IZTOK faking GARTNER

« | | »

Grandmaster Flash, K4, Ljubljana, Slovenija

21.11.2014

Ko sem slišal, da k nam prihaja Grandmaster Flash, nisem mogel verjeti. Več od tega ni, jebemti ej. Tip je legenda hip hopa. The Message in White Lines. Komada, ki sta hip hop ponesla v širni svet. Tip je tak old school, da so ga remiksirali celo Duran Duran, hudiča.

YouTube slika preogleda

Itak, Flash zdaj ne rapa več, je pa izjemen DJ, kar je dokazal tudi včeraj v K4. Super party, res. Toliko dobre muske na kupu nisem slišal že sto let. Le malo preveč naglas je bilo. Zvočniki za Wembley, plac pa ko moja dnevna soba. Zgleda, da sem ratal star, ampak če si šel v dvorano, ti je skurilo ušesa, glavo in srčni utrip.

YouTube slika preogleda

Je bila pa ena dobra finta, ko sem srečal Ali Ena, zdaj Dalaj Egola. Prav njega sem srečal tudi pred leti, ko so v K4 koncertirali Das EFX. Lepa nostalgija. Fajn smo se imeli. Jaz, on in Rhyme God. Ogled tega dogodka je bil seveda obvezen. To je del moje glasbene zgodovine in mladosti. Kot George Clinton na Pivu in cvetju pred meseci. Res vesel, da se take zadeve odvijajo tudi pri nas.

null

 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 21.11.2014 ob 15:01 pod hip hop in r&b, moje stvari. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

En odgovor na “Grandmaster Flash, K4, Ljubljana, Slovenija”
  1. E - 27.11.2014 ob 17:17

    Tale komad The Message je celo v računalniški igrici GTA City al San Andreas ne spomnim se točno.Nikoli se spraševal kdo to repa eto zdaj vem.

Na vrh

Komentiraj