Letalska nesreča

27.03.2015 ob 02:56

Delaj ti samomor kolikor hočeš, ampak pizda no, zakaj si moral ubiti še 149 ljudi. Preklet idiot. Jebena tragedija, ki te res sesuje.

 

11 komentarjev na “Letalska nesreča”

 1. Tomo pravi:

  Ja res je bolje da bi to opravil pred poletom,ne pa da zraven ubije stotino ljudi med njimi nemalo otrok.Zakaj ne opravljajo psihotestov na pilotih ki se čudno vedejo in kažejo znake depresije ki enako nevarna kot alkoholiziranost

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  So opravili, pa je baje šel skozi. Se je pa zdravil za depresijo baje, ampak so ga kao ozdravili. Očitno ga niso, a ne.

 3. mina pravi:

  Samomor je ugibanje. Prav možno je tudi, da gre za terorizem. Ve se edino to, da ga je strmoglavil, ne pa zakaj ga je strmoglavil. Tehnično gledano je zgodba popolnoma identična 9/11. Zato pa mene čudi, zakaj so tako vehementno začeli trditi, da gre za samomor, na osnovi česa? A samo zato, ker ni musliman?

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Point 9/11 ni bil strmoglavljenje sredi vukojebine, ampak strmoglavljenje v točno določene objekte.
  Terorizem mi je blesav in nelogičen tokrat. Ni poante, ni pointa.
  Samomor pa se omenenja tudi zato, ker se je tip šest let nazaj, kot sem že povedal, zdravil za hudo depresijo.

 5. Portos pravi:

  Se strinjam, da je en velik idiot, će se je že hotel ubit bi to naredil nekje na samem brez nepotrebnih žrtev. Drugače pa mislim, da psihotesti ne morejo biti stoprocentni,ker človek lahko zgubi glavo tudi v nepredvidenem trenutku.Razni psihopati so ponavadi zelo pametni in premišljeni.
  Lahko, da je dobil kakšen tel. klic, ki mu je zmešal glavo, lahko so mu zagrozili, da mu bodo pobili najbližje, če ne stori tega,….. itd. Bomo mogoče izvedeli.

 6. mina pravi:

  Tole s psihotesti in dramo, ki jo zdaj delajo iz tega, je zavajanje. Psihotesti ne pokažejo psihičnih bolezni (niti niso narejeni zato), pač pa ugotavljajo človekov karakter, sposobnost posameznika za opravljanje določene službe itd (ali si lider, ali se raje podrejaš itd. – to uporabljajo tudi banke, farmacevtske firme itd., skratka, psihotesti so nekaj čisto običajnega. Depresije, anksioze, pa noben test ne more pokazati, te diagnoze se postavljajo na podlagi klinične slike, ki jo naredi psihiater. Pri tem pa mora pacient odgovarjati na vprašanja psihiatra in mora biti pri tem iskren, če lažeš, ti psihiater ne more postaviti diagnoze. Ljudje si zmotno predstavljajo, da je depresija bolezen, ki se vidi. To ni res. Depresija ima mnogo vrst pojavnih oblik, pa tudi pri posamezniku se skozi čas menja. Depresija se vidi edino v primeru, ko je posameznik očitno žalosten – depresiven – skozi daljše obdobje, če pa oseba z depresijo nima depresivnih epizod, pa se to sploh ne vidi. Nihče je ni videl npr. pri Robinu Williamsu, pa Lindsey Wohn jo tudi ima in če o tem ne bi govorila, tudi nihče ne bi vedel. Mediji so se sedaj spravili na te psihoteste in naredili dramo iz tega, da so psihotesti samo na začetku in kako bi morali biti stalnica. Ampak kot rečeno, psihotesti so zato, da ugotovijo, ali je nek posameznik sposoben za delo pilota in ne če je depresiven. In če bodo zdaj zaradi pritiskov javnosti uvedli letna testiranja, bo to pomenilo nekaj milijonov več stroškov na letni bazi za letalske prevoznike. Kar pa pomeni, da bo manj denarja na razpolago za servisiranje, kar je že danes problem. Cel kup je letalskih družb, ki opravljajo samo minimalna servisiranja potrebna, ker ni denarja za večje servise. To pa ni nekaj, kar si jaz želim, pa če bi mediji in folk to razumeli, si tudi oni tega ne bi želeli. In če bi se dalo samomorilnost prepoznati, potem ne bi bilo toliko samomorov in potem totalnega šoka okolice, kako j bil pa ja vesel in uspešen človek in kaj za vraga mu je bilo, da se je šel kar ubit. Problem tule je samo v tem, da je za sabo v smrt potegnil še množico ljudi, kar je tragedija, ampak možnost, da boš na letalu umrl, ker bo pilot delal samomor, je najmanjša možnost izmed vseh drugih možnosti strmoglavljenja letala. Zato naj lepo ostane tako kot je in naj raje servisirajo letala.

 7. Skeletor pravi:

  Jaz tudi mislim, da zdaj iščejo grešnega kozla. Nizko cenovni leti, so tudi z razlogom nizkocenovni. Nekje se špara, da pridejo s ceno skozi.

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zakaj debata o slabih letalih, če je to letalo razfukalo zaradi kretena za krmilom ne zaradi tehnične napake?

 9. darja pravi:

  Vse te ugotovitve tako brzinsko prihajajo v javnost – vse v DVEH dneh!!
  Pilot naliman na vrata prosi če se lahhko vrne v kabino …. in ni mogel vstopiti ……. pa samo scat je šu!!

  Doma so našli komplet dokumentacijo o zdravstvenem stanju – PB pa TAKOJ sporoči, da se pri njih ni zdravil zaradi depresije.

  Pa to ne zmore niti ČAK NORIS!

  Vse je tako poklopljeno, da ne moreš verjet!

  Čez dve leti se bo snemal film. Takrat bomo cmerili – danes smo še v šoku!

 10. darja pravi:

  In gledano z našega zornega kota. K ste v eni dugi temi cmizdili, kako ste samski ubogi :) .

  Ta tip je imel vse. Krasno bajto pri starših, komfort stanovanje, stevardese (ki so top ženske) so se limale po njemu. Pri 27 letih je bil pilot. Cel svet je imel na dlani. SANJE!

  Največ je zdravje………….in mir! Tut če kdaj ješ s kužatom isto konzervo in se skupaj z njim stisneš, da je toplejša noč :)

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nop, ni mel vsega, bil je samski :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !