Hrvati, Hrvati

6.08.2015 ob 23:25

Hrvati, Hrvati, tole pa res ni kul. Leta 2015 smo, majko mila.

KLIK

Je pa Oluja čista ludnica. Srbi pravijo nekaj, Hrvati pa nekaj drugega. Nikoli več ne bomo normalni.

 

22 komentarjev na “Hrvati, Hrvati”

 1. Alen Alen pravi:

  Problem je v bistvu v tem, da so Hrvatje vsi Srbi… na isti način kot je Al Pacino v bistvu Dustin Hoffman.

 2. Tomo pravi:

  Bolani so vsi skupaj a EU se pa vsem smeji v obraz.Res ne vem kaj imajo ustaši in četniki skupnega z nevihto.Saj mi pa imamo podobne paciente ki se še vedni igrajo partizane in domobrance,še posebno so slednji problem ki se jokajo pred sodišči.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mi smo še bolj debilni, saj se gremo zgodovino iz druge svetovne vojne.

 4. Knox pravi:

  @Tomo

  Hrvatje so imeli znotraj HOSA precej po znanih ustaših poimenovanih enot in simbolike. 13 Bataljon Jureta Francetića, 9. bataljon Rafaela Bobana, …. Republika srbska je bila pa središče novega četniškega gibanja

 5. Tomo pravi:

  Janševci delajo galamo zaradi Titove slike na policijski postaji,ko je pa bil Leljak in par njegovih frendov na ustaški proslavi kjer je gostil Thompson je pa vse kul.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tomo, itak!

 7. Knox pravi:

  Fanta, saj vesta, da policist ne sme biti član nobene politične stranke ali kakorkoli izražat svojega političnega mnenja v uniformi in na delovnem okolju

 8. E pravi:

  Ja Knox zaradi tega se Gorenak še dan danes joče.

 9. Mellie Mellie pravi:

  Zdaj popravljajo ceste, razrite zaradi parade. Menda bo kar nekaj milijonov evrov šlo. Očitno imajo preveč denarja! :)

 10. AndrejM pravi:

  Sicer pa se je v Kninu znašla delegacija SDS pod imenom njihovega združenja za ne vem kaj, povezanega z osamosvojitvijo, pa še od njih nisem slišal, da bi v imenu civilizacijskih norm, na katerih je zrasla povojna Evropa, obsodili poveličevanje ustaštva. Sem šel na njihovo spletno stran in tam stranka, ki jo tudi vodi bivši navdušeni komunist, še kar naprej udriha čez komunizem (se strinjam, je treba tudi o tej temi v naši še kaj zelo odkrito povedati, ampak ne morejo pa o tem govoriti kriminalci, ki so ogoljufali svoje kupce, preoblečeni komunisti in podobni), o ustaštvu pa nič.

 11. AndrejM pravi:

  Sicer pa dovolj o Hrvaški, bi bilo bolje, če bi govorili kaj o Sloveniji. Kako to, da v tako čudoviti prekrasni razviti državi s čudovitimi politiki, ki nas vodijo, novi Švici v bistvu, kamorkoli pridem, fehtajo za denar? Zjutraj na vratih pozvoni upokojenec, ki nima za preživetje, pred zdravstvenim domom zbirajo za enega fanta za zdravljenje, na Valu 202 kar naprej zgodbe o otrocih, ki nimajo za preživetje in se zanje zbira za šolske potrebščine. Ko organiziram srečanja v okviru svojega humanitarnega zavoda mi upokojenci pokažejo, kakšno penzijo imajo po 35 ali 40 let delovne dobe in ne morem verjeti, da s tem sploh preživijo. In kot bi poslanec Pojbič dejal, in tako dalje in tako dalje. Skratka, groza.
  P.S. Po najnovejših javnomenjskih anketah sta v Sloveniji najbolj priljubljena SDS in Borut Pahor. Kako so že včasih rekli? Vsak narod si piše sodbo sam, kajne?

 12. E pravi:

  AndrejM To ,da je šla SDS delegacija z VSO člani na ta dogodek na HR je itak svinjarija brez primere. So vrnili obisk , ko so bili pred časom Ustaši v Sloveniji , Barbara rov.
  To , da se ni nič zgodilo od naših organov pregona , ko so z agresorsko zastavo lepo po Sloveniji sprehajali je to ena sama svinjarija za kozlat. Baje bi naj tudi prišel (Barbara rov) najbolj glasni Ustaš na HR , ki tudi simpatizira z nacizmom. Žal se imena ta trenutek zdaj ne spomnim. Da se pa je vsa ta polomija z arbitražo zgodila pa imam itak na sumu SDS oz. Gospoda Janšo , ker želi rušiti vlado Gospoda Cerarja. Ja in ti posnetki so verjetno kr prišli iz Slovenske strani. Da se še dotaknem prihajajočega medija Nova 24 TV , ki imam na sumu, da bo to kr postala Vuduškova Top TV in morda kot Radio radio Ognjišče.A verjetno bodo financirali v svoj Radio in spletno stran Voduškova Top TV pa bi lahko bila Nova 24 TV. Zbirajo celo prispevke čez prav mesecev pa Gospod Janša napove nov medij.Se mi zdi , da je to kr povezano. Seveda pa pustimo času čas in bomo videli kaj se mo zgodilo.

  LINKI :

  Ustaši
  https://twitter.com/BVoje/status/609662307350781953
  https://twitter.com/BVoje/status/609679390092320768

  TopTV
  https://www.youtube.com/watch?v=CJrDEQ5jJxo
  http://toptv.si/podpri_top_tv/

  čez prav mesecev pa tole
  http://www.vecer.com/clanek/201507076127837

 13. E pravi:

  To še dodajam k mojemu prejšnemu zapisu.To ja ta zagovornik ustaških stališč.

  http://www.mladina.si/167477/jansa-in-ustas/

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mene samo zanima, zakaj je cel halo, če gre levica na partizanske proslave in nobene panike, če gre desnica na ustaške žurke?

 15. E pravi:

  Iztok tudi jaz se to sprašujem zakaj je vedno rom pom pom po medijah glede partizanske proslave.Ko pa imajo naši domobranci proslavo in za piko na i še povabijo ustaše pa dobeden medij nič.
  To vprašanje Iztok bi bilo treba nasloviti na naše novinarje to bi oni znali po moje še najbolje odgovoriti.

 16. E pravi:

  Ovo nije primjereno…Vse čestitke tej novinarki.

  http://www.zurnal24.si/hrvaska-novinarka-je-med-javljanjem-v-zivo-nadrla-prisotne-knin-za-dom-spremni-rtl-clanek-254772

 17. E pravi:

  http://www.slovenskenovice.si/novice/svet/hrvati-slovenci-besni-zaradi-trojice-ki-je-proslavljala-nevihto

 18. Tomo pravi:

  Janša pravi da smo edina komunistična država v EU kjer vladajo udbovci in totalitaren komunistični režim,kjer zapirajo osvoboditelje in očete naroda,kjer se še vedno časti Tita najbol zgloglasnega in krvoločnega diktatorja vseh časov…Da bi bilo to res si SDS z druščino ne bi upal tako čivkati o tardečih in poveličevati domobranstvo in ustaštvo.

 19. E pravi:

  A se to vino z Hitlerjevo sliko sploh lahko legalno prodaja?

  http://www.zurnal24.si/nekdanji-general-razburil-hrvate-clanek-254855

 20. teosaffron pravi:

  no pa smo spet levi in desni…namesto Slovenski ponosen narod.
  to je tut namen politike, tistih ki ta vmesni čas uporabijo da si talajo denar, vmes ko se raja krega kaj je in kaj ni zdaj ali je bilo…
  oni pa mirno harajo in si delijo posle.seveda za tiste svoje…
  kolega računalniški programer…tisoč prošenj,zdej dela v proizvodni avtodelov kot vajenec,pogodbeno…neka bejba,bivša pevka,.. z osnovno šolo pa je v upravi Sava hotels…itd.,..stare zgodbe,..Moja država je že zdavnaj umrla.In Slovenski ponos tudi.Stari ti sam povej čigav si, pa dobiš kar hočeš

 21. Tomo pravi:

  Upam da je Hrvaško slovenske odnose kaj zmehčala kruta smrt Salopeka ki so ga ubile džihadistične pošasti,Medtem ko si levi in desni kažejo mišice,ko EU podjebava Ruse,si islamski psihiči počasi prisvajajo evropo.

 22. lordwales pravi:

  V bistvu ni pomembno, kje poteka meja v piranskem zalivu, saj teritorjalno morje ostaja. Eu ima enos amo mejo – šengensko, se mi zdi!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !