Werner

20.09.2015 ob 14:37

Werner pobrisal vse ksenofobne zapise. No, nekaj pa sem le dosegel, jebemti no!

YouTube slika preogleda
 

5 komentarjev na “Werner”

 1. » Pevec Werner je šokiral s ksenofobnimi izjavami! Balkan scena v Sloveniji pravi:

  [...] Slovenski glasbenik Werner, znan po svojih razvpitih belih spodnjicah, je z izjavami na račun ‘beguncev’ zgrozil marsikaterega obiskovalca družbenih omrežij. Pevec je namreč na Facebooku delil nekaj fotografij, na katerih so videti grozljive razmere na vlaku, ki jih povzročajo, kot je zapisal, »begunci«. Lastnik belih spodnjic je poleg tega delil tudi sliko begunke in bil ogorčen, ker ima Samsungov pametni telefon. To pa še ni vse. Po besednem spopadu z Iztokom Gartnerjem, je Werner pobrisal vse svoje objave, kaj se je natančneje zgodilo, pa si lahko preberete na tej povezavi in tukaj. [...]

 2. ti potrebuješ psihiatra pravi:

  tale gartner je čista definicija SJWja.
  dosti več bi dosegel,če bi pomagal ljudem tam,ampak to nisi ti,ti rad sediš na kavču in pametuješ.
  lp.

 3. Pepi pravi:

  Verner je pa itak fenomen. Hrvat z nemškim imenom, k v slovenščini poje musko na grški melos.

 4. glicinija pravi:

  Glasba in šport bi naj povezovala ljudi, pa še zdaleč ni tako.
  Tudi jaz sem bila neprijetno presenečena, ko sem brala zgražanja in negodovanja Wernerja, s katerimi je zasedal mesto Antibona. Sam Damjan Murko se ni izrazil in tako je vsaj ostal neopredeljen in ni poskušal z svojimi izjavami hujskati in širiti ksenofobnost kot Werner skupaj s svojo ženo.
  Saj ne pravim, da nimata pravice izražati svojih mnenj. Vsi niso posiljevalci in teroristi in nevem kaj. Nikoli ne vemo, kdo je kaj izmed nji. In absolutno sem proti kakršnemu koli nasilju. Med njimi so tudi ekonomski migranti, ki si želijo ven iz svoje države v drugo državo za boljšim življenjem.
  Najbolj cinični pa so ti, ki dajejo razne primitivne komentarje o beguncih, ki niso begunci, ampak ek. migranti in da želijo v boljši svet. Sami pa so zapustili Slo in odšli v Avstrijo z trebuhom za kruhom, ker kot pravijo, jim Slovenija ne omogoča lagodnega življenja. Vsaj okoli sebe naj pogledajo in pred svojim pragom počistijo.
  Zmotila me je tudi izjava LEJLE IRGL-sestro poslanke Eve Irgl: za vstop beguncev v Slovenijo bi naj bil potreben Krstni list?? Halooo, ženska- zaposlena je v izobraževalni ustanovi- Šoli, ki naj bi bila ločena od cerkve! Sramota!!!Kaj pa tisti, ki so kot jaz, ki nimajo krstnega lista, ne pripadajo nobeni veri….Kaj pa tisti??? Kdo me lahko prisili, da verujem v neko vero??? Nihče! To je moja pravica in moja odločitev.
  Ali takšni ljudje bodo potem vzgajali naše otroke? Kako bi tretirali mojega otroka, ki bi hodil v šolo, kjer je zaposlena ta Irglova??? Zanimivo, ime ji je Lejla- najbolj tipično muslimansko ime, kot pri kristjanih Marija.
  Pa da ne omenjam Jelinčičevih izjav……
  Včasih sem še rade volje zjutraj pri kavici odprla FB, da sem se malo nasmejala ob kakšnih dobrih vicih, prebrala kakšen poučen članek, včasih se čudila sama pri sebi, kakšne fotke upajo nekatere objaviti, da sem bila vsaj malo na tekočem o dogajanju….Sedaj pa niti tega veselja nimam več. Prav na bruhanje mi gre, ko berem takšne in drugačne komentarje o beguncih. Prav strah me je postalo nekaterih ljudi, ki so moji “prijatelji” na FB.
  Sem pa potegnila eno dobro stvar o vsem skupaj. Uvidela sem, kateri ljudje, ki jih poznam, so eni veliki primitivci in kateri so spoštovanja vredni.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Je pa finta, da je Eva Irgl potem distancirala od izjav Sebastjana Erlaha, ki bi begunce pobijal, sestrine izjave pa je seveda ignorirala.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !