Ženski znaki

26.11.2014 ob 18:42

Dragi moški, potrudite se brat znake vaše ženske. Če jih ne boste, vas čaka totalna katastrofa. Ženska ne pove, sam moraš pogruntat.

null

 

14 komentarjev na “Ženski znaki”

 1. STELA pravi:

  Pogruntal bi pa lahko vsak moški, če bi le poslušal kaj mu ženska govori:)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Problem je, ker večkrat govori tako, da je živ bog ne razume :)

 3. E pravi:

  Nekatere ženske so postale vedno bolj klomplicirane in vase zagledane.Da ne omenjam feminizem.Stela učasih bi bilo dobro ,da bi ženske tudi poslušale kaj govori moški bi vas učasih lažje slišali.

  P.S. Da me nebo predvsem katera narobe razumela jaz imam rad pokončne , uspešne ženske ,ki se znajo upirat in takoj povedat kaj jim ne paše polek tega pa je takoj pripravljena napraviti kompromis ,kar v zvezi ne sme manjakti.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Z žensko it v debato je polom že na začetku. Zato pa so se nekateri moški naučili samo kimati in si mislijo svoje. Če nisi tak moški, pa te seveda čaka pizdarija. Ampak z žensko v debati zmagat ne moreš, ker dokler same ne spozna, je ne boš prepričal, pa da se jebeš. Ali pa spozna za kratek čas in se hitro spet vrne na isto.

 5. E pravi:

  Jaz ne kimam niti podrazno grem skoraj vedno v debato in probat najditi kompromis.Jaz sem vedno zagovarjal to tezo treba se je pogovarjati.Če tega ni v zvezi potem pokne ko porka madona celo tako ,da se nekateri štikajo in streljajo kar je zelo zelo žalostno.
  Si pa dobro napisal “Ampak z žensko v debati zmagat ne moreš, ker dokler same ne spozna, je ne boš prepričal, pa da se jebeš.”

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Itak, če se ne meniš, zveza crkne. Pogovor je 80 posto zveze, če mene vprašaš. Ampak če pa je prepir, pa ni šans, da zmagaš. Tu pa grejo ženske do konca :) Razen če se ti res da in si še bolj prfukjen od njih :)

 7. E pravi:

  Učasih se mi res ,da in grem do konca :) .V prepiru nikoli ne sme “zmagati” samo ženska ali moški ,ker to ni dobro in se na tak način kaže ,da se samo podrejaš , poslušaš in ugajaš ženski ali moškemu.
  Če je “zmaga” 50 proti 50 ,da je nekakšno narjovesje.

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nekdo mora popustiti. Če ne, prepir traja sto ur :)

 9. Tomo pravi:

  Po novem nekatere ženske opravičujejo tudi varanje češ da je partner preveč v službi,ko pa pride domov je pa ves dosaden in utrujen,kao nič od njega,revica pa žalostna in osamljena.

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jp, če ni denarja, bi pizdila, če dela cele dneve, da ga prinese domov, pa pizdi, da je preveč sama. Krasno, res :)

 11. E pravi:

  Tudi če traja dvesto uro.Učasih je treba vstrajati pri svojem.

 12. STELA pravi:

  Ob takem tonu pogovora kot ženska nimam šans, da bi kdo od vas treh odstopil ali vsaj ublažil svoje mnenje…torej odstopam jaz:)

  Ad 10 / me pa resnično zanima, kolk je še takih žensk, ki bi doma čakale kdaj pride mož in prinese plačo…??

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nihče ni rekel, da čakajo doma.

 14. STELA pravi:

  Pol pa ok…men se je namreč 10. komentar tako “slišal”….ane, ker če je ženska v službi zravn ima pa še enga al pa dva otroka….je bentiš, da ne vem kdaj ima čas bit sama al pa ji je dolgčas….in to kar je Tomo navrgel je čisti moški šovinizem….

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !