Bob Leta 2015

18.01.2015 ob 00:58
 • Pa kdo hudiča v smeti meče hrano? Meni jo vedno zmanjka.
 • Tadej Toš je v dobri formi in pravem drajvu, samo smešen je premalo. Kot vedno.
 • Na Tviterju je vsako uro več izjav leta kot na Bob Leta.

 

36 komentarjev na “Bob Leta 2015”

 1. E pravi:

  Nisem gledal Boba leta samo ,da je Toš premalo smešen se pa ne morem strinjat.Toš je ful smešen in dosti pove skozi smeh zajebancijo in for.Premalo smešen kot vedno ali nič je Pižama ,če smo že pri tem.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Meni ni bil nikoli zares smešen. Preveč mašil in premalo zares smešnega, da bi bila celota smešna kot je treba. Je pa res, da tale Bol leta naloga ni preprosta. Ravno zato pa ni kul, da on čveka celo uro in pol. To ne zmore skoraj nihče biti potem ves čas smešen.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ah, Pižama, on še tako preproste reči kot je vodenje Viktorjev, ni znal speljati, kljub sovoditeljici.

 4. Fudex pravi:

  Toš je beden tako kot velika večina slo standup komikov, izjeme so Zrnec, Slon in Sadež, to je to

 5. Katja Steiner pravi:

  Kapo dol pred Tosem, eden redkih, ki rece bobu bob, cetudi ga je iz obcinstva gleda zupan. “Umirala” sem pri fori z bancno kartico. Drugace pa mi je oddaja minila v trenutku. Respect.
  Ko pa bo Vrtnarcek vsaj 1x v lajfu oddelal 1+ urni show v “prime time-u” na eni izmed dveh vodilnih TV postaj v Slo, potem bo njegov komentar imel kaksno tezo, do takrat pa njegove komentarje jemljem zgolj kot “natolcevanje nekega vaskega posebneza”.

 6. lordwales pravi:

  Težava je v tekstopiscih. nas, Totovce so naglali, pa so enega dobili, ki je ves čas guncal ene in iste fore. povprečno. Gledljivo.
  Kdo pri hudiču je Charlie brown?
  Lukšič?

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Lordwales, tekstopiscev pri nas po moje sploh ni, kar se vedno zelo pozna. V ZDA imajo taki šovi cele gore tekstopiscev. Pri nas imam občutek, da voditelj niti noče nasvetov in da bi rad vse sam.

 8. E pravi:

  Zakaj bi stand up komik rabil tekstopisca??potem vse kar bi rekel nebi bilo njegovo avtorsko delo in ga človek kot komika nebi mogel resno jemati.Da za navadne voditelje morda tekstopisci za komike pa ne.Toš je zakon vedno oz. skoraj vedno napolni dvorano kljub ne poceni karti.Morda pa tisti ,ki se zmrdujete nad Tošem živite predeleč stran drave ,da bi ga razumeli.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  To ni bil ravno njegov stand up, ampak tv oddaja. In taka tv oddaja rabi ekipo scenaristov. Če je nima, je rezultat tak kot je.
  Od Drave sem le kakih 40 minut, tako da s tem nimam težav po moje :)

 10. E pravi:

  Vem ,da to ni bil njegov stand up vndar mu ne more pisati teksta kaj naj govori nek scenarist.On ni navaden voditelj na Bobu leta on je voditelj plus stand up komik in logično si je sam pisal fore,šale zajebancije.Mislim ,da je to logično.Dobeden nebi več stad up komika resno jemal ,če mi mu drugi pisali kaj naj reče vsaj jaz ne.Morda je pa 40 minut vseeno predeleč ,da bi ga razumel ;) tudi ,čez oddajo državljan Toš si imel veliko zapovedati.

 11. Mellie Mellie pravi:

  Moram priznati, da me Toš tokrat ni ravno prevzel, ker so bile fore že stare in že zdavnaj izpete, npr, glavna kuharica itd. To so vsi mediji pribijali do onemoglosti. Bob leta tudi ni nič posebnega.
  Čim prej za pozabit! :)

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  E, vidim, da zelo slabo poznaš delo piscev in scenaristov. V Ameriki jih imajo največji carji kot so Jay Leno, David Letterman, Jimmy Fallon in recimo Jon Stewart cel kup. Brez njih so mrtvi. Še vedno ne ločiš oddaje in stand upa, kaj ti naj.

  Sicer pa, si preveril, če je morda tudi Bob Leta imel scenariste? Jaz nisem, bilo pa bi fino počekirati, če so bili, ali je vse res naredil Toš.

  Glede oddaje Državljan Toš, večjega sranja nisem videl že dolgo časa. Se ne čudim, da so jo ukinili po nekaj delih.

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mellie, ne samo stare, tudi na stare teme, ki so jih obdelali že vsi zdavnaj. In to dosti bolje in sveže od Toša.

 14. E pravi:

  Iztok ločujem oddajo od stand up-a.Samo ti me nisi razumel kaj sem jaz želel povedati.Da si komik naj sam piše kaj bo povedal na odru ,ker drugače ga človek ne more resno jemati ,da mu drugi pišejo fore.Navaden voditelj pa okej ,če je že potrebno.Zdaj bolj razumljivo kaj sem želel povedati?Državljan Toš je že bil čisto okej samo pre-ojster za našo televizijo zato so ga tudi ukinili.
  Je pa znano Iztok,če enega kritiziraš ga kretiziraš do konca do onemoglosti tudi brez vsakeršnega vzroka.

 15. ModniMaček pravi:

  E: iz zanesljivih virov izvedel, da npr. Avdić mnogo for na svojih standupih(predstavah) črpa iz repertoarja, ki so mu ga spisali drugi na Radiu 1. In ja, premnogo “joke-ov” iz Radia 1 ni zraslo na njegovem zeljniku, ampak je v ozadju ekipa, ki skrbi za to (poleg njega, verjetno).

  Dejstvo je, da je stand up vseeno predstava, ki je z manjšimi impro momenti in modifikacijami vseeno več ali manj ista, in jo lahko ponavljaš. Torej si sam napišeš tekst, ki ga mal modificiraš in potem ponavljaš iz tedna v teden.

  Če imaš pa ti redno oddajo, ki se trudi biti aktualna, pa je vseeno potrebno veliko kreativne energije, predznanja o temah, ipd. in že na tedenski ravni je to težko, kaj šele na dnevni. In če hočeš, da je zadeva konstantno na nivoju pač rabiš “pomagače”. Saj ne rečem, lahko bi probal sam, ampak bi bilo potem preveč nihanja, kakše oddaje super, kakšne pa totalen polom.

  Je pa res, da prireditve kot je Bob leta (ki ga letos sicer nisem gledal, tako, da izvedbe ne morem komentirat) bolj sodijo k predstavam, kot oddajam, tako, da verjetno je vseeno večino spisal sam, mogoče je kakšen joke “sposojen” od prej ali drugod.Pa še praktično celo leto ima časa za pripravo, kajti to je postala že njegova tm prireditev.

 16. E pravi:

  Aja še to vrjeto je tudi ta podelitev imela scenerista a ne vrjamem ,da so mu drugi pisali fore.To je isto kot bi kakemu reperju kdo drug pisal besedilo.Sicer pa sem že slišal marsi kaj o tem da drugi pišejo za druge reperje.

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  E, razumel, ampak ti ne razumeš, da to ni bil komik na svojem stand upu, ampak komik v oddaji.
  Državljan je bil moj kurac preoster. Bil je dolgočasen in negledljiv.
  In ja, ogromno raperjev obstaja, ki jih drugi besedila pišejo. Isto kot pevcev. Poanta je tudi ta, kdo zna ta beedila dobro odrepati in odpeti.
  Sicer je pa Modni maček zgoraj vse razložil.

 18. sdv pravi:

  charlie brown je karl erjavec.

  Sicer super oddaja, pač v Toševem stilu. Se je treba kar skoncentrirat, da dojameš vso poanto.

 19. E pravi:

  Iztok zgleda ,da me nisi razumel ,če si napisal “ampak ti ne razumeš, da to ni bil komik na svojem stand upu, ampak komik v oddaji.”To jaz dobro vem in vem zakaj mi to skušaš dopovedati ,ker ti skoz pišem da to razumem , vndar ,če si komik se spodobi ,da si sam pišeš fore ker drugače jaz komika ne morem jemati preveč resno.Zopet se ponavljam ,ker me ne razumeš.Sicer pa ne vem kaj je ModniMaček razložil??To ,da bi naj Avdiču fore pisal nekdo drug samo ,da da meni kotra pri zapisu :) ??

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Modni Maček je razložil to, kar tebi še vedno ni jasno. Torej to, da imajo tudi stand up komiki svoje pisce besedil. Še posebej, ko nimajo svojega solo stand up nastopa. Če jih ti zaradi tega ne moreš jemati resno, je tvoj problem, a ne :)

 21. E pravi:

  sdv to je glih poanta Tošovih for ,da dojameš poanto kar pa kot zgleda dela težavo še tako pametnim glavam :D .
  Iztok mi je jasno..

 22. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Če mi Toševe fore niso smešne, jih torej nisem razumel? Daj no :)

 23. E pravi:

  Ne ne Iztok tega nisem napisal :) .Je pa tanka meja med podati mnenje ali konstantno srati po nekom ,ki ti ni všeč.To je razlika vsaj za moje mišlenje.

 24. ModniMaček pravi:

  E: tega nisem napisal samo “zato,da dam tebi kontro”, ampak zato ker je to preverjeno dejstvo.

  Ostalo napisano je stvar mojega mnenja, in imaš vso pravico, da tega ne sprejmeš, oz. imaš drugačnega.

 25. E pravi:

  ModniMaček a sam Avdič ti je to rekel?

 26. ModniMaček pravi:

  E: ne,ampak Miha Barborič

  http://www.dnevnik.si/clanek/1042331527

 27. E pravi:

  To je Miha Barborič, ki ima na Radiu 1 več vlog, tudi to, da skrbi za voditelje.

  ModniMačke a z tem stavkom je povedal ,da piše Avdiču a o Avdiču ne duha ne sluha v tem članku.

 28. ModniMaček pravi:

  Oprosti, nerad žalim na spletu, ampak vseeno: A si ti butast? :D

  Kdo je rekel, da Barborič piše za avdiča? A se ti ne zdi, da oseba,ki dela na omenjenem radiu, dlje od Avdiča, katerega delovna naloga je praktično nadzorovanja njegovega dela, ali če citiram : “Sicer pa je njegova vloga tudi, da skrbi za vezni člen med produkcijo in programom, ko se pojavijo določene spremembe v programu, ko potrebujejo nove produkcijske elemente recimo džingle. To so vsi delčki programa, ki so posneti vnaprej in skrbijo za lepšo zvočno podobo na primer tisti: ‘Radio 1 več dobre glasbe.”

  Torej, da takšna oseba ne pozna narave dela na omenjenem radiu? Sej to ni neka tajna, da imajo veliko ekipo, ki sestavlja šale in ostale stvari za Avdiča in ostale…

  In nekdo, ki mu je praktično delovna naloga poslušati vsakodnevno Avdiča, in ki, ko obišče kakšen njegov standup zlahka opazi, da je kakšna fora že bila uporabljena in ni zrasla na njegovem zelniku.

  oprosti, ampak zasluzis si Double facepalm:

  http://stream1.gifsoup.com/view3/1290449/picard-facepalm-o.gif

 29. E pravi:

  ModniMaček a ti spolh bereš kaj jaz pišem?
  Sej ni problem v tem ,da nekdo vodi usmerja program kako naj teče a sem prepričan ,da si Avdič sam piše fore v večini.
  Sej za tipkovnico upajo vsi žalit takrat so vsi pitbulli drugač v resničnem živlenju so pa pudli.

 30. ModniMaček pravi:

  No,jaz ti pa pišem,da ne, še vir sem ti navedel, ti pa bodi prepričan po, hm, svoji intuiciji, šestem čutu, astrologiji, oz. čemurkoli verjameš.

  In ne nisem noben pitbull, kot vidiš sem maček, in sem totalno flegma, in se podelam tako na pitbulle kot pudle.

  https://www.youtube.com/watch?v=LxV4SOeGrT4

  https://www.youtube.com/watch?v=cwIU2LAsq9k

 31. E pravi:

  ModniMaček a ti sploh bereš kaj jaz pišem?
  Prvo kot prvo ne piše točno natančo in upredeljeno ,da piše za Avdiča.Ko bo to pisalo bom rekel okej vredu do takrat pa ti predlagam ,da si natančno prebereš moj komentar 29.
  Glede pitbullov in pudlov pa ti dobro veš kaj sem želel povedati sicer pa z vsakim komentarjem to dokazuješ.

 32. ModniMaček pravi:

  hehe, bolj funkcionalno nepismenega človeka pa še res nisem srečal.

  Torej, meni je Miha Barborič OSEBNO povedal te stvari,in tega ne piše na nobenem linku, link sem samo priložil kot referenco za Miho (ker predvidevam da ga ne poznaš), kot osebo ki je “insider” in ve kaj se dogaja na radiu 1 in kdo in kako piše in pripravlja stvari, ki gredo v eter.

  In šele zdaj vidim, zakaj Iztok na drugih temah zgublja živce s tabo, ker si očitno res butast do konca, in to ti rečem kot “pitpudlski mačkonajzer”, s tem pa tudi zaključujem debato.

  Razlog prenehanja debate je naveden na tejle sliki:

  http://forums.pelicanparts.com/uploads10/arguing_over_internet1175640510.jpg

  p.s. – Kar se dotika tega, če berem kaj pišeš? S težavo.

 33. E pravi:

  ModniMaček tukaj na blogu lahko vsak napiše ,da nekoga pozna.
  Veš tudi jaz poznam Jim Carrey :D .Sej tukaj upaš žaliti tukaj imaš pogum na ulici pa me še v oči nebi upal pogledal.Si pokazal svojo inteligenco ,ki je nižja od kanalizacije.Si ne zmožen normalne komunikacije in moraš žaliti ljudi ,ki niso istega mnenja kot ti.
  Da res na tako primitivni način kot ti komuniciraš je res bolje ,da se debata zaključi.

 34. ivan pravi:

  Bravo TOŠ!!!!!!!!!!!!!!!
  Nisi bil smešen,apmak gdor te je razumel (ali hotel razumeti)si bil tokrat GENIALEN!

 35. Wega pravi:

  ModniMaček, si samo še eden, ki je nasedel Eju. Tule, ne vem sicer iz kakšnega nagiba, provocira in drka že nekaj let. Vedno eno in isto, …”sm reku ,pa nism reku ,pa nisi zastopu ,pa ti si primitivc…”
  Tako dosledno natančno narobe postavljat ločila ne more noben po pomoti.
  Tako dosledno natančno biti cepec pa tudi ne.

 36. E pravi:

  :D https://vimeo.com/153592362

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !