Intervju: Maruša Trampuž (Bar Planet)

22.03.2015 ob 02:50

Zmenek z Marušo

Evo jo, Marušo Trampuž, zdaj bolj znano kot Marušo iz Bara. Tisto Marušo, ki so jo gledalci zelo krivično izločili že prvi teden. In tisto Marušo, ki je sotekmovalce, kateri do nje niso bili iskreni, pogumno poslala v tri krasne. Od dneva ena sem bil na njeni strani, od dneva ena sem upal, da bo v Baru ostala čim dlje. Ko je prišlo prvo izločanje in se je zlomila pred kamerami, sem bil vanjo prepričan še bolj. Ali povedano drugače, zelo všeč mi je bilo, da je odreagirala iskreno, strastno in tako kot je treba, ko te kdo po domače povedano zajebe.

Maruša je kul. Maruša je en tak mali kjuti, ki ti hitro zleze pod kožo. Štiriindvajsetletna lepotička, ki ima izjemno močan in iskren karakter, kar je v svetu bleferjev in pozerjev seveda več kot dobrodošlo. Med nama se je hitro stkalo zanimivo in posebno prijateljstvo, pa še skupen projekt, ki naj zaenkrat ostane skrivnost, bova pripravila.

Fajn punca, res. Malo takih. Prav zato mi ni vseeno, da ima pri mnogih ljudeh tako napačen imidž in da mnogi v njej vidijo le tisto barovko, ki je izgubila kontrolo in preklinjala po televiziji. Pri meni je drugače, pri meni si je ravno s tem izpadom priborila še večjo naklonjenost, saj je bila iskrena in brez dlake na jeziku. Točno taka kot bi bil tudi jaz, če bi me prijelo.

Jebat ga, eni ljudje si pač zaslužijo, da jih steraš v kurac. In eni ljudje imajo pač jajca, da to naredijo.

Začniva direktno in tako kot se za tako divjo punco spodobi. Pahor ima »so what«, Schwarzenegger »I’ll be back«, ti pa »goni se v kurac«. Kaj te je prijelo, da si bila tako zelo jezna na nekatere sotekmovalce v Baru?

Na vročem stolu sem končno imela priložnost, da pridem do besede in izrazim svoje mnenje in stališča. Zato se je mogoče za nekatere, ki nimajo pojma o tem, kaj se je znotraj dogajalo, moje obnašanjem zdelo neodraslo in agresivno in sem izpadla mala razvajenka, ki ne prenese poraza. V resnici sem bila napadena zgolj jaz. Zdi se mi povsem logično, da bom branila svoj jaz – še posebej, če vem, da se mi je zgodila velika krivica in da so določeni tekmovalci veliki lažnivci. Jaz pa ne prenesem laži, krivice in hinavščine.

Če se ne motim, sem bil eden redkih, ki je bil tudi po tej reakciji na tvoji strani in mi je bilo dejansko vse skupaj zelo kul. Pa vendar, zdaj ko gledaš za nazaj, ti je kaj žal, da si tako ponorela?

Definitivno mi ni žal, da sem tako ponorela. Mogoče se sliši čudno, ampak brez mojega izpada ne bi imela notranjega miru.

In zakaj nisi šla do konca in koga izmed njih brcnila v jajca ali jim primazala klofuto? To bi bilo za rejtinge še bolje.

Hehe. Mogoče bi si kdo zaslužil tudi klofuto, ampak nisem pristaš nasilja.

Kako hendlaš številne negativne komentarje? Ti pridejo do živega ali zamahneš z roko in si misliš »ma ko vas jebe, budale«?

Nekaj takega (smeh). Ni mi mar, kaj pišejo zlobni jeziki, saj v večini primerov pišejo zgolj o sebi in ne o meni. Dokler sama zase vem, da nisem storila nič napačnega in imam notranji mir, mi nihče ne pride do živega. Če pa se ljudje ne morejo zadržati omejenih sila žaljivih komentarjev na spletu, pa naj si dajo duška.

Zakaj si sploh šla v tak šov? Kaj si pričakovala? Kaj si imela v planu?

V šov sem se prijavila po naključju. Gledala sem TV in zasledila oglas za prijavo. Nato sem izpolnila obrazec online in kaj kmalu so me poklicali na prvi razgovor. Pričakovala nisem nič. Sploh nisem hotela razmišljati kako bo, kajti delati sliko o nečem, kar se ti ne sanja, se mi zdi nesmiselno. V planu pa sem (moram priznati) imela daljši obstanek v Baru. Ampak jaz pravim, da se vse zgodi z razlogom, tako da sedaj gremo samo naprej.

Zakaj misliš, da te gledalci niso imeli ravno najraje? Kje si ga polomila?

Na kratko povedano, imela sem nesrečo. Za čas mojega udejstvovanja v šovu nisem mogla niti izraziti svojega jaza,  tako da je moj odhod bil nekako prehiter. Sem mnenja, da bi prvo izločanje moralo biti po drugem tednu in ne že ob koncu prvega tedna.

Kaj pa ostali Barovci, za koga navijaš, za koga si prepričana, da bo zmagal, za koga misliš, da se bo kmalu poslovil?

Ni mi ostalo več veliko tekmovalcev, za katere navijam, saj je večina mojih favoritov že zunaj. Še vedno navijam za Vito, medtem, ko se je moje mnenje o Tanji spremenilo. Zanjo več ne navijam. Za zmago ima veliko možnost Joel, saj je zelo dober igralec. Kmalu, pa se bosta poslovila Danijel ter Rene. Tudi Sanja ne bo ostala več dolgo.

In Miloš, kaj za vraga mu je bilo, da je tako ponorel?

Predvidevam, da zaradi podobnega razloga kot jaz. Tudi on ni imel veliko možnosti do izražanja svojih mnenj v Baru. V bistvu je lahko samo z dvigovanjem glasu prišel do besede. Ko pa kot izkušen delavec vidiš neprofesionalnost sotekmovalcev in jo povežeš z njihovo neposlušnostjo, nespoštovanjem in kratko pametjo, potemtakem tistemu,  ki ima kaj v glavi, hitro lahko poči (smeh).

Saj res, si kaj brala moje številne tvite na temo Bara in ali sem te s katerim izmed njih razjezil?

Sploh ne. Lahko se ti samo zahvalim, saj si me  začasa udeležbe v Baru s svojimi pikro zabavnimi komentarji vedno nasmejal in spravil v dobro voljo (smeh).

Kaj pa golota? Zakaj nismo nikoli videli tvojih golih prsi ali česa drugega? Si ves čas pazila ali kaj hudiča?

Začasa udelžebe v Baru sem imela ves čas v glavi, da me nekdo opazuje in mi prisluškuje zato, sem bila vedno previdna. V Bar sem odšla s kar nekaj pari kopalk. Živimo v svetu, kjer ni nič več zastonj. Le zakaj bi razkazovala svoje telo celi Sloveniji in to zastonj? To se mi zdi zelo ceneno.

Kaj pa Vita, mi je kaj zamerila tvite o njenih joškah?

Z Vito je najin pogovor enkrat nanesel na goloto. Pravi, da se z goloto ne obremenjuje, tako da ji ena razgaljena joška in tvoji tweeti niso prišli do živega (smeh).

Ko sva že pri goloti, razmišljaš, da bi se slekla za Playboy kot je to pred leti storila Alma Brdžanovič?

Mislim da ne (smeh). Sama se ravno ne vidim kot sexy (smeh).

To, da so Evi všeč ženske, si verjetno vedela. Te je kaj osvajala?

Da, to sem vedela že od prvega dne. Ni me osvajala, če pa bi me, nič zato. Med Barovkami je definitivno bila najlepša ženska.

Kaj pa moški tekmovalci, so te hoteli spraviti med rjuhe?

Bilo je premalo časa za takšna vprašanja. Če pa smo že pri seksu, niti eden ni bil privlačen. Sploh pa, edini človek, ki se mu lahko notri reče moški, je le Miloš. Na njega pa ne gledam kot na seksualen objekt ampak zgolj in za vedno kot prijatelja.

Okej, dovolj pizdarij, da naju ne prepovejo in da me ne steraš v kurac. Povej mi raje kaj sploh počneš, ko nisi v Baru oz. kaj si počela preden si prišla v Bar?

Zaključujem študij Turistike v Portorožu. Upam, da bom do poletja napisala diplomo in naredila še zadnji izpit na fakulteti. Drugače opravljam študentsko delo, kot hostesa. Zelo rada potujem in spoznavam nove ljudi širom sveta. Razmišljam tudi o selitvi v tujino, ampak to je še vse v zraku. Zelo mogoče, da bom odšla čez poletno sezono na Ibizo. Se še dogovarjam za delo, kajti ne bom sprejla vsakega dela. Bomo videli. Mogoče ostanem tudi doma, v naši prelepi Sloveniji.

So v planu kakšni novi projekti ali se boš umaknila iz javnosti, ker to ni zate?

Javnost je definitivno zame zato, se ne mislim (še) umakniti. Bomo videli, kaj bo prinesla prihodnost.

Slišal sem, da si samska, kdaj pade prvi zmenek z mano?

Drugi teden (smeh).

Ko sva že pri zmenkih, kakšni moški so ti všeč, ali še bolje, kaj mora narediti moški, da ti zašibi kolena in zmeša glavo?

Lepota ni prvotnega pomena, je pa zaželjena (smeh).  Važna je notranja lepota. Pravi moški mora kot prvo izkazati spoštovanje do ženske, kot drugo pa imeti cilje v življenju.

Imaš kakšne hobije? Kaj te veseli, kaj te sprošča, kaj ti daje nasmeh na ustnice?

Imam hobije. Rada tečem v naravi, hodim na sprehode in planinarim. Definitivno pa je najboljša prihoterapija en dober party (smeh). Na ustnice mi dajejo nasmeh pozitivni, odprti ljudje ter dobri vici (smeh).

Pa končajva v stilu. Daj me pošlji v kurac, da vidim, če je res tako kul kot je bilo videti po televizji. Boš?

Bom. Drugi teden na zmenku (smeh).

 

5 komentarjev na “Intervju: Maruša Trampuž (Bar Planet)”

 1. martina trampuž pravi:

  Pozdravljen,
  top intervju,ker Slovenci veliko raje poslušajo laži in hinavsko prilizovanje-resnica pa je nesprejemljiva.
  Maruša veliko potuje in ni obremenjena s to miselnostjo.
  Jaz sem ponosna nanjo,že zato,ker si upa poslati nekoga v k…in ker ravno v težkih trenutkih zna dat vse od sebe in vzleteti nad vsem,kar te vleče navzdol.
  Želim vam lep dan in uspešno delo! Martina Trampuž

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hvala za pohvale.
  Lep dan tudi vam.
  Sicer pa tudi jaz podpiram to, da se nam mora kdaj pa kdaj malo odpeljati, da nam ne raznese glave :)
  In če si nekdo zasluži, da ga steramo nekam, je prav, da ga. Magari javno in in po tvju :)
  Eto :)

 3. montebuba pravi:

  mater je hudaa :)

  drugače pa odličen intervju čeprav tega ne spremljam…

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Thanks man.

 5. IZTOK faking GARTNER » Udari Me: Priprave na snemanje spota v polnem teku pravi:

  [...] Super ekipo sem nabral. Pa kar nekaj znanih obrazov bo noter, ki jih seveda še ne bom izdal. Za Marušo Trampuž, ki bo igrala mojo ženo, že veste, ostalo naj ostane [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !