima v eni od sosednjih občin v Sloveniji že nagledano zemljo za postavitev ene proizvodne linije, je vse skupaj skenslal in svojemu podjetju v Avstriji že naročil, da zraven dokupijo zemljišča in bo tam v prvi fazi okrog 70 novih delovnih mest, počasi pa bo zaprl še podjetja v Sloveniji, enih pet ali šest. Ampak saj bo Slovenija v prihodnje živela od lepljenja linkov, ane?

 52. AndrejM pravi:

  Mellie,

  čeprav tega ne boš prebrala :) , pa vseeno. A veš, da kar razumem tvoj bes in frustracije. Ženska, ki je tako pametna in tako inteligentna in tako šolana (po tvojih besedah) in potem še postavi svetovni rekord v limanju linkov na minuto, pri čemer ona za vsako informacijo na svetu točno ve, kaj so spini in kaj je resnica (saj je temu ustrezno vrhunsko izšolana, ane) potem ne prepriča niti enega samega človeka, ki ne razmišlja točno tako kot bi po njenem moral. Niti enega! Ja, hudo je to, se strinjam. Moje sožalje.

 53. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Andrej, čak, Mellie preziraš zato, ker ji ni vseeno za begunce?!? Super, res.

 54. Cinca Marinca pravi:

  V razmislek – največje pokole v ZDA so zakrivili kristjani!

  The Top Five Attacks On America Committed By Christian Terrorists, Not Muslims | http://www.occupydemocrats.com/the-top-five-attacks-on-america-committed-by-christian-terrorists-not-muslims/

 55. AndrejM pravi:

  Iztok,

  jaz sem zelo razumevajoč in jo razumem. BTW, kako tvoja nogica, a je že v redu, da lahko kaj konkretno narediš za begunce? Morda kakšna fotoreportaža o tvojem humanitanem delu med poročanjem o tem, kako se počuti tvoj kuža in med tvitanjem o porno zvezdah? Po žurih in televizijah te je kar veliko videti :) . Pa še tole: kdaj in kje sem pa jaz na tvojem blogu imel kaj proti beguncem? Kdaj sem jih imenoval gamad, kdaj sem jih pošiljal nekam, kdaj sem jim grozil? No, prosim?

 56. AndrejM pravi:

  Iztok,

  pa ne se truditi z odgovori, saj bo vse v stilu potato potejto in ne bom bral, ker me ne bo tu. Sem enkrat rekel pa se nisem tega držal, zdaj pa bom. Torej, če se bom v prihodnje odločil, ali bom prišel na tvoj blog ali pa si bom raje izvrtal luknjo v koleno, bom izbral slednje.Ti pa želim veliko sreče v življenju, jo kar rabiš :) .

 57. Kranjska čebela pravi:

  Da sredi vašega kreganja vpadem z eno neprijetno novico!
  Ste vedeli, kaj se kuha v ozadju? Tožba proti Sloveniji zaradi zloćina proti človečnosti!

  Tudi Madžarski in drugim državam na balkanski poti – ker so ovirale pot beguncem, ki so bežali pred terorjem vojne!

  Closing Borders: A Crime Against Humanity | cynthiamlardner on WordPress.com https://cynthiamlardner.wordpress.com/2015/11/05/closing-borders-a-crime-against-humanity/

  Spet bomo častili davkoplačevalci! Super, ne?

 58. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Andrej, meni samo ni jasno zakaj si napadalen. Tudi do mene dejansko. Kaj te matra :)

 59. Krzno pravi:

  57. Obeta se v glavi nekoga, nikoli pa je ne bodo te države izgubile. Vsaka država ima v svoji ustavi,da je v primeru nevarnosti primorana zavarovati mejo in državljane. To je maslo Amnesty International, ki pa nima možnosti proti EU, kajti naša ograda je neposreden ukaz iz Nemčije in Avstrije, da se omeji pritok migrantov.

  “Closing Borders: A Crime Against Humanity” najbolj neumen naslov, kar sem jih kdaj prebral. “Closing Car Doors: A Crime Against Thieves”.

  Nekomu teče voda v grlo.

 60. Portos pravi:

  Mislim, da je tožba nesmiselna in ni šanse, da bi uspela. Mejo bi morali že davno ograditi in strogo nadzirati. Tiste, ki pa niso upravičeni do sprejema pa poslat nazaj od kod so prišli. Evropa bi morala z združenimi silami nadzirati vstop na prvi meji iz preprostih razlogov zaščititi svoje prebivalce . Tudi tiste, ki mislijo drugače.

  http://svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/564c915050648/v-ajdovscini-v-smeteh-nasli-raketometalec#.VkyYhxsLrUo.facebook

 61. Kranjska čebela pravi:

  Portos, ampak ne vemo, od kdaj je ta raketomet. Bo treba počakat, da še kaj povejo.

 62. Kranjska čebela pravi:

  Ej, Krzno, tudi za izbrisane smo mislili enako, za NLB tudi.
  Če bi šlo za Nemčijo ali katero drugo članico, se ne bi bilo treba bat. Mi smo pa v duetu z Madžarsko in nam bodo tako pokazali svojo superiornost, se bojim.
  Bomo še videli, kako se bodo stvari razvijale.

 63. mina pravi:

  @Mellie

  “Ti je morda sploh sinilo, da je tega nasilja še več prav tam, od koder bežijo? Pa še bombe z vseh strani, klanje …”

  A si lahko še bolj dolgočasna? Bombe padajo v Siriji, cca 80% beguncev NI Sirijcev. Da se ti da toliko neumnosti pisat. Če ste vsi humanitarci tako butasti ni čudno, da vas nihče ne jebe.

 64. mina pravi:

  @Cinca marinca

  “V razmislek – največje pokole v ZDA so zakrivili kristjani!”

  In? Pa največ serijskih morilec imajo tudi. Tule debata ne poteka o Ameriki. In v Evropi kristjani ne povzročajo pokolov. Ja, Breivik, ga sama omenjam, da ga ne rabite drugi.

  p.s. jaz sem tudi kristjanka, pa vere nikoli nisem prakticirala. Ravno v tem je keč, kristjani masovno opuščamo prakticiranje vere, mnogo jih sploh ne verjame v boga. Za razliko od muslimanov, kjer ne samo da se vera prakticira, pač pa je vera močno zlizana z državo. Na zahodu pa se je z razsvetljenstvom vera od države ločila. Tu nastane tudi razlika med islamskimi in zahodnimi teroristi. Zahodni teroristi (Breivik) so samostojni delavci, psihopati, in ko jih odstraniš, za njimi ni organizirane verige ljudi, ki bodo z njegovim delom nadaljevale. Medtem ko je vsak posamezen muslimanski terorist samo majcen delček velike organizacije. Enega odstraniš, ali pa se razstreli sam, in za njim pride cela četica novih, ki samo čakajo – to je tisti razlog, zaradi katerega so islamski teroristi bolj nevarni kot zahodni, v organiziranosti in razvejanosti – ali boste humanitarci tudi to dejstvo zanikali.

 65. mina pravi:

  @Kranjska čebela

  “Da sredi vašega kreganja vpadem z eno neprijetno novico!
  Ste vedeli, kaj se kuha v ozadju? Tožba proti Sloveniji zaradi zloćina proti človečnosti!”

  Eeem, pa ko bi recimo prebral tisti članek, ki si ga linkal, pa ugotovil, da v članku nikjer ne piše, da se obeta kakršnakoli tožba, ne proti Sloveniji in ne proti ostalim državam. Tako da nisi “vpadel” z nikakršno neprijetno novico, ker te novice sploh ni. Samo nek nepomemben blog in blodnje, ker je imel nek “humanist” 5 minut viška časa. Jao bedalaštine.

 66. Kranjska čebela pravi:

  Mina, marsikaj se zdi “butasto”, potem pa se prav to potrdi s sodbo! Tisti blog je od pravnice, ki se ukvarja s človekovimi pravicami.

  Mina, od kod takšna nestrpnost do humanitarnega prava? Ne razumem.
  Si morda pravnica in veš nekaj več od tuje pravnice, ki je kot specialistka za humanitarno pravo tudi aktivistka in novinarka komentatorka za to področje? Malo razišči njen profil.

  Vsekakor se o inkriminiranosti Slovenije razpravlja, videli pa bomo, ali imajo “humanitarci”, kot jih ti imenuješ, “the case” ali ne. Zagotovo nikogar od nas ne bodo nič vprašali, prav nobenega.
  Pozorno preberi uvodni stavek! Ustvarja se pravna praksa za takšno domnevo.

 67. Krzno pravi:

  62. Izbrisani so druga zgodba, tam je šlo narobe,ker v vseh teh letih ni uspelo nobeni vladi urediti statusov tem ljudem, ne pa, ker so med vojno bili brez dokumentov in dobili status izbrisanih. Glede migrantov bi bilo podobno,če bi jim imeli v državi 20 let in neurejene dokumente, potem bi pa tudi tukaj izgubili. Ker pa zapiramo mejo ali pa jih zavračamo pa ni tehtnega razloga, zakaj bi kdo tožil države, ki to počnejo. Suverenost in varnost državljanov je na prvem mestu.

  66. Verjamem,da je tudi tista pravnica vredu oseba, ki ima ogromno znanja. Ampak nima % za zmago. Same tožbe se vlečejo leta in leta, tukaj pa ne govorimo več o sami državi in posamezniku, ki se prerekata, ampak celi EU proti neki manjšini. Slovenija lahko samo reče, ker nas je tako malo, če bi nenadzorovano spuščali ljudi noter, bi to pomenil kolaps države in s tem bi bilo ogroženo življenje 2 milijona prebivalcev EUja. Case closed.

  Kot sem dejal višje, ograde niso maslo te vlade, ampak nasvet Nemčije in Avstrije.

  Le kakšno tožbo potem čaka Avstrijo, ki je želela na meji sezidati centre kjer bi sami izbirali ljudi. Čudno,da jih ni nobeden označil za naciste.
  Pa pravnica je pozabila napisati, da ogromno držav ne posluša sodišča za človekove pravice, tudi če izgubijo sodbo, jo lahkotno pomedejo pod preprogo.

 68. E pravi:

  No,če že slike limamo bom pa še jaz eno nalimal.

  http://shrani.najdi.si/?43/EZ/RXp1jn6/1/120028919951959438804015.jpg

 69. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Babe so glavne, nimaš kaj :)

 70. E pravi:

  Ja babe so vroče :) .

 71. Mellie Mellie pravi:

  E, na spodnjem delu fotke bi moralo pisati:
  “Syrian men fleeing Isis and Assad.”

  Le da to potem to propagandno poanto spremeni. Na čigavi strani naj se borijo? Tistih nekaj borcev za demokracijo, ki jih podpira ZDA, pa skoraj ni več – ker se je večina prdružila Isisu. :(
  Kurde po novem Asad tolerira, morda le začaasno. Jih pa zato bombardira Turčija – kar pomeni Nato! :(

  Bi lahko bilo še bolj umazano? Pardon, demokratično? :(

 72. E pravi:

  Mellie še en link zate.Teksta nisem bral sem pa si pogledal video.
  Osredotoči se kaj video prikazuje in ne mi se pizdit glede vir članka.Samo posnetek.

  http://demokracija.si/fokus/skandalozno-nacrtovana-invazija-slovenije-video-v-arabscini-ki-vabi-v-rs

 73. Kranjska čebela pravi:

  Krzno, imaš point! :)

 74. Mellie Mellie pravi:

  E, ta video sem hkrati s tabo objavila, s emi zdi pri Ograji.

  Za vsako državo obstajajo takšni videi in druga gradiva. Čim več informacij imajo o Evropi, tem večji biznis imajo thotapci. Upam, da vidiš povezavo.

  Ko bo kdo končno stopi na prste tihotapcem ljudi, ki kujejo bajne denarce, ljudi pa brezobziirno ženejo v smrt, bo tudi manj ljudi, ki hočejo v Evropo. Morda se bodo zganile tudi države z drugih celin in jih sprejele.

 75. E pravi:

  Mellie nič ne rečem glede tihotapcev a te ljudi (migrante) predstavljati kot neke uboge reveže je pa tudi mimo.Skoraj vsak ima več denarja v žepu kot kakšen Slovenec.Je veliko držav okoli nijh ,ki bi jih lahko sprejele eni so celo šli tja večinoma pa ne.
  Razlog najverjetneje lepo je doma spat in dobvat vse mogoče od države lep primer je Švedska.

 76. Mellie Mellie pravi:

  Ne bo držalo, E!
  Nekateri nimajo NIČ, niti vrečke z najnujnejšim, ker so tudi to kje izgubili. Nekateri so bosi, ker so izgubili čevlje!
  Nekateri so v brdolomu itgubili tudi dokument ein denar!!!!
  Zato ne posplošuj, ker izpadeš hudoben.

 77. E pravi:

  Mellie nisem nič hudoben samo povem tako kot je.
  TV pa prikazuje tisto kar želijo.Tisto kar bi morali videti pa nam ne pokažejo.Torej delajo neko lažno stanje.
  Glede bosih nog pa takole migranti že vejo kaj delajo sej niso neumni kot bi si kdo mislil to delajo zanalašč ,da bi se nam smilili v žepu pa pune pare.Mene žal z takšnimi forami ne morejo prilesičiti.V Sloveniji je mnogo ljudi ,ki nima primerne obutve za zimski čas pa skoraj gladko to dobenega ne zanima.Konec koncov tudi naši policaji in vojaki imajo tako slabo znošeno obutev ,da me je kr sram.Če nebi bilo policistov in vojakov na meji bi mi tanko piskali tako kot v Srbiji ,ko se lahko migranti giblejo prosto po prešerno.Pa vedi ,da iz varnostnega vidika to ni vredu.

 78. Krs pravi:

  Ne vem kam naj ti nalimam, na tlele http://www.globalresearch.ca/confession-of-a-cia-agent-they-gave-us-millions-to-dismember-yugoslavia/5492008 recimo, ena “teorija” zarote. Zanimiva so pa imena na placilni listi.

 79. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hudo zanimivo in srhljivo, če je seveda res.
  Ampak Miloševića pa ne omenja. Pa Srbi so delal intervju, če se ne motim.

 80. Portos pravi:

  http://www.zurnal24.si/koeln-masovni-spolni-napad-posilstva-1000-moskih-clanek-262741

 81. Mellie Mellie pravi:

  Podobno se je zgodilo v Vijetnamu.
  Girls being molested in Waterpark in Vietnam https://youtu.be/kZAx8qWpUt0

  Očitno je to nov način nadlegovanja žensk. :(

 82. Agent 00+2/1 pravi:

  melli je že zagnala damage control, počakajmo še na mladino in ostale refugees welcome fašiste. ali pa kot pravi nemška županja Henriette Reker, ženske ste si same krive za to nadlegovanje. zdaj vidite koliko pomenite levičarjem in temnokožcem.

 83. Mellie Mellie pravi:

  Agent, o kakšnem damage control govoriš?

  Ti pohotni razbojniki nimajo veliko skupnega z begunci, ki zdaj bežijo pred vojno.

  Takšne zlorabe se zdaj po svetu dogajajo. Ne samo v Vijetnamu, tudi v Indiji, Pakistanu … Je bilo pa prvič v Evropi. Lahko se samo še ogradimo, še prej pa pomećemo vse priseljence ven.

  Ali je bilo organizirano kot nova oblika terorizma, pa še preiskujejo. Sveta ne boste ustavili z zmerjanjem.

  Najbolj me moti to pritlehno zmagoslavje vseh, ki vas je strah beguncev in vsega drugačnega. Enako je bilo po pariškem pokolu.
  Kakšni ljudje ste, da se takšnih dogokov celo razveselite, saj vam po vašem dajejo v roke “dokazno gradivo”. Bolano in skregano s človečnostjo.

 84. Agent 00+2/1 pravi:

  ti točno veš, o čem govorim. seveda nimajo veliko skupnega, le barvo kože,nacionalnost in versko orientacijo.

  http://www.infowars.com/police-most-of-cologne-sex-attackers-were-newly-arrived-syrian-refugees/

  http://www.spiegel.de/panorama/justiz/koeln-das-steht-im-internen-polizeibericht-zur-silvesternacht-a-1070837.html

  seveda nas je strah neciviliziranih ljudi, le aktivistom iz vrst refugees welcome se to ne zdi nič spornega. čas bi bil, da začneš uporabljati zdrav razum in ne damage control, ki vam ga narekujejo profesorji na fdvju.

  kaj veš, mogoče boš naslednjič to dekle ti: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=711121288934347&id=665497003496776

 85. Krš pravi:

  Haha, Agent je zadel bistvo Mellie, ampak ti seveda zopet ne zastopiš al pa nimaš moči priznat svoje zmote. Verjetno bi tut če bi ti prst v rit fasala našla neko dobro razlago zakaj to nima veze z begunci, vse le za to, da obdržiš svoj “prav”.

  Pa Mellie ne nam spet polagat nekaj v naša usta. Nobenega zmagoslavja ni, vsi zgubljamo s temi dogodki. Noben se jih ne veseli, če si zmožna temu verjeti. Ti dogodki le dokazujejo pač na to na kar smo nekateri opozarjali in zdej ko se kaže, da smo mogoče vsaj malo imeli prav, oziroma da nismo tako mimo streljal, ti še vedno goniš svoje, nabijaš o človečnosti…

  Kaj pa je sploh človečnost prosim lepo. Ljudje so v svojem bistvu v resnici zelo kruti,egoistični, sposobni največjih možnih svinarij, že od pamtiveka naprej in še danes je tako, kar ti dokazujejo vsakodnevne pizdarije, ki se dogajajo po celem svetu. Mogoče to “razvitem zahodnem svetu” to malo bolj tlačimo, ampak v pravih pogojih pa vsi postanemo hitro lahko tudi žvali (v prenesenem pomenu). Ampak če se to dogaja v Vietnamu pa Indiji pa bohved kje, je to njihov problem. Pa še kej hujšga se dogaja še kje drugje, AMpak to pač naj urejajo pri sebi. Ko pa to pride k nam postane to naš problem, pol se je pa treba počas mal vprašat, a hočmo te ljudi tu ali ne.

 86. Mellie Mellie pravi:

  Pomanjkanje človečnost je to, da ne ločite človeške stiske, ki jo doživljajo begunci, ki bežijo pred vojno, od organiziranega nasilja in to zdaj pospološujete na vse begunce ter izrabljate za opravičevanje ksenofobije in islamofobije do beguncev.

  Isis je to super zrežiral. Zdaj se bomo klali kar sami med sabo, nagnali vse begunce nazaj (to je njihov cilj!), potem pa bodo lahko na pogorišče prišli še bojevniki Isisa in dokončali delo. Evo, to je pa big picture!

  Da smo si zelo različni drži, ne pa čisto z vsemi. Sirija je sekularna država … Afganistan je druga zgodba, ali pa Eritreja.

  In kaj bi vi naredili? Zaprli vrata pred ljudmi v stiski? Največjo zgago delajo prislejenci od prej. Integracija je očitno spodletela, to pa v povezavi s krizo in brezposlenostjo vodi v radikalizacijo. namesto, da izgubljamo energijo za kreganje, bi ga bilo bolje nameniti razpravi o integraciji. Begunci so dejstvo, Evropa ne bo nikoli več takšna, kot je bila prej! Deal with it! Na to bi morali misliti, preden smo vstopili v Nato. Vojne povzročajo begunske krize.

  Take “azilante”, ki posiljujejo, naj kar izženejo. No mercy. Čudim pa se, da so bili pijani, če so orto-muslimani. To ne gre skupaj.

 87. Agent 00+2/1 pravi:

  pa daj no, nekoplji si še večje luknje. priznaj si,da si imela napačno predstavo o njih in zdaj vidiš njihovo pravo stran. nič ni grešnega,če se človek moti. samo neumno je braniti ljudi, ki te vidijo kot zahodnjaka, ki ga je potrebno izkoristiti do kosti, ker vse drugo je politično nekorektno, za raznorazne aktiviste in medije.
  žal mi je tebe, kot drugih podpornikov, ki tako vestno zagovarjate refugees welcome. namreč prav ženske,feministke,geji,svobodni levičarji boste najbolj občutili njihovo neintegracijo. samo takrat bo prepozno za vašo humanost, ker oni vam je skorajda zagotovo ne bodo pokazali, tako kot jo niso dekletom za silvestrovo,parižanom in drugim.

  https://www.youtube.com/watch?v=G21V-80uBzM

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !