Michael

25.06.2015 ob 04:16

Na današnji dan je leta 2009 za vedno umrla glasba. Najbolj žalosten dan vseh časov. Izgubili smo največjega zvezdnika in človeka vseh časov. Izgubili smo kralja. Izgubili smo Michaela Jacksona.

YouTube slika preogleda

Michael Jackson je združil old school in moderne inovacije kot nihče drug. Združil je Freda Astairea in Jamesa Browna. Epsko.

YouTube slika preogleda

Njegov ples je bil neverjeten. Odrska prezenca veličastna. Petje genialno. Bil je cel paket kot nihče drug.

YouTube slika preogleda

Še vedno ne morem verjeti, da ga ni več. Še vedno ne morem verjeti, da je odšel na tako čuden način. Hočem pravico. Hočem resnico.

YouTube slika preogleda

Od nekdaj sem velik fan Michaela Jacksona. Nikoli nisem verjel niti eni laži, ki so jo o njem nabijali mediji. Vedno sem bil na njegovi strani. In za vedno bo tako. Pika.

YouTube slika preogleda
 

16 komentarjev na “Michael”

 1. just1angryman pravi:

  Osebno ga nisem poznal, tako da ne morem komentirat, kakšen človek je bil (čeprav iz raznih intervjujev in podobnega sklepam, da zelo inteligenten in prava faca), a glede glasbe mu ni bilo in mu zelo verjetno ne bo para!

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ne gre pozabit, da je dal 400 milijonov v humanitarne namene, kar je svetovni rekord med vsemi zvezdniki.

 3. Portos pravi:

  Ja žalosten dan. Prav na ta dan sta me punca in sin pregovorila, da gremo v London na koncert vseh koncertov z letalom. Nekaj dni nazaj sem padel z motorjem in sem imel fuč ramo, drugače pa je bilo že vse pripravljeno za romanje v London z avtom. Potem pa naju zvečer pokliče prijatelj in pove nekaj je narobe. Prižgeva TV in šok. Ko je še obstajalo upanje smo rotili MJ – zbudi se ( v mislih ) a na žalost se je zgodilo to, kar si napisal, umrla je glasba in še stalno je zelo hudo, pa tako smo si želeli ga videti v vsem sijaju na koncertu brez primerjave, drugem po vrsti. Po drugi strani pa bi rajši, da nikoli ne bi poskušal z vrnitvijo na oder samo, da bi bil med nami. :(

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ja, ta vrnitev ga je na koncu stala življenja. Ironično.

 5. Vanja1 pravi:

  Uf, 6 let že. Hitro čas beži. Ko smo že pri njem, katera CD kompilacija z vsemi njegovi uspešnicami ti je najljubša?! Kot CD nasploh od coverja do izbora glasbe gor… :) (History: Past, Present and & Fu, King of Pop, Number ones, Essential, This is it..itd)

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nisem neki posebi za ta kompilacije. Raje imam albume. Itak so sami hiti gor :)

 7. Vanja1 pravi:

  Pošteno..hh. ;) !

 8. E pravi:

  Iztok ta motiv torte ti bo ziher všeč :)

  https://www.facebook.com/141736339229364/photos/a.609775675758759.1073741841.141736339229364/841871399215851/?type=1

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Vau! In pri nas!

 10. E pravi:

  Ja in to za deset let starega fantka.

 11. Thomas pravi:

  In kaj potem, če je za 10-let starega fanta?? Ali morda na kaj namiguješ? Če je odgovor pritrdilen, potem je jasno, kdo ima pokvarjene misli.

  Meni se zdi fantastično, da Michael še vedno dosega tako mlade generacije, četudi ga ni več med nami.

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jaz mislim, da E ni namigoval, ker ceni Michaela in je mislil, da je kul, da ga naša mladina posluša.

 13. Thomas pravi:

  Če sem napačno interpretiral, se pa opravičujem.

 14. E pravi:

  Thomas jaz nisem na nič namigoval na kako pedofilijo kar si imel ti v mislih vrjetno.Samo normalno ,da si je deset letni fantek na torti zaželel vrjetno svojega vzornika.Ja deset letni fant ,ki se je rodil leta 2005 MJ pa umrl 2009.Jaz v tem ne vidim nič napačnega ,da si je to ta fantek zaželel.Ponavadi deset letni fantki imajo na torti čisto drugačne motive.Kr malo poglej po galeriji pa boš videl.Mislim ,da je ta fantek pač malo drugačen od svojih so vrsnikov , kar pa ni nič narobe.Ne morejo vsi biti na avte , motore pa nogomet in razne super junake.Ko bo prišel v najstniška leta bo moral biti dosti bolj močan od drugih ,ker v sloveniji je pač tako ,če si malo drugačen in malo drugače razmišljaš te kr obsojajo in si kr čudak.

 15. Vanja1 pravi:

  Biografijo iz leta 88′ pod katero se je podpisal sam, Moonwalker si morda Bral? Kako je kaj?! Pove vse kako in kaj, glede svojega lajfa do takrat…?! http://www.delo.si/druzba/kult/avtobiografija-michaela-jacksona-bil-je-umetnik-ki-pride-le-enkrat-ndash-in-pika.html

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Seveda, čudovita knjiga. Je pa res, da ni tako insajderska kot bi človek pričakoval.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !