Iztok Gartner Talk Show: Soočenje kandidatov za župana Celja (prvi del)

27.11.2014 ob 03:16

Evo ga, za tiste, ki vas pred časom ni bilo na celjski Špici, kjer sem gostil Bojana Šrota, Aleša Metličarja, Urbana Goleža, Staneta Rozmana in Miloša Rovšnika.

YouTube slika preogleda
 

9 komentarjev na “Iztok Gartner Talk Show: Soočenje kandidatov za župana Celja (prvi del)”

 1. MacGyver pravi:

  Tu pa te moram pohvalit, ker si odlično pripeljal do konca vsaj ta prvi del. Točno takšnih soočenj bi moralo biti več, ne pa da je vse zateženo v 3 pm. Ok resda je recimo v Mariboru ob obilici kandidatov to nemogoče, ampak marsikje pa ni tako.
  Šrot pa je tudi na koncu za bzv zatežil glede vpadanja v besedo ;)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hvala, hvala.
  Kmalu sledi tudi drugi del.

 3. E pravi:

  Gledal prve štiri minute mal naprej dal na Šrota (tam okoli sedme minute) dobro si ga imel v obdelavi vrjetno tudi čez celo soočenje.
  Drugače pa super zamisel glede bolj sproščenih soočenj.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Če se ti dam poglej vse, je par dobrih momentov.

 5. E pravi:

  Ja bom vse pogledal ,ko se mi bo dalo.

 6. kendricklamar pravi:

  Evo pa sem se še sam prijavil na tale tvoj blog. Sicer sem se prijavil predvsem za to ker vidim, da si edini, ki velikokrat pokomentira ameriško glasbeno sceno kar se mi zdi absolutno dope in ker sem tudi sam veliko oboževalec ameriške scene in sem res prav srečen da sem našel tvoj blog tako da samo tako naprej Iztok take rabmo! Zdaj moram priznati, da bi si želel da bi imel več člankov na rap temo. Recimo lahko bi kdaj naredil kakšen review kakšnega albuma recimo (zdaj je Rick Ross izdal album Hood Billionaire, ki bo kar močno flopnil pa bi morda kakšno besedo povedal o tem ali pa recimo, če bi kdaj napisal kakšen članek na temo zakaj recimo danes glasbeniki prodajajo tako malo plošč, kdo je krivec ali pa kaj podobnega skratka še kakšno dodatno stvar zraven poleg tega, da zalepiš sem ter tja kakšen spot.

  Zdaj pa da še pokomentiram tale zgornji video. Mislim res kako znaš pa ti ljudi zabavat in poleg tega še to da se z njih delaš norca, ej tu pa velik respect :) . Si verjetno kar edini, ki si upa povedati tako kot je in to ne glede na to kdo je nasproti. Čudim se zakaj nimaš neke konkretne oddaje na nekem boljšem programu. Enkrat bi mogli narest neko oddajo o tuji glasbi kot recimo na mtv-ju, čeprav vem da je to nemogoče ampak bilo bi pa dobro.

  Sem zadnjič gledam malo posnetke na tvojem YT kanalu in zasledil tisto oddajo ena na ena, če se ne motim, ko si ti mariborčan vs kdorkoli hahahha. Kako pa tam te kao slavne slovence jebeš v glavo to je pa noro :) :) :) . Daj mi samo povej ali se to prej zmenite da jih boš zdaj rasfukal ali je to čisto slučajno?

  Sem pa tudi mnenja, da bi ti moral voditi recimo soočenja na pop tv-ju, ker je Edi Pucer velikokrat izgubljen in ne upa to kar ti. Mislim, da bi lahko vodil tudi talente (čeprav jih sam nikoli ne gledam, ker sovražim slovensko sceno), ker vidim da imaš nek pregled nad glasbo tako, da upam da ti kdaj uspe resnično.

  evo to je to.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hej, majstor. Dosti teh recenzij je na blogu za nazaj, če boš počekiral. Zadnje čase pa sem bolj na Tviterju o tem nabijal in mi blog ni več tak drajv.
  Mariborčan je vedno čisti impro. Gost nikoli ne ve kaj bo, pa jaz tudi ne kam bo vse skupaj odneslo.
  O ja, oddajo kot so Talenti bi vodil z veseljem. A jebat ga, ne pridem na vrsto :)
  Drgač pa hvala za vse pohvale. Lepo slišat.

 8. kendricklamar pravi:

  Sem šel gledat za nazaj pa sem videl, da ste imeli kar nekaj debat in tudi nekaj kreganja in mi je kar malo žal, da že prej nisem vedel za tale blog, ker nekateri komentarji so me kar presekal :)

  Glede tistega mariborčana, ko takole gledam in razmišljam vidim, da sam nikoli ne bi mogel recimo tako kot ti, brez strahu pred kamero in vse poslat na nek način v kurac LOL tako da mi je tvoj karakter res dober in takih je malo v slo in tu mislil predvsem ko poteka kakšno soočenje bi ti prišel prav da bi te politike poslal nekam tem pa še potem po oddaji nebi bilo čisto jasno.

  Sem prepričan da bi v Ameriki uspelo lažje in bi prišel veliko višje kar se tiče tv-ja itd kot pa tule v slo ko je res čisto vse v PM.

  Zanima pa me za konec zakaj nikoli nisi poskušal kaj narediti v tujini? Ali si pa ni ratalo? Recimo jezik vidim da obvladaš tako, da to ni problem…

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nop, nisem še. Morda pa bom, nikoli ne veš :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !