Srečno samska moj kurac

20.08.2015 ob 02:03

Ah, daj no, Anamarija Lukovac, tole so jasni znaki zafrustrirane in zakompleksane bejbe, ki glumi, da je srečno sama.

http://www.cosmopolitan.si/aktualno/anamarija-lukovac-zakaj-nimam-fanta-iskrena-izpoved-nase-novinarke/ …

Lep dokaz, da ženska ni srečno samska je to, da nabija kako je srečno samska.

 

33 komentarjev na “Srečno samska moj kurac”

 1. Skeletor pravi:

  Partnerja si ne izbereš tako kot psa ali mačka. Dva postaneta par, ko začutita, da se imata rada in sta si všeč z vsemi napakami navkljub, ki jih ima vsak človek nekaj. Čustev ne moreš preslepiti s preračunljivostjo. Ko se zgodi, se zgodi.
  Ta zgoraj je pa ena krava, in če mene vprašaš, je samska zaradi sebe, in se jo moški izogibajo v velikem loku, ko jo prokužijo. In verjemi, da jo hitro pogruntajo, da nima 3 čiste, kar se partnerskega odnosa tiče.

 2. E pravi:

  Sem mislil , da bom bral nek čisto feministični članek , ki me bo potem še glava bolela cel teden.Glede na tvoj odziv in tipa revije.
  A ,ko se prebral članek nisem prebral nič kaj tako šokantnega celo strinjam se z nekaterimi dejstvi in ji dam prav.
  Re ne vem kaj te je tako zmotilo.Pustimo stavek srečno samska , ker to si lahko razlagaš na več načinov zakaj je to napisala.
  Te je zmotil le ta stavek “srečno samska” ali še kaj drugega v članku?

 3. Alen Alen pravi:

  no ja… ta članek je itak klic v sili… ampak, če pa vseeno noče nikogar, naj bo pa pač samska… big deal… kdo naj se s tem ukvarja :) zaradi mene gre lahko tudi za nuno v samostan

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  E, ne gre za to kaj me je zmotilo, gre za to jebeno žensko izbirčnost in idejo, da ima zlato pičko. Iz tega se prav vidi frustracija, saj traja predolgo in se ne zaveda, da je problem v njej ne v moških. Ne govorim, da mora izbrati prvega, ki pride mimo, ampak lepo prosim, naj pade na realna tla in pozabi, da je Rihanna, ker ni.

 5. E pravi:

  Iztok jaz med branjem tega članka nisem dobil občutka zlate pičke.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kaj pa si dobil?

 7. E pravi:

  Iztok v članku me ni nič zmotilo.Drugače te Anamarije ne poznam ,da bi lahko govoril širše o njej po njenih člankih govorim samo za ta članek.Občutek feminizma oz. zlate pičke mi daje Tanja Kocman.
  Enostavno ne morem prebrati do konca njenega bloga , ker mi že gre po parih stavkih na bruhanje.Tu pa tam ulovim kakšen zapis na FB , ko kakšna predstavnica nežnejšega spola všečka njen zapis.
  V oddaji Intimno na Net TV se mi pa ni zdela napačna oz. toliko feministična in zlata pička.Izpade kr vreji baba.Blogi in zapisi na FB pa so katastrofa za moje mišlenje.

  https://www.youtube.com/watch?v=eV2lVfTqEus

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Te Tanje pa sploh ne poznam.

  Pa tudi jaz ne poznam Anemarije, ampak sodeč po članku mora bit totalno nedojebana in nad oblaki glede moških. Njena odločitev seveda.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  “Ja, izbirčna sem. Na žalost, dragi svet, nisem pripravljena znižati standardov.”

  Daj no, ne ga srat :)
  A si Charlize Theron al kaj hudiča :)

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tudi ti si samski, prijatelj. In tak si predvsem zaradi takšnih žensk kot je Anamarija. Žal.

 11. E pravi:

  Iztok vsak ima svoje standarde.Tudi jaz jih imam in vrjetno tudi ti.
  Mene osebno ni nič zmotilo v tem članku.Jaz pa tako ali tako nisem njena liga tako , da je brezveze kar koli okoi nje skakati in si delati lažne upe.Tanja pa je moja liga pa se dela oh in sploh kot ,da je Rihanna in Beyonce skupaj , da lahko ne vem kako izbira.

  Če se ti ,da poglej…Sam moreš res konkretno prečekirat ,da boš videl to kar sem napisal.Sej ženska drugače ni slaba sam ta feminizem na čase preveč ven tolče in ja tudi izbirčna je zelo.
  No vsaj jaz jo tako dojemam…

  https://www.facebook.com/pages/Tanja-Kocman/40417987421?fref=ts
  http://www.siol.net/priloge/kolumne/tanja_kocman.aspx
  https://tanjakocman.wordpress.com/author/tanjakocman/

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zakaj nisi njena liga? Kdo pa je njena liga? Eto, ravno o tem govorim, o babah, ki se grejo lige :)

  Ne da se mi, ker nimam pojma kdo je :)

 13. E pravi:

  Lige so vedno bile in bodo.

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Samo v naših glavah, v resnici nikoli!

 15. mina pravi:

  Iztok, kot imam jaz v spominu, si ti pred nefavnim pisal nekaj v stilu, da moraš biti v odnosu ves čas zaljubljen, pa bejba te mora noro privlačit, pa biti mora kul itd. ker če tega ni, potem je treba iz takega odnosa zbežat. In kako si ti potem kaj drugačen od te beje? In kot imam jaz v spominu, si ti tisti zapis napisal v zelo zafrustriranem tonu, za razliko od te bejbe, kjer v njenem zapisu ni razbrati nobene frustracije. Je pa tvoj odziv na njen zapis jako zafrustriran, da izpade, da si že čisto naspihiran samo zato, ker si samski.

  In še tole, preveč se vedno in povsod poudarja sreča. Zato te je pa tako zmotilo tole “srečno samska”. Človek namreč ne živi ves čas v stanju sreče, v bistvu je človek redkokdaj srečen, iz dneva v dan pa človek v idealnih pogojih živi zadovoljno in je v odnosu sproščen in nezatravmiran. Srečen pa je v posebnih trenutkih, ki se zgodijo in posamezniku povzročijo srečo. In srečno samska ne obstaja, tako kot ne obstaja srečna v paru. Srečno samska pomeni samo to, da nisi napsihiran, ker si samski, da si s svojim ivljenjem zadovoljen, da te ni strah “a bom za zmeraj ostal sam”. Kot rečeno, problem je, ker zlorabljamo besedo “sreča” in jo uporabljamo za opisovanje stanj, ki niso “srečni” ampak so samo “čustveno normalni”.

 16. mina pravi:

  Evo tvoje frustracije, bejba mora biti totalno filmsko popolna, prav tako zveza. In potem njej očitaš, da je zbirčna? Hinavc :D

  http://iztokgartner.blog.siol.net/2014/11/25/prava-ljubezen/

  http://iztokgartner.blog.siol.net/2014/11/25/zajebi-normalnost/

  http://iztokgartner.blog.siol.net/2014/11/12/zenska/

 17. E pravi:

  Lige so vedno bile samo , da zadnje čase boj intenzivno in bolj vidno.

 18. Katrina pravi:

  Jaz sem članek prebrala bolj na brzino in kaj mislim: dečva se še ni ornk zaljubila. Ni imela te sreče. Ker to je tudi sreča, bit noro zacopan. Sicer ne traja, ampak sličat travo rast in hodit okoli kot da te luna nosi in zraven še na smrt trpet je izkušnja, ki je ne bi želela zamuditi. :) In je nisem. Iz prve roke povem, da ne traja večno, pravzaprav traja kratko, ampak če vmes ugotoviš, da je ta oseba prava, potem si srečnica.
  Tisto, a je zabaven, razgledan, duhovit (pa še postaven itd.), tisto je za smrklje.
  Tale Amanarija (o kateri ne več sicer čisto nič) pač še ni imela te sreče. In ta njena življenjska “filozofija”, ki jo v tem članku prodaja, je pač način, kako se prilagoditi na situacijo. Nič strašnega, ampak tudi nič revolucionarnega, ali bognedaj feminističnega ni v tem.
  Brez veze se jeziš, Iztok.

 19. Katrina pravi:

  Opravičujem se za presežek v številu besede “pač”, ki sem jo v zanosu uporabila :)

 20. AndrejM pravi:

  A je ta zadnja tudi stand up komičarka? Saj ne bi vedel, ampak sem enkrat med preklapljanjem programov naletel na enega slovenskega, za katerega bi mi morali pošteno plačati, da bi ga gledal. In sta bili dve ženski, tale pa še ena močnejša, na kratko postrižena, je ne poznam, vse skupaj pa je bilo tako nadležno in nehumorno (v bistvu nič bolj ali manj od raznih slovenskih pižamastih stand upovcev), da bi za nastop teh dveh morali vsaj potrojiti prej omenjeni znesek, ki bi mi ga nekdo moral plačati, da bi kaj takega gledal.

 21. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mina, sicer ne vem zakaj se napihuješ in padaš na osebni nivo kot en froc, ampak jaz res nimam blage veze kaj imajo linkani zapisi s tole temo. Ali si jih totalno narobe razumela ali pa res nimaš pojma za kaj se gre tule. Tudi to, kar naj bi po tvoje pisal v začetnih stavkih, ni res, še posebej ne v takem kontekstu in frustraciji. Daj ne nabijaj no. O odzivih na odziv pa raje ne bi :) Le poglej kako histeričen je tvoj :)

  Katrina, trpljenje zaradi ljubezni odsvetujem vsem. Le redki ga preživijo, če je bila ljubezen res močna.

 22. gugi pravi:

  @Mina: Ne prvič ne zadnjič ni, da ima Iztok dvojna merila in da eno sekundo trdi nekaj, naslednjo pa ravno kontra. Pač odvisno kako se mu takrat dvigne in kam piha veter. Isto kot 6leten otrok. Brez veze, brez smisla in brez vsakega namena. Cel ta blog je krneki, pa brez zamere.

 23. gugi pravi:

  trpljenje zaradi ljubezni odsvetujem vsem. Le redki ga preživijo, če je bila ljubezen res močna.

  Pa dobro kaj hočeš povedat? Da večina nesrečno zaljubljenih kar umre ali kaj? tebe je res težko razumet, nikoli ne veš ali nekaj misliš dobesedno ali se hecaš ali pa kar nekaj nabijaš v tri dni, pač zato da nabijaš.

 24. darja pravi:

  @gugi – eni ste cure bure! Nikoli ne boste dojeli, razumeli…. :(

 25. mina pravi:

  Iztok

  ??
  Na osebni nivo sem sem spustila toliko, kot si se spustil ti. Ti Anamariji očitaš da je zafrustrirana in jaz tebi očitam, da si zafrustriran. Če sem jaz zaradi tega kot en froc, potem si zaradi tega tudi ti en froc. A ne? Ali kako to gre? Razsvetli me prosim :)

 26. mina pravi:

  @Katrina

  “Iz prve roke povem, da ne traja večno, pravzaprav traja kratko, ampak če vmes ugotoviš, da je ta oseba prava, potem si srečnica.”

  Če prav razumem, si se noro zaljubila v enega tipčka, ki te je imel za eno kratko avanturo nato pa te je zapustil, in to je za tebe “tista prava oseba”?
  To je točno tisto, o čemer govorijo prihiatri, psihologi itd. ko govorijo o čustveni nedoraslosti. Ko ljudj močno zaljubljenost enačijo s pravo ljubeznijo. Tisti, ki s tabo noče biti, po nobenem kriteriju ne more biti “tisti pravi”. To je samo oseba, v katero si se noro zaljubila. Ker “tisti pravi” mora zadovoljvati vsaj en predpogoj: tudi on si mora želeti biti s tabo. Drugače lahko tudi jaz rečem, da je Brad Pitt tisti pravi, ampak jebat ga :D

 27. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mina, si ti Anamarija?

  Čustvena neodraslost je ta robotska hladnost in preračunljivost, ne to kar piše Katrina. To zmorejo redki. Tebe očitno ni med njimi. In ne, Brad ni isto, saj ga nisi imela v živo. Magari za minutko. In ne še enkrat, pogoj za “pravega” ni to, da si tudi ti njemu “pravi”. Žal!

 28. gugi pravi:

  Ha ha ha Iztok, pa ti res krneki nabijaš brez smisla. V bistvu nisi povedal nič konkretnega, pa tudi za 5 minut ne moreš ostat pri enem principu, ampak vsakič napišeš nekaj drugega. Tudi prav zaradi mene. :lol:

 29. mina pravi:

  Iztok, nora zaljubljenost nikoli ne traja. Ker čeprav ei vztrajate pri čustvih kot neki duhovni komponenti, so čustva samo močni dejavni hormoni. Človeška biologija pa je narejena na način, da hormoni ne delujejo na polno neskončno dolgo. Če bi človek hotel imeti celo življenje “tistega pravega”, potem bi to lahko imel samo tako, da bi celo življenje menjal partnerje. In to je ok, če ti tako življenj ustreza. Samo ne me prepričevati, da je tisti pravi eden in edini, v katerega si lahko zaljubljen celo svoje življenje. In ni samo črno belo. Ni samo nora zaljubljenost in robotska preračunljivost, ampak je vmes še cela paleta barv.

 30. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mina, deluješ kot da nisi bila še nikoli zares zaljubljena. Veliko zamujaš. No, ko boš, boš nehala nabijat.
  Z unim butlom od zgoraj, ki itak nič ne šteka, bi bila super par po moje.

 31. Katrina pravi:

  mina, a imaš ti probleme s funkcionalno (ne)pismenostjo ali samo nabijaš, da lahko razviješ svojo “teorijo”? Če imaš probleme s prvim, šit, ampak saj se da kaj narediti glede taga, če ljudem podtikaš tisto, česar niso napisali, da jih potem lahko “korigiraš” v stališčih, ja tudi za take paciente se najde zdravnik. :)
  Lahko kar eden tistih, ki jih kot svojo “referenco” omenjaš v odzivu

 32. Tina pravi:

  Ko berem take bloge, mi resnično zavre kri, ker se ravno preko neizobraženih komentarjev širijo napačne ideje, kaj feminizem je. Prosim, najprej zguglajte, kaj to pomeni. Noben od navedenih primerov ni niti blizu predstavnika feminizma. Kot drugo pa, se kdo od vas zaveda, kako seksistični so te komentarji? Kako Anamarijo direktno pretvorite v objekt in govorite samo o primerjavi njenega videza z drugimi ženskami? In zakaj vas sploh moti, da je samska? Očitno Iztok izhajaš iz zelo osebnih frustracij in iz zastarelih idej o patriarhalnih odnosih, ki nimajo z avtorico kolumne nobene veze. Seveda da je ženska izven tvojega dosega – dokler boš imel takšen poniževalen odnos do žensk, resnično upam, da ostaneš samski, ker nobena ne bi smela spustiti svojih standardov na tvojo raven.

 33. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tina, za ženske v mojem lajfu naj te ne skrbi :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !