Slovenija ima talent 2015: Polfinale 3

16.11.2015 ob 12:42
 • Jumping Juliets so kul. Dober šov. In še Branku so lepo pokazale kak pajac je. Carsko.
 • Lara Oset je bila okej.
 • Sandra Erpe je bila še boljša. Super vokal in talent!
 • Jernej Kozan, zelo dober nastop in super izbor glasbe. Na YouTubeu pa ga žal ne bojo gledali, saj POP TV nobenega nastopa ne širi naprej. Je pa zanimiv tale poba. Ko govori, deluje kot da ne zna šteti do pet, ko pleše pa je raztur!
 • Nejc L in Miha P sta profija, za katera me čudi, da sta morala na Talente. A jebat ga, če ne gre drugače ne gre drugače. Soliden nastop, ampak za finale ža premalo atraktiven, če se mene vpraša.

Glej jo, Aljo Krušič, še ena talentirana punca, iz katere naši papki niso naredili nič v zadnjih dveh letih. Več prahu je dvignila njena naga slika kot njen pevski talent. Žalostna resnica slovenske glasbene scene.

Lara pričakovano, saj je bolj user friendly kot Sandra, ki je seveda znatno večji talent. Jernej razumljivo, saj je res dober. Jernej direktno v finale. Zasluženo! Presenečen, da ni žirija izbrala Lare. Lado je povedal več kot prav.

 

15 komentarjev na “Slovenija ima talent 2015: Polfinale 3”

 1. Portos pravi:

  Jernej direktno v finale. Zasluženo! he,he pa imava po dolgem časi isto mnenje, pa prava izbira glasbe :)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hell yeah :)

 3. Rado Rado pravi:

  Mogoče Jernej,
  drugi so bili vsi povprečni!

  Alja Krušič, izjemna pevka!

 4. E pravi:

  Jumping Juliets boljši nastop kot na avdicijski oddaji a nič posebnega.Se pa strinjam Brankota so dobro zaklučle.
  Sandra Erpe solidna pesem a prenostavna za polfinale.
  Lara Oset dober nastop.Čudim se zakaj ni šla naprej.Tisto kar je Marjetka rekla (mislim ,da je ona rekla) ,da bi se izgubila v finalu med drugimi pevkami je čisti ne smisel.Po moje je prepoznala talent a ji ni bila tako všeč in naredila prostor za drugo.Jernej Kozan super nastop.Priznam pa ,da sem pričakoval večji bum.Zasluženo direkt v finale.
  Nejc L in Miha P nista mi bila nič kaj ekstra kot na avdicijski oddaji.Pokazati bi morala veliko več glede na to ,da st profi glasbenika.Čudno ,da se Iztok ne razburja kaj Nejc dela v tej oddaji vsaj ima radijski hit za seboj:).

  Jernej zasluženo direkt v finale jaz bi dal namesto Nejca in Mihe Laro v finale.

 5. Zelda pravi:

  včeraj pa je bila odločitev gledalcev in komisije čisto tako, kot dem si želela. :-)

 6. ajda pravi:

  Ne vem, kje si ti videl carski nastop fitnesačic? Zame brezvezen nastop, na tw sem napisala za kozlat, v bistvu niso pokazale nič od niča, če govorimo o talentih. To je bilo le skakanje in kazanje kondicije, za kar jim seveda čestitam. Je pa daleč daleč predaleč za nastop na talentih. Čakramiš ima prav, ker ga niso zapeljale bedrce in prikupni obrazki. Kar se tiče Lare, ne morem pomagati, njenega glasu ne slišim kot nek dober glas, žal, mi je pa Sandra bila dobra, le besedilo pesmi je bilo preenostavno, zato tudi ni bila uvrščena med kandidate za finale. Vesela sem, da se je Jernej uvrstil direktno v finale, prav tako Nejc in Miha. Sem se kar oddahnila, da je temu tako.

 7. E pravi:

  Mojih komentarjov zadnje čase ne maraš preveč?????

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  E, ze sto let ves, da komentarje odobrim in da se vcasih caka, saj nisem skoz pri racunalniku! Nisi edini, ne ga srat no!

  Cudno, da mi naprej meces Nejca, saj sem se ravno v to vtaknil! Si slep?

 9. AndrejM pravi:

  Lara je imela veliko boljši nastop kot Sara iz prvega polfinala. In ona bi se potem izgubila v finalu? Turbo Angels Marjetka pač ne razočara, turbo komentarji še kar naprej :) . Sandra je bila zanimiva, samo malo mora razširiti besedni zaklad. Morda 30 namesto 20 besed?
  So me pa skakajoča dekleta malo razočarala. V prvem nastopu so pokazala več, no, manj ;) .

 10. E pravi:

  Iztok vem vem ,da nisi skoz pri računalniku a prej pred tem si odobril komantarje moja dva pa ne.

  Glede Nejca jaz tega v tvojem komentarju ,da si se ravno v to vtaknil nisem zaznal.Jaz sem razumel bolj ,če ne gre drugače pa še gremo na talente.Nekaj v tem smislu.

 11. montebuba pravi:

  zadovoljen z obema finalistoma! odlična nastopa Jerneja, Nejca in Mihaja;

  Sandra preveč povprečna in enolična pesem, ove na trampolinu kar nekaj, se strinjam z Brankom, Lara pa kul no…

  No po 4 pevcih prvi plesalec v finalu! super, duet miha nejc pa tudi kul!

 12. Enyo pravi:

  Malce off-topic, pa vseeno – Iztok, boš imel kaj časa prisluhniti novemu albumu Bieberja (Purpose) in zapisati kakšen review?

 13. Didl pravi:

  Lare niso dali samo zaradi tega, ker je že toliko pevcev v finalu. Tisti nesmisel od Marjetke “da bi se izgubila v finalu, ker je že toliko pevk” je totalna bedarija. A če bi nastopila na prvem polfinalu bi pa šla naprej, ker še ni nobene pevke al kako? Sploh pa je bila po mojem mnenju ena boljših pevk in bi jo raje videl v finalu kot Nejca in Miha.

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Enyo, na Tviterju bom, tule verjetno ne.

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  E, tudi to sem ti že povedal, da mi tvoje komentarje meče v spam in da jih ne vidim takoj.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !