IZTOK faking GARTNER

« | | »

Raid fail

9.07.2015

Uradno: Raid proti komarjem, ki ga vtakneš v šteker, je skrajno neučinkovit. Škoda denarja in upanja. Velik fail!

 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 9.07.2015 ob 23:04 pod vsakdanji lajf. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

7 odgovorov na “Raid fail”
 1. ModniMacek - 9.07.2015 ob 23:31

  Dobronameren nasvet. Ce zivis v stanovanju predvidevam da nimas vec kot 5 oken, vzemi si cas in nabavi mreze za na okna proti komarjem (cca 20 eur)

  Edini RES ucinkovit nacin,da ti ne uletijo(dobesedno:)), tiste ki so ze v flatu poskusi pokoncat, iz izkusenj pa ti potrdim, da je omenjena metoda najucinkovitejsa, saj se jih najlazje “znebis” tako, da jih sploh ne “dobis”. S tem jim res fizicno preprecis vstop, ko so enkrat v stanovanju je prepozno. Sej se kak uspe prikrast, ampak meni osebno vsaj 80-90% bolje kot prej, ko mrez nisem imel na oknih.

  Vcasih bil precej popikan, letos npr me je do zdaj pil samo en (pa se to nisem 100% ce je bil v stanovanju).

  Prosim.

 2. IZTOK GARTNER - 9.07.2015 ob 23:44
  IZTOK GARTNER

  Res ne vem kaj je moj problem da ne grem po te jebene mreže, ko mi vsi o njih čvekajo :)

 3. E - 9.07.2015 ob 23:57

  To sranje , ko daš v šteker ne pomaga kaj preveč.
  Jaz imam tako imenovani Pips ali kaj podobnega in je dosti bolj učinkovito kot pa to , ko daš v šteker.

 4. IZTOK GARTNER - 10.07.2015 ob 00:00
  IZTOK GARTNER

  Ma ne bom stanovanje šprical s Pipsom vsepovprek. Že zaradi Jodija ne.

 5. E - 10.07.2015 ob 10:39

  Iztok preden Jodija pelješ na sprehod pošpricaš z Pipsom ,ko prideš nazaj pa samo lepo zluftaš.Tudi jaz tako naredim pred grem u trgovino ali na kak sprehod.Ne vrnejo se več nazaj u stanovanje komarji.Baje tudi pomaga ,če si na balkon daš kak grm čilija ,ker jim ta vonj čilija ne paše (tudi muhe).Pa bolj pekočo sorto ,ker imajo bolj močan vonj in seveda več kapsinta ,ki jih odganja.

 6. DANIELLE - 10.07.2015 ob 11:26

  To,kar bom zdaj napisala zdaj,sploh ne spada k tej temi,je pa pač tvoja zadnja objava…..Umrl je Slavko Avsenik,vse pa,kar si napisal,je R.I.P.,…..To ti pošteno zamerim.Vem,da ne maraš te glasbe,a ko umre kdo iz bivše Yuge ali iz anglo-ameriškega področja,se na veliko razpišeš,za Tošetom si jokal še dve leti,Avsenik pa si ne zasluži par stavkov.Pa da ne bo pomote,rada imam tuje pevce ,pa hrvaške ,srbske,poslušam vso dobro glasbo tega sveta,v vsakem žanru se najdem….tudi tisti,ki ne poslušajo narodnozabavne glasbe,so se mu poklonili,ker S.Avsenik z bratom Vilkom je resnično fenomen,mislim da smo Slovenci lahko res ponosni nanj,vsaj jaz sem…pisala sta zelo kvalitetno narodno glasbo,ki je takorekoč ponarodela.No ,samo toliko,vem,da je tvoj blog in pišeš kar tebi paše,itak pa bomo za tebe bili vsi,ki poslušamo to glasbo,debili in teleta s flašo v roki.Pa ni čist tako.

 7. IZTOK GARTNER - 10.07.2015 ob 13:31
  IZTOK GARTNER

  Res mi ni jasno, zakaj nisi tega komentarja napisala pod tisto objavo, kjer je Avsenik omenjen v naslovu in kjer se že cel teden menimo o njem skozi petdeset komentarjev.
  Glede Tošeta, umrl je mlad in v šokantni nesreči. Ipak nekaj drugega kot Avsenik, ki je umrl častitljive starosti. Ne ga srat no glede te primerjave in kretenskih očitkov.

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !