Udari Me, premiera videospota, Cineplexx Celje

27.05.2015 ob 03:19

Pa sem preživel. Enega najbolj prelomnih in pomembnih dogodkov v moji dolgoletni karieri. Super je bilo. Polna dvorana. Zakon vzdušje. Enkratni gledalci. Cel kup prijateljev in znancev. Precej znanih obrazov. Fajn after party. Skratka, uspešna premiera, s katero sem zelo zadovoljen. Vse skupaj sem seveda tudi povezoval, po sto letih spet odrapal nekaj v živo, šeškal najbolj poredne gledalke, se pustil našeškati ženski iz občinstva, ki si je to želela, navdušeno spremljal nastopa Marie Masle in Rhyme Goda in užival od začetka do konca.

Na tem mestu se iskreno zahvaljujem mojim trem angelčkom, Antonelli Detiček, Neji Krampl Mastnak in Juliji Krajnc, ki so me zapeljivo in enkratno spremljale med živim nastopom. Ekipi Cineplexxa, ki je brezhibno izpeljala tehnični del dogodka. Janezu Pustoslemšku, ki je garal do treh zjutraj, da je videospot dobil končno podobo in bil tudi direktor fotografije. Samu Mervarju, ki je fotografiral in se ravno tako trudil za čimboljši produkt ter pomagal pri režiji. Vladimiri Skale, ki je kot angel varuh bdela nad celim projektom in mi pomagala od samega začetka. Produkcijski hiši Almedia, ki je držala obljubo in ponudila vse, kar sem želel. Tonskemu mojstru Tadeju Škorjancu, ki je tudi na setu dal vse od sebe. Erotičnemu plesalcu Rickyju, ki je dodal svoj značilen pečat. Nini Pejkovič, ki je v spotu odigrala eno izmed glavnih vlog in soddelovala tudi v šovu na premieri. Čudoviti Sari Savnik, ki je itak totalna carica in se je tudi v spotu izkazala za čisto desetko. Grafiki Gracer za odlične plakate, vabila in flajerje. Erotični trgovini Venera Shop, ki je spet posodila biče. Trgovini Kavalir, ki me je oblekla od nog do glave. Boštjanu Završniku iz oddaje Top Music, ki je prispeval tudi nekaj fotkic. Hariju Flisu iz TV Celje, ki je pridno snemal prireditev. Novinarski ekipi Celjana in Novega Tednika, ki sta se prijazno odzvali vabilu. Obema očarljivima hostesama, ki sta sprejemali goste. Vsem tistim, ki so prijazno dovolili, da na njihove zidove in stene zalepimo plakate. In vsem ljudem, ki so si v ponedeljek vzeli čas in prišli na nepozaben dogodek.

Pa naj spregovorijo še slike. Za začetek tiste, ki smo jih posneli s telefoni. Več foto materiala sledi seveda kasneje, ko ga bodo objavili razni mediji.

null

Janez Pustoslemšek, direktor fotografije, režiser in montažer videospota Udari Me

null

Moji trije angelčki, Julija, Antonella in Neja

null

Ekipa Eksena Records se je odzvala vabilu na premiero. Cenim.

null

Sara Savnik, Miss Universe 2013, je zakon ženska

null

Zelo sem bil vesel, da je prišla tudi Leja Safran

null

Latino diva Maria Masle mi je podarila svoj glasbeni prvenec

null

Nina Pejkovič je stvari vzela v svoje roke

null

Rado Mulej, car vseh carjev

null

Zelo vesel Monike Oset, soigralke filma Vloga za Emo

null

Dve veliki dami Celja in dolgoletni prijateljici, Marijana Kolenko in Avrelija Kompan. Zadaj se skriva veliki prijatelj Filip Breskvar.

null

Sara Savnik si zasluži še eno fotko

null

Evo ga, my man Edvard Kadič, mojster za govorico telesa

null

Antonella Detiček med nastopom

null

Šeškanje

null

Začetek šova

null

My bro Rhyme God

null

In seveda, moj dragi prijatelj Ricky

null

Pa še moj dragi sotrpin Dušan Konda, šefe celjske Špice. Strašno fajn možakar.

null

Mr. Happy

 

14 komentarjev na “Udari Me, premiera videospota, Cineplexx Celje”

 1. Urška pravi:

  Luškan. Bravo Iztok ;)

 2. Tadej pravi:

  Ej, kaj ti je ful bad, da nihče ne komentira objav na temo tvojega spota?

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tadej, komentirajo ponavad tisti, ki sinfajo. Tokrat kot kaze nimajo kaj :)
  Blogi umirajo, zato pa je zadeva toliko bolj ziva na Tviterju in Facebooku.
  Obiskanost je se vedno super, komentarji pa pocasi crkujejo.
  Saj se bo nabralo, brez skrbi :)
  Je pač kasno paljenje :)

 4. ModniMacek pravi:

  In kdaj bo to cudo moc videti sirsim mnozicam? (beri:youtube)

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kmalu, kmalu.

 6. AndrejM pravi:

  Čestitke. Ogromno dela, časa…človek ne more verjeti, koliko ena taka zadeva vsega tega vzame, kajne?

 7. Celzij pravi:

  Iztok, a lahko malo razložiš tistim, ki ne vemo vsega ravno zakaj se gre, zakaj si naredil ta spot? Kdo ga je financiral?

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  AndrejM, ljudem se ne sanja, res je. Od prve ideje do hrane in pijače na afterju. Garanje na polno. Še posebej, če večino reči organiziraš in zrihtaš sam. Škoda, da te ni bilo na premieri.

  Celzij, kako misliš zakaj :) Zato, ker mi je kul, ker me drajva, ker me zabava, ker je bila dobra ideja in super ekipa in ker je bil pravi čas za nov projekt. Pa ker mam vedno neke projekte ane :)
  Glede financ pa ne bi. To so debate za kakšno drugo priliko.

 9. Katrina pravi:

  Ja, kongratuliram, kaj pa drugega

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hvala, hvala.

 11. Urška pravi:

  Kje pa sm js? :-P

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nihče te ni slikal :)

 13. V.I.P. pravi:

  Kaj je to, da ni nobenga legitimnga VIPja? Ekipa Eksena Records? Nikad čuo. Latino Diva Masle? Diva? A ni to mal pretiravanja, ali pa gre bolj za karakter? Hoče vsaj pizza burek, da pride da nobl prireditev. Lejla Žafran? Wtf is Lejla Žafran? Ero, Rado Mulej, njega poznam, frizer in epizodist Male Klinike. Potem pa spet sami anonimusi.

  In drugo vprašanje, kdo stoji za tem spotom? Kdo ga je finaciral in kaj si od tega obeta? Kakšni so njihovi dejanski nameni, t.i. agenda? In jasno, da je spot izšel ravno zdaj, to ne more biti naključje.

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Na takele butaste troll komentarje nimam časa ne volje odgovarjati. Le pri Leji se bom oglasil, ker si res totalni idiot. Punca je mlajša sestra Lare Safran, glavne zvezde superuspešnega filma Vloga za Emo, ki je lani pri vsega šestnajstih umrla teden dni pred premiero.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !