Znan obraz ima svoj glas 2015 (enajsta oddaja)

11.05.2015 ob 01:03
 • Danes se tudi Bunderla smeji kot Kataya. Drugače pa njegov Bajaga nič posebnega.
 • Kori zgleda kot Tom Berenger.
 • Frenk soliden kot Lennon, je pa res, da je bil vizualno bolj podoben McCartneyju.
 • Nuška daleč od Whitney v vseh pogledih.
 • Če ne bi pri Vadnjalu pisalo koga oponaša, ne bi vedel koga oponaša.
 • Vesna daleč od Marlene Dietrich v vseh pogledih.
 • Kataya zelo zabavna. Lajkam.
 • Žana rojena za Conchito. Eden njenih top nastopov. Le brada predolga.

null

 

20 komentarjev na “Znan obraz ima svoj glas 2015 (enajsta oddaja)”

 1. Celzij pravi:

  lol kako je to Bunderla zmagu, men ni jasno

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pač največ fanov ima.

 3. E pravi:

  Simon tako tako.
  Žana dobra Končita.
  Nuška dobro odpela res pa je ,da tu ni bilo nič Whitney.
  Frenk ni bil slab samo izgovorjava določenih besed je pa bila slaba.
  Tim slabo.
  Kataya ni bila niti slučajno zabavna.Njen nastop mi ni bil všeč.
  Vesna je dobro odpela za moje pojme.
  Klemen dober Bajaga.Sploh izgovorjava mi je bila dobra srpska in ne srbo-hrvaščina ali samo hrvaščina ali celo bosanščina.

 4. Dani Salobir pravi:

  Tom Berenger, hahaha, sam res

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  E, že samo Katayin pogled z izbuljenimi očmi je bil za anale te oddaje :)
  Daj no, ne ga srat.

 6. Peter pravi:

  “Žana rojena za Conchito. Eden njenih top nastopov. Le brada predolga.”

  “Kataya zelo zabavna. Lajkam.”

  “Vesna daleč od Marlene Dietrich v vseh pogledih.”

  Ti to resno? Sva gledala isto oddajo? Nuška je pa odlično odpela. Je pa res, da je bilo na trenutke preveč Nuške. Vesna tudi ni bila slaba.

 7. transformer757 pravi:

  Omenil sem že, da so vsi nastopajoči, ne glede na posamičen bolj ali manj uspeli nastop, vredni čestitk, če seveda drži, da imajo le en teden časa, da pripravijo svoj nastop in pa da ni autotuna pri izvedbi.
  So pa le nekateri zares uspeli v tem, da so dejansko prevzeli vloge in nismo slišali le preoblečenih karaok, oziroma njihovih lastnih glasov. Tudi to ni lahko, seveda.
  Ha, ha, ko sem prvič videl Katayo, kar pomeni res realno prvič, sem imel zaradi njenega afektiranega rezgetanja in smeha približno tak izraz, kot ona , ko je oponašala Little Richarda v zadnji oddaji. A se mi je iz oddaje do oddaje prav ona zdela še najbolj pristna, taka kot pač je in tudi zabavna. Kar za ostale ne bi mogel reči. Že dolgo se nisem zaradi česa podobnega po TV-ju smejal tako, kot med njenim zadnjim nastopom. Tako, da je bil to zame vrhunec vsega. Saj naj bi se zabavali ob takih oddajah, ali ne. Tisto solzenje pa je bilo zame mučno in mimo.

 8. E pravi:

  Iztok meni ni bilo niti malo smešno.Prav bedn nastop.
  Slaba imitacija.A ,če se ne strinjam z teboj ga serjem??

 9. ajda pravi:

  https://www.youtube.com/watch?v=qPUMAFhfRHk

  Če gledam in poslušam ta posnetek, jo je Vesna res dobro zadela, vizuelno in glasovno.

 10. ajda pravi:

  Bunderla je dobro odpel Bajago, Žanin nastop najboljši do sedaj, Kataya je pa poglavje zase.

 11. AndrejM pravi:

  Bunderla in Zornikova svetlobna leta nad vsemi: petje, izgovorjava, izgled… Kataya pa razen rezgetanja, pardon smeha, v tem primeru pa zavijanja z očmi levo desno nič posebnega. Res pa je, da nekdo, ki ni vse življenje poslušal rocka ampak kakšno hamonikarsko cigumigu govejo glasbo ali pa repanje kakšnega kriminalca iz zabačenega geta v kakšnem ameriškem velemestu rock glasbe ne pozna, ne čuti in tudi ne razume.

 12. Rado Rado pravi:

  “Nuška je pa odlično odpela”

  Ne se hecat. Daleč, daleč od Whitney!
  Nekatere hlače so pač prevelike za vse naše pevce, kot George Michael pa Michael Jackson pa Susan Boyle pa Pavarotti lani, . . .

  Kataya in Nuška Drašček se obupno smejeta /režita/. Ljubi bog, ali nimata nikogar v bližini, da bi jima to povedal?

 13. . pravi:

  Men pa ni jasno kaj pri kurcu delata Žana in Kataya v finalu. Žana je v celi sezoni imela mogoce 1, 2 dobra nastopa, Kataya je sicer imela svoje momente anpak vecino casa je blo slabo. Nevem no, ta izid me je mal presenetu, ampak vredu. Po mojem mnenju so bili skoraj vsi boljsi zlasti od Žane in bi morala bit Vesna v finalu al pa se kdo drug.

 14. Dani S pravi:

  Marsikaj ti ni jasno ocitno. Zana je imela 2 dobra nastopa?? A si prizadet? Liza Minelli, Esma, Marta Zore, Concita, Natalija Verboten. Ruslanna( a je sploh komu jasno kako tezko je pet in plesat obenem)? Ocitno ne. Aja pa glede finalne oddaje. Edino Zani so dolocli da je Dolly Parton, ostali reije so si sami izbrali kaj bodo. Da ne govorim o tem fa je Zana vec kot polovici spilov oddelala brez spanja prejsnji 2 noci. Saj je edina izmed vse nastopajocih, ki ima špile. Od 8 do 11 vsak mesec. Tak da ne pametuj ti anonimnez debilni

 15. Dani Salobir pravi:

  Drugače je pa zadeva potekala takole : na začetku šova je Pop videl ( kar je popolnoma enostavno) kdo ima največjo fan bazo. To sta Nuška in Klemen. Kačiiiiiin. Največ evrčkov bo torej Pop zaslužil, če v ospredje tišči omenjena dva, čigar fani bodo največ klical in se bo največ zaslužilo. Saj je čist enostavna logika. Točke žirantov so VEDNO dobili napisane na listu ( 100 % preverjeno)- to se je tudi Mercatoriju zareklo ko je bil 4. žirant. To je šov in ne tekmovanje. Ja, bo zdaj kdo rekel da spet na neko teorije zarote apeliram zato ker ni bila moja višje. Verjemte kar hočte, jaz VEM kako zadeve stojijo. Moja ni dobila enega samega komada ki si ga je želela– v celi sezoni ne. Anastacija, Jennifer, Roxette,Ruslana, pa prosim vas no, kdo si to želi!? In pol ji dajo še za finale Dolly Parton. Edino njej. Ostali kot sem rekel si lahko sami izberejo kaj bodo peli. Hvala bogu da nihče ne izpade ali da ni končne nagrade. Pol bi me res jezilo. Tak je pa sam pomembno kolk zna kdo od tega šova kasneje izkoristit medijsko popularnost, ki pa SE JE močno povečala.

 16. Rado Rado pravi:

  Prav nič ne dvomim,
  da poptevejevci manipulirajo na veliko. O tem sem se lahko prepričal meddrugim tudi pred leti na “Talentu”, ko so mojega soseda Lovra Korošca po zelo uspešnem prvem kolu, hladno odslovili z besedami, “…da ne sodi v koncept njihove oddaje”. Niti odpeti mu niso pustili.

 17. transformer757 pravi:

  Če drži, kar piše Dani in verjetno je res tako, potem je ne glede na revialni značaj oddaje res malo nepravično vse skupaj. A če pristaneš na to, potem si pač del zgodbe tudi sam, oziroma v tem primeru Žana. Hočem reći, da meni ne bi bilo čisto vseeno in bi ugovarjal in se morda tudi uprl. Vem pa, da s tem tvegaš nenkalonjenost medija v bodoče…..Kdo pa izbira same pesmi ne vem, a če izbereš od Dolly Parton en cigu migu komad, namesto njenih legendarnih komadov a la Jolene ali celo I will allways love you, potem te res “obsodeijo” na “poraz”.

 18. MacGyver pravi:

  Salobir ne nabijaj. Verjetno ji niso na začetku rekli, da bo sama izbirala skladbe in jih potem ni, kajne? Točno so bili določeni pogoji in jih je sprejela, tako da zdaj ne jokcaj za brezveze.
  Kaj pa ima veze koliko ima kdo nastopov? Spet, ko je sprejela vlogo v ZOISG je vedela da bo morala zadeve kombinirat. Vsak ima še druge obveznosti med tednom…

 19. kaja pravi:

  Že to, da je bila Žana v finalu je vredu dosežek, ker se je vedelo, da bo Klemen zmagal (jaz sem že takoj po 4. oddaji vedela). Meni je bla Žana kul kot Marta Zore, Esma, Bieber, Liza… zasluženo v finalu, ampak to tko al tko nima nekega groznega pomena. Sicer pa so vsi imeli svoje boljše in slabše nastope, vendar nevem zakaj so ostalim trem finalistom pustili prosto izbiro, Žani pa so vnaprej določili? Zakaj pa si ni še ona svojega izborila, če so bili drugi “privilegizirani”?

 20. jan pravi:

  Dani, mene tudi zanima, zakaj Žani niso dovolili proste izbire glede finalnega nastopa? A ona ni imela besede pri tem, ali pa da bi vsaj rekla, da se ji ne zdi pošteno, glede na to, da so si Nuška, Klemen in Kataya lahko izbrali, kar so želeli?
  In kaj je točnu Kuntner rekel, ko je bil gostujoči žirant?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !