Vloga za Emo je generacijski film

1.12.2014 ob 14:06

Prav imate, Vloga za Emo je vrnila čase Poletja v školjki. Današnji obisk ekipe na OŠ Griže je le eden izmed dokazov. Mi smo imeli Poletje v školjki, kjer sta nas na šoli obiskovala Kaja Štiglic in David Sluga, naša mladina pa ima Vlogo za Emo, kjer jih na šolah obiskujejo Slavica Mikač, Monika Oset, Urban Pajk, Mario Knapič, Jan Pušavec in še kdo. Tisti, ki jih ni zraven, res nimajo pojma kaj ta mali film pomeni otrokom in tudi njihovim staršem, ki so se prepoznali in našli v likih in situacijah, ki jih ti liki doživljajo na velikem platnu. Režiser Alen Pavšar in scenaristka Mateja Zorko sta resnično naredila generacijski film, ki pa navdušuje tudi starejše gledalce, ki se spomnijo svojih srednješolskih dni in uživajo ob filmu na svoj način.

Vloga za Emo, ki sem jo včeraj gledat že četrtič in sem še vedno izjemno navdušen, se trenutno bliža cifri 23 tisoč gledalcev, še vedno pa si jo lahko ogledate v Celju, Mariboru in Ljubljani. Podprite slovenski neodvisni film.

 

3 komentarjev na “Vloga za Emo je generacijski film”

  1. Didl pravi:

    Še čist mal do zlate role. Good luck :)

  2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

    Pol smo pa legende za vedno :)

  3. fartnugget pravi:

    Za slovenske razmere tehnično soliden film s holivudsko glazuro prek prazne in nedodelane vsebine. Nekaj svetlih trenutkov (soundtrack) in zanimivih kadrov, zgodba pa enostavno ne steče. Pohvale za trud, dodane vrednosti, z izjemo par malenkosti, ne najdem. 5,5/10

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !