Protest

25.09.2015 ob 23:52

Protest proti beguncem je huda sramota za Slovenijo!

Vse te idiote ven iz Slovenije in enako število beguncev not, da bo mir!

 

48 komentarjev na “Protest”

 1. montebuba pravi:

  čakaj kak to zaj misliš…kam bi pol šli naši…? tej izgnanci?

 2. Mellie Mellie pravi:

  Huda sramota, se strinjam!

 3. mATEJ pravi:

  Gartner hoče bit pametn pa sploh ne ve, da to niso begunci. Hahahahahah.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Begunci, migranti, potejto, potato!

 5. AndrejM pravi:

  Iztok in Mellie,

  kako pa si to predstavljata? A bi morali tiste, ki so protestirali, kar v stilu nacistov deportirati ven? Skupina specialcev, pa v marico in na mejo? V katero smer bi jih pognala, proti jugu ali severu, vzhodu ali zahodu? Mene na demonstracije ne spraviš in večina tistih, ki gredo na takšne ali drugačne demonstracije so ali zmanipulirani ali imajo preveč časa ali s tem sproščajo svoje frustracije ali pa so preprosto preveč butasti da bi vedeli, za kaj gre. Je pa za salonske levičarje prav značilno, da so njihove demonstracije višek demokracije, demonstracije nasprotnikov pa so nekaj, kar je treba prepovedati, zatreti v kali in uporabiti vsa sredstva za to, da se jih prepreči, njihove udeležence pa popljuvati in osramotiti.

 6. Mellie Mellie pravi:

  Tisti, ki nikoli ne donirajo za “naše” otroke, zdaj skrb za slovenske otroke izkoriščajo kot argument proti beguncem.

  Si že doniral/-a? Jaz pravkar, kot običajno to počnem. Tudi za begunce in pri naravnih nesrečah. Zato mi ne pade na pamet, da bi to uporabila kot opravičilo, zakaj za begunce ne bom!

  S poslanim SMS sporočilom BOTER5 na 1919 pomagate razvijati talente otrok v stiski.
  “Sploh nisem povedala, ker tako vem, da ni denarja” http://val202.rtvslo.si/2015/09/botrstvo-18/

 7. frendos pravi:

  Jaz sem zaenkrat še nevtralen pri vsem tem, ker imam preprosto preveč vprašanj in skrbi. Imam se za multikulturnega človeka in rad sprejmem multukulturne ljudi, s katerimi se da zaradi njihove odprtosti lepo sobivati. Prihajajo pa ljudje, ki so neprilagodljivi in brez posluha za druge vere in prepričanja. Čudno se mi zdi, da ljudje, ki ste pred kratkim vzklikali “Je suis Charlie!” zdaj tako goreče zagovarjate migrante. Seveda je treba biti človeški, ampak ne v svojo škodo. Rad bi bil na vaši strani, a kaj, ko se mi zdi, da bi si pljunil v lastno skledo.

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kakšne veze ima Charlie z begunci? Razen če hočeš reči, da so begunci teroristi. Daj no :)
  Ko pride do ksenofobije ni dobro biti nevtralen.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Andrej, ti to resno sprašuješ kam bi ji dali?!?

 10. frendos pravi:

  Ravno zaradi tega ne vem kaj naj si mislim… Od verskega fanatika do terorista je kratka pot. Če pa so odprti in strpni, pa so zelo dobrodošli. Samo čas bo pokazal pravo sliko. Do takrat pa sem nevtralen in dopuščam vse možnosti. Če bomo mi lepo ravnali z njimi, bodo (upajmo) tudi oni lepo ravnali z nami.

 11. frendos pravi:

  Hočem samo povedati, da mi, strpni ljudje spuščamo k sebi ljudi, ki so zgodovinsko nestrpni. Lahko se nam maščuje, lahko pa upamo, da si bodo prevzeli našo strpnost.

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ampak fora je, da se mi ne obnašamo lepo do njih. Demonstriramo proti njim pa po netu pišemo hude bedarije. Da se nam ne bo to na koncu maščevalo.

 13. AndrejM pravi:

  Sploh nisi prebral, kaj sem napisal. A si hot Crnkovič, ki prej napiše, potem pa morda celo kaj pomisli :) ? Govoril sem o tistih, ki so prostestirali proti beguncem oziroma migrantom.

 14. Krš pravi:

  Dosadan si u 3 pizde mile materine!

 15. Portos pravi:

  v Nemčiji s nekaj dogaja in ne kaže dobro, kar sem predvideval.

  http://www.vecernji.hr/eu/bavarci-okrenuli-leda-merkel-i-slave-orbana-1027015

 16. Portos pravi:

  Počasi se bo poslovila od oblasti in takrat ne bo dobro za begunce v Nemčiji in drugod.

  http://www.jutarnji.hr/pada-popularnost-kancelarke-merkel/1426167/

 17. frendos pravi:

  Tu se pa strinjava. Sovraštvo samo še vzpodbudi sovraštvo. Samo kaj pa če to ni sovraštvo ampak samo skrb za lastno svobodo? Če malo poiščeš po netu, hitro najdeš izkušnje drugih narodov. Pa ne govorim o trenutni ksenofobiji ampak počasen razvoj dogodkov skozi leta, na primer v VB. Tam so jih mirno sprejemali več let, dovolili so jim gradnje mošej in jih pustili na miru. Vse je bilo kot v pravljici, kot si jo predstavljamo mi, če sedaj sprejmemo te prijazne migrante. Na žalost pa se ta pravljica nadaljuje malo bolj temačno. Kar naenkrat muslimanom vsesplošni mir ni bil dovolj. Motilo jih je, da ljudje pijejo pivo, ženske lahko nosijo kratke rokave in celo fantje se lahko držijo za roke. Vse te prijazne in odprte ljudi so začeli sovražiti. In so začeli forsirati svoj “Sharia law”. Ne samo zase, ampak za vse prebivalce VB. S protesti, pritiski na vlado, idt. Na srečo niso uspeli, saj so bili v manjšini. A si predstavljaš, da ti posilijo ženo za kazen, ker nima pokritega obraza in odrežejo noge tvojemu prijatelju zato, ker je gej? Tebe pa kamenjajo zato, ker si rekel, da se ti vse to ne zdi prav. Dejstvo je, da je njihova vera taka, kot je in ne vem, če bo naša prijaznost do njih to spremenila. Spet sem se oddaljil od naslova tega bloga. Recimo, da sem proti protestom, ampak, če bo posledica sprejema tako velikega števila migrantov povzročila isto, kot v VB, pa ne bo dvoma na kateri strani sem. Moje svobode mi ne bo kratil nihče-

 18. montebuba pravi:

  Seveda se obnasamo lepo….sali smo jim hrano vodo postelje…oni pa celo zavracajo grdo…

  Kvecjemu se oni ne obnasajo lepo….z ce pridejo sem bodo spostovali nasa pravila in bodo tiho…ali pamars nazaj

 19. Lenka pravi:

  Iztok že nekaj časa berem tvoje zmerjanje.
  Naj ti povem svoje mnenje.
  Če človeka skrbi za prihodnost pri vsem sranju, ki se dogaja in če je človek malce razgledan in prebere še kakšen tuj časopis in kakšno knjigo ne samo FB potem vidiš, da stvari niso tako čb kot jih prikazujejo.
  Ja, ZELO velika razlika je med beguncem in ekonomskim migrantom. Moje osebno mnenje je, da je na tem svetu prostora za vse ljudi. Ne motijo me druge kulture ali verstva. Celo zelo me zanimajo.
  Hudo mi je za ljudi, ki pustijo dom in gredo v negotov svet.
  Ljudje, ki so skozi zgodovino šli s trebuhom za kruhom so vedeli, da gredo nekam kjer je drugače in da se bodo morali prilagoditi.
  V tej situaciji se pa kaže nekaj drugega.
  Tukaj se kaže zahtevanje in ne hvaležnost.
  Seveda ne pri vseh, ampak na žalost pa pri večini.
  Če človek izrazi skrb, kako se bo ta stvar razvila še ne pomeni, da si takoj ksenofob ali rasist ali nacist ali kakorkoli že zmerjaš ljudi.
  Šele leta bodo pokazala kaj je v ozadju. Morda boš čez leta samega sebe zmerjal še s čim drugim, ko se bodo pokazale posledice. (upam seveda, da ne)
  Da še enkrat poudarim.
  Ne motijo me.
  Me pa skrbi.
  Zelo!
  Če bo prihodnost pokazala strpnost, asimililacijo, prilagajanje, kompromise itd… super. Na žalost nas zgodovina uči drugače.
  Iztok vprašaj se kdo je tukaj bolj nestrpen.
  Katera kultura je bolj nestrpna in ortodoksna.
  Izraziti skrb ni rasistično, ampak zdrava pamet.
  Strpnost do drugih pomeni tudi strpnost do drugače mislečih.

 20. AndrejM pravi:

  frendos,

  +++++

 21. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Krš, niti približno! Še bom! Tako dolgo dokler bo treba!

 22. darja pravi:

  Dokler bo treba?
  Dokler ti ne bo nekdo prerezal vratu!

  Begunec? NE! Ti imigranti, ki ne prinašajo nič dobrega!

 23. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nop! Dokler ne bodo taki idioti kot ti odnehali s svojo paranoično ksenofobijo!

 24. darja pravi:

  Nisem idiot!

  Idiot si ti, Mellie in podobna svojat!

  Seveda pa boste enkrat nehali s svojo dobrotnostjo – samo takrat bo prepozno!

  Pa da vas spomnim. To niso begunci! :(

 25. Gilly pravi:

  Tvoji zapisi so res žaljivi do drugače mislečih. Vsak ima pravico do lastnega mnenja, če tega izraža na kultiviran način (ti ga ne). Pa tolikokrat se ponavljaš v svojih zapisih (smo dojeli, si zelo netoleranten do ksenofobov), da mi vse skupaj daje občutek, da predvsem želiš samo pozornost (zapisi o beguncih imajo ogromno komentarjev).
  Najbolj ironično pa je to, da druge obtožuješ ksenofobije do ljudi, ki so sami zelo netolerantni do ostalih (ženske, geji, druga verstva, tudi do tebe) in nasploh nepripravljeni se prilagodit drugim kulturam. Žaljivi so tudi do držav skozi katere potujejo do svoje Indije Koromandije.
  Zgodovina nas žal uči, da priseljevanje ljudstev nikoli ni bilo tako na prvo žogo in tako enoznačno (kot si prestavljaš ti good boys-bad boys) in se je ponavadi končalo katastrofalno za domorodce.
  Ne vem, koliko si potoval ali pa imel stika z muslimansko vero, ti ljudje žal ne sprejemajo ničesar razen islama.
  Ne trdim, da so vsi begunci problem, vendar so zaradi pomanjkanja nekega nadzora in brez sistema vsi vrženi v isti koš.
  Pa saj v tujih medijih in na youtubu imaš polno literature, kako uspešna je muslimanska integracija. Mogoče bi se bilo dobro pred žaljenjem najprej poglobit, samo tako je možna debata na nekem nivoju (z dejstvi, to kar zganjaš ti je predvsem primitivizem, ki ni nič drugačen od druge skrajnosti (pobijmo vse begunce, vsi begunci so pedofili, teroristi,..).
  Pa še malo za šalo en link:
  ki ne dokazuje ničesar, (ali pač?), da ne bo kdo rekel, da si ustvarjam mnenje na populističen način :D
  http://news.yahoo.com/finlands-no-good-disappointed-migrants-turn-back-152042061.html

 26. Mellie Mellie pravi:

  Gilly, če družba, ki sprejme tujce islamske vere, prevzame njihove navade in se prišlekom celo podredi, je nekaj s to družbo v osnovi narobe. Če pa so družbene strukture neke države tako šibke, da jih manjši odstotek prišlekov vrže s tečajev, potem pa si ne zasluži svoje države. Problem je integracija, ki pa se mora izogibati getoizaciji. V getu se ne bodo nikoli integrirali, ampak bodo država v državi.

  Zgodba s Finske je pričakovana. Ko sem slišala, da nekateri begunci izjavljajo, da hočejo na Finsko, sem se vprašala, kdo jih je tako grdo naplahtal.
  Prijateljica s Finske mi namreč tarna, koliko ksenofobije in nacionalizma je na Finskem, da je slabo gospodarsko stanje in vsi rinejo v tujino, saj ni služb. Zdaj so begunce pričakali na nož, Ku-Klux klan jim je pokazal, koliko so dobrodošli.
  Sivina in slabo vreme sta tudi naredial svoje. Ni čudno, da so se obrnili. Po mojem bodo kmalu razočarani odšli spet na Mediteran …

 27. Mellie Mellie pravi:

  Darja, hvala za svojat.

 28. Mellie Mellie pravi:

  A ja, hvala Darja tudi za idiota! Lepo si se opisala! :)

 29. Gilly pravi:

  Mellie, razumem, kaj želiš povedat. V teoriji se vse to sliši super, ampak realnost je žal drugačna. Ravno tukaj se nahaja problem, lepo je teoritizirat, kakšna družba moramo biti in kako moramo poskrbeti za ljudi, ki so v slbšem položaju ali kulturno naša nasprotja. Vendar izkušnje so se do zdaj pokazala za deugačne, da teorija v praksi ne deluje, da multikulti (vsaj v povezavi z islamom ne- lep primer je Švedska z zelo omejeno svobodo govora na tem področju) ne obstaja. Islam, ki se ga zelo striktno držijo ti ljudje, pač ne dopušča tega. Mislim, da večina izmed nas ve, kakšna družba bi morali biti, vendar živimo v realnosti. Pa to definitivno ne pomeni, da smo ksenofobni, ampak se zavedamo kako kompleksna je ta situacija.

  Poznam Finsko in vem, da je rasisticna in ksenofobna. Vendar malo ta primer (pa ni edini!) pokaže absurdnost situacije. Namenjen ke bil sicer Iztoku, da mu pokažem, da drugje ni veliko drugače.

 30. teo pravi:

  Iztok, pa ne gre za sovraštvo ali da kdo noče komu pomagati,
  ampak previdnost, to pomeni biti moder, ne zaletav,.
  Sem prpričan da gre v osnovi za islamizacijo držav evrope, s središčem najprej v Nemčiji,.islamiziraj Nemčijo, potem pa dalje, zato je toliko beguncev ali migrantov na poti tja, saj so jim vcepili da itek Slovenija je revna dežela itd., sveda malo res ostalo pa nateg, ker je namen ciljat na Nemčijo pol pa dalje.

  Islamske države delajo vse z namenom, proizvajati vojno, ali razmere da ljudje zbežijo,seveda.itd.,..

  Brihtni, ni kaj.zakaj pa jih sami ne sprejmejo, če imajo enako kulturo, vero????
  Denarja je tam dol več kot v celi evropi?
  Pa si odgovori,.
  A ti bi , če bi bla vojna pri nas itd.,.najprej pomislil da bežiš v ABU DABI al kaj???

 31. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Teo, zakaj to begunsko krizo prodajaš kot načrtno preseljevanje? A res misliš, da je vsem tem ljudem tko fajn iti doma v neznane dežele in da so si katastrofalne razmere doma preprosto izmislili, da so lahko odšli? Daj no!

 32. teo pravi:

  Ne, absolutno bežijo stran od sranja, po domače,ampak seveda ne vsi, pustimo te procente, islamizacija evrope je pa že star načrt,
  in seveda določene države islama proizvedejo take razmere tudi načrtno za selitev svojih narodov, saj se bodo tam pač plodili …itd.,sej za to pa res ni terba bit posebej intelengten , le nekaj zgodovine ver in kultur poznat, ter splošne zgodovine.
  dejansko pa posamezniki iščejo seveda zatoćišče.
  ampak vprapšaj se, zakaj ne gre tja , kjer je ista kultura, vera, saj je po defolzu lažje, ponekod ( vemo kje )je pa še več blaginje kot pri nas.

 33. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Teo, si se kdaj vprašal koliko velika je krivda Evrope za to begunsko krizo? Si se kdaj vprašal koliko sranja skuha Evropa v tamkajšnjih deželah? No, zdaj je očitno čas, da to sranje tudi požremo!

 34. teo pravi:

  Samo izmenjujem misli, ker seveda več glav , več ve,
  če si objektiven,…nihče nima popolnega vedenja.
  si pa res včasih zelo enostranski , ne vem zakaj.Dopusti da je lahko tudi drugače,..evo.pa sva že pri diskriminaciji.
  Lej, mojga otroka je martetiral otrok z bosanske družine,
  smo mel cel kažin v šoli,pa je bil cel kažin na poptv da se diskriminira cigane, v šoli in njihove otroke,
  če bom pa jaz popizdil in dal na poptv da je tumač da en bosanski otrok mojga skor ubit hoče, pa še vedno je mimogrede v istem razredu, čeprav je bla policija itd,..
  jaz bom pa označen za nestrpneža do …bla,bla,,..
  no da poznam slovensko družino, ki se je izselila z Ljubljanskih Fužin, ker so njihovga otroka v roke dobil ‘južni otroki’, bande, ki so ga prisilili da prodaja droge za njih,..itd.,..pretepen leta in leta.
  Fužine so bile zgrajene od SCT ja za delavce iz Bosne…pretežno.
  no in tam so seveda ‘mešane družine’..dejstvo je v povprečju, ko sem vozil še male otroke v bližino v vrtec v Štepanjsko naselje,
  tam so že mali otrci teh družin nastopali agresivno do ostaliih slovenskih otrok, že v pogovoru z raznimi kletvicami itd.,…ter tudi obnašanjem.seveda ker so že ‘južni narodi’ bolj agresivni od slovencev,…že v medsebojnih odnosih,.itd.,,..mislim da ne rabi več govort, tisti ki hoče razumeti…
  Pa jaz mam prijatelje iz bosne,hrvaške itd.,..da ne bo pomote.

 35. Mellie Mellie pravi:

  Mali, ubogi in nepomembni http://www.delo.si/mnenja/komentarji/mali-ubogi-in-nepomembni.html

  ~~~

  Alojz Ihan: Če izgubiš državo, postane tvoj ves planet – Selitev narodov, kot je bil vdor Slovanov v Evropo – begunci http://shr.gs/SpufPyZ

  Odlomki:

  Ampak zdaj se nam pred očmi dogaja ravno to, selitev narodov, kot je bil vdor Slovanov v Evropo. Evropa pa v birokratski zaplankanosti pojav poskuša poimenovati z imeni, ki so v njenih zakonih in resolucijah namenjeni povsem drugim pojavom in časom.
  Države so propadle, varnost, ki jo zagotavljajo človeški dogovori, se je razblinila in v ljudeh se prebudi biološki gon po razselitvi – če izgubiš državo, postane tvoj ves planet.

  Zoper to ni ugovora, in če hočete razumeti, kaj se dogaja, pustite pri miru evropske resolucije, direktive in zakone! Raje vzemite v roke biblijsko Staro zavezo. Tam je natančno popisana biologija človeške duše in človeških rodov, ki prečkajo puščave in morja ter jih ne zanima, ali to traja pet, petnajst ali petdeset let, ne zanimajo jih vojaki in še manj birokrati, ki bi želeli urejati življenje po papirnatih pravilih EU-resolucij.

  S temi bodo, ker so pač birokrati, na koncu povzročili le še več gorja in krvi. Ljudje, ki jih nosi starozavezna biologija, se ne bodo ozirali na evropske resolucijske definicije svojih dejanj, zato bodo EU-birokrati na koncu, ne glede na deklarativno lepe, čiste in etične namene njihovih duš, pripeljali do enakega klanja in natikanja na kole, kot so ga izvajali Rimljani v zadnjih obupanih poskusih, kako zaustaviti barbare. Seveda ni bilo uspešno in Rim je propadel.

  Najbolj grenka resnica pri vsem pa je, da Rim ni propadel zaradi barbarov, ampak zaradi samega sebe. Rimski propad bi se zgodil tudi brez enega samega barbara.

  ~~~

  Zelo se strinjam z Ihanom.

 36. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kako sem jaz enostranski, če pa ti druzga kot o islamizaciji in strahu ne znaš :)
  Druge možnosti niti ne dopuščaš.

 37. Mellie Mellie pravi:

  Gilly, sa j se strinjam s tabo, a še vedno mislim, da se je treba bolj potruditi pri integraciji.

  Žal se selitve narodov, propadi civilizacij, nadvlada drugih civilizacij … v zgodovini ponavljajo. Prevlada pač močnejši. Na to gledam podobno kot Alojz Ihan.
  Proti temu v bistvu ne moreš nič. Lahko se le ravnaš v skladu s priporočilom papeža, ki poziva h krepitvi lastne vere in odstvetuj estrah pred islamom. Kot ateist se z njim strinjam in to papeževo priporočilo prenašam v družbeni kontekst. Skratka: proti tuji prevladi se boriš s krepitvijo svoje kulture. Družbenega dogajanja in razvoja ne moreš preprečiti, vplvaš lahko le nase. Malo fatalistično, ampak tako je. Zato se vnaprej ne bom preveč obremenjevala s skrbmi ali celo strahom. Bo pač kot bo. Če pa bom s tujci humano ravnala, jih lepo sprejela in jim pomagala, se bom tudi sama bolje počutila. Če so ti ljudje normalni – in večina je -, bodo to tudi tako sprejeli in me/nas spoštovali.
  Če pa ne, pa pač ne. Toka zgodovine ne bomo ustavili!

  Interview mit Ronald Pofalla: ‘Mit Fußballfans mehr Probleme als mit Flüchtlingen’ http://www.rp-online.de/wirtschaft/unternehmen/ronald-pofalla-mit-fussballfans-mehr-probleme-als-mit-fluechtlingen-aid-1.5424923

  Google Translate: Interview with Ronald Pofalla
  “With football fans more problems than with refugees”
  http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.rp-online.de%2Fwirtschaft%2Funternehmen%2Fronald-pofalla-mit-fussballfans-mehr-probleme-als-mit-fluechtlingen-aid-1.5424923

 38. Mellie Mellie pravi:

  Članek, ki poglablja Ihanovo tezo o preseljevanju narodov in nakaže rešitve:
  Human migration will be a defining issue of this century. How best to cope? | Alexander Betts http://www.theguardian.com/commentisfree/2015/sep/20/migrants-refugees-asylum-seekers-21st-century-trend

  Govri o “survival migration” kot o novi kategoriji.

  Alexander Betts je tudi avtor odličnega članka v NYT, ki ponudi reštve za varne begunske poti – s humanitarnimi vizumi: Let Refugees Fly to Europe http://www.nytimes.com/2015/09/25/opinion/let-refugees-fly-to-europe.html

 39. Kdo_sploh pravi:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3253789/Isis-planning-nuclear-holocaust-wipe-hundreds-millions-face-earth-claims-reporter-embedded-extremists.html

 40. Kdo_sploh pravi:

  https://www.youtube.com/watch?t=242&v=rSOOsmv7A_I

 41. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kakšne veze ima članek o ISIS z begunci v Sloveniji?!?

 42. Mellie Mellie pravi:

  Ta nemški novinar Todenhöfer je bil tudi v neki oddaji na BBC. Vprašali so ga, kako naj vemo, ali ta trditev o nukearnem holokavstu ni zgolj PR, ki ga Isis ves čad uporablja za ustrahovanje. Podton je celo bil, ali ni morda on v službi Isisa …

  So tudi članki, ki govorijo nasprotno:
  The ISIS ‘caliphate’ is the wild card of Europe’s refugee crisis http://www.businessinsider.com.au/isis-propaganda-videos-on-europe-refugees-2015-9

 43. Kdo_sploh pravi:

  Mellie, če prav razumem, praviš, da te grožnje ne gre jemati resno?

 44. Mellie Mellie pravi:

  Ja, Isis ima svoje podanike že v EU, pogosto so to pripadniki slabo integriranih muslimanov, rojeni v Evropi. Ti so prava grožnja.

  Sedanji begunci bežijo pred fundamentalisti – Isisom, Al Kaido in drugim ekstremizmom. Problem bo, če se ne bodo integrirali, ne bodo dobili služb … Takrat bodo zaradi razočaranosti in svojega brezizhodnega položaja lahko tarča islamskih ekstremistov, ki so že v Evropi, in verjetno tudi nekateri lahek plen, posebno če bodod živeli v nekakšnih muslimanskih getih. Tudi zato je getoizacija tako nevarna.
  Če bo integracia uspešna, bodo ti begunci hvaležni in najboljši ambasadorji evropske demokracije, vrednot in končno tudi gospodarstva EU.

  Defectors: ISIS is killing Muslims, not protecting them – CNN.com http://www.cnn.com/2015/09/21/opinions/isis-defectors-neumann-amanpour/index.html

  EU counter-terrorism czar: Terrorists among asylum seekers? Unlikely http://www.euractiv.com/sections/justice-home-affairs/eu-counter-terrorism-czar-terrorists-among-asylum-seekers-unlikely

 45. Ime (obvezno) pravi:

  Kar je bolj sramotno je, da je 10 t.i. “antifa” napadla in hudo poškodovala moškega, za katerega so domnevali, da je skrajni desničar. To naj bi bili podporniki beguncev, različnosti ter enakopravnosti itd.

 46. Ime (obvezno) pravi:

  -Skupina 10 t.i. antifa strahopetno napadla moškega, ki se je želel udeležiti koncerta na Metelkovi. Zadrogirani kot je klasika na Metelkovi, so ga zamenjali za skrajnega desničarja in ga skoraj ubili. Vendar o tem mediji seveda, večinoma ne poročajo.

 47. Mellie Mellie pravi:

  Razumeti | MLADINA.si http://www.mladina.si/169613/razumeti/

 48. Tomo pravi:

  Verjetno so kakega metalca zamenjali za neonacista ker nosil majico od Saxonov ali pa Motorheadov.Sicer pa so bili metalci tudi večkrat tarča katolibanov ki jih stalno zmerjajo s satanisti in sodomisti četudi poslušajo zgolj Iron Maiden.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !