Ženska

12.11.2014 ob 05:03

Nič na svetu te ne more tako zelo osrečit, razžalostit, nasmejat, razočarat, sprostit in sesut kot ženska.

Če se sprijazniš s povprečno žensko, boš kao srečen, če hočeš eno, ki je res kul, te čaka totalna pizdarija.

 

33 komentarjev na “Ženska”

 1. Alen Alen pravi:

  jz še nisem spoznal povprečne ženske… spoznal sem lepe, čudne, nore, preproste, afnaste, inteligentne, neumne, nežne, agresivne, glasne, tihe, lene, pridne, zdrave, bolane, čustvene, hladne… itd itd… ampak ej, povprečne?!

 2. AndrejM pravi:

  Zdaj vem, zakaj je moje življenje ena velika pizdarija :) .

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Andrej, aham :)

  Alen, verjetno je bilo tudi cel kup povprečnih vmes pa se nisi zavedal. To so pač tiste, ki jim je dovolj že to, da jih tip ne tepe in da ni alkoholik, pa so najbolj srečne na svetu. In tiste, ki jim je dovolj že to, da nekoga imajo, pa ni važno kakšen je, glavno, da jim nafuka par frocov.
  Za firbec, katera od teh, ki si jih naštel, te je najbolj osrečila in kakšno imaš zdaj?

 4. E pravi:

  Meni so všeč ženske ,ki se ne afna,važi in ji je pomebna toplina in ljubezen do partnerja in ne do denarja in metarljalnih stvari.
  Seveda pa mora biti dobra gospodinja ne toliko zaradi mene bolj zaradi otroka.Otrok mora imeti vsaki dan skuhan zdrav obrok in ,da je čist in urejen.To je vrjetno ena povprečna ženska pa nič zato.
  Ne razumem zakaj bi bilo to slabo povprečna ženska?
  Pusti tiste ženske ,ko imajo moškega samo ,da ga imajo in tiste froce da potem vlečejo tiste otroške.To po mojem mneju spada v neko drugo kategorijo.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kaj ti nuca, če je dobra gospodinja in dobra mati, če ni sorodna duša in če nisi nor nanjo do konca in naprej. Če tega ni, je brez veze. In s povprečno žensko se ti to gotovo ne more zgoditi, saj se pač zadovoljiš s tem kar si povedal.

 6. E pravi:

  Misliš ,da povprečna ženska ne more biti sorodna duša in biti nor nanjo?Če tako misliš se motiš.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kaj točno razumeš pod povprečna ženska?
  Je pa tudi res, da če si sam povprečen moški, da ti je povprečna ženska čisto kul.
  Pa ne razumi, da je povprečnost nujno nekaj slabega. Pač da si dokaj navaden in vsakdanji model, ki niti nima želje po čem drugem kot standardnem lajfu.
  Me pa zanima kje boš leta 2014 našel žensko, ki sta ji bolj kot denar in materialne dobrine in varnost pomembna ljubezen in toplina in da bo od sreče, da to dvoje ima, še z veseljem kuhala in skrbela za familijo. Če imaš to v glavi, grem stavit da si samski :)

 8. Alen Alen pravi:

  Iztok, najbolj me je osrečila ena inteligentna, s katero sva se sporazumno in na zelo lep način razšla ter ostala dobra prijatelja. Od takrat naprej iščem tak odnos z drugimi, pa ga še nisem našel. Zdaj imam eno zelo otročjo, ampak mi nekako paše. Upam le, da ima tudi kakšen drugi level razen tega. :) Zaenkrat je preveč sveže vse, da bi vedel.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Na kratek rok ti bo pasalo, na dolgi pa vprašanje. Manjko bo prevelik.

 10. transformer757 pravi:

  Povprečno pomeni statistično največjo enoto, ali ne..Torej, razmišljam,..povprečna ženska si želi otroka, ustvarit družino, imeti moškega, ki bo zvest , urejen in sposoben vzdrževati svoj del družinskih obvez in da jo bo imel rad. Potem, a že v drugi vrsti, si želi solidne službe, kak fajn hobi, torej socialno življenje, poleg družinskega. Vse ostalo je pod rubriko razno in ne nujno. Nadpovprečne ( torej manjšina) po tem vzorcu si vsega tega pač ne želijo, ok.
  Zdaj pa, ali je ženska ob vsem tem še nekaj posebnega….je pa že kompleksnejše vprašanje. Ker je treba definirati tudi nadpovprečno, ne le povprečno, kar je bilo večinoma v dosedanjih komentarjih. Torej, kaj je nadpovprečno?? Velja enako za moške.
  Hehe, torej, ali se o tej temi pogovarjamo povprečni, ali nadpovprečni deci tule?..:)

 11. Urska pravi:

  Kaj si gledal Gone girl al kaj? :D

 12. Urska pravi:

  Hm, dobra gospodinja, da je otrok urejen in nahranjen… kaj pa moski medtem dela? ;)

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Transformer, povprečna ženska je dolgočasna, je preveč navadna, ni izziv, je pač zadovoljna, kot sem rekel že zgoraj, že s tem, da je moški ne tepe, če posplošim. To mnogim moškim očitno paše, saj nočejo drame in egotripa, ki ga prinese nadpovprečna, ki hkrati seveda prinese tudi odklop, posebnost, noro ljubezen, nor seks, divjost, antikliše in še marsikaj. Ideja, da si nadpovprečna ravno tako ne želi družine in podobnih reči kot povprečna, je zgrešena. Seveda si želi, le da več zahteva in več pričakuje, kar pa zna biti za moškega izjemno naporno. Moški se torej odloči, ali bo imel mir ali štalo :)

  Urška, tudi jaz pomislil na moškega, ko je E pisal o svoji popolni ženski :)
  Gone Girl je druga zgodba, tam pa je moški nadpovprečno žensko spremenil v povprečno in se ji je strgalo.

 14. Urska pravi:

  Res, tako si ti dozivel film? Meni se zdi, da je zenska hotela povprecnega moskega spremenit v nadpovprecnega, pa ji ni uspelo in se ji je strgalo :D in to pri vsakem partnerju… Ves cas je imela prosto izbiro, da bi se pobrala in se umaknila iz situacije, ki ji ni pasala (ne recem, da je bil on idealen, dalec od tega), pa je rajsi kuhala pasivno-agresivno zamero in se mu na koncu mascevala… Custvena zrelost pod niclo, res.

 15. Urska pravi:

  (pri cemer je sama bila samo nadpovprecno dobra igralka in nadpovprecno psihopatska, nic drugega; ker, ce se moras pretvarjat, da si nekaj posebnega, potem je zame osebno to slabse od povprecnosti)

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ja kako, če pa jo je odpeljal v vukojebino in iz nje naredil gospodinjo pri njegovih bolnih starših, ona pa je bila navajena, da je VIP dama. Povrhu tega pa jo je še varal z mlajšo.

 17. E pravi:

  Iztok a misliš ,da z povprečno žensko ne more biti nora ljubezen , nor seks in divjost??Jaz ne mislim ampak vem ,da je z povprečno žensko to možno.

  Urska pričakovano si vklopila svoja femenistične proti telesa ;) .
  Tukaj je govora o ženski in ne o moškem.Zato pišem o ženski ,če bi pa rada vedela kje je moški je v službi prav tako kot ta gospodinja.
  Res ne vem kaj je dan danes z temi ženskami nikoli in nikdar nisem rekel ,da ženska mora biti sužnja svoji družini jaz sem proti temu.
  Imam rad moderno razgledano žensko ,ki ve kaj je REAL LIFE in real life je tudi biti gospodinja.

  Iztok ,da še ti povem primer iz mojega živlenja z puncami sta PRVA in DRUGA punca pa ne dobesedno tako kot za nick name za lažjo pisanje ,da ne pariram z imeni.

  PRVA punca : Čisto preprosta punca oblačila se je normalno nič kaj ekstra nekateri bi rekli njenemu oblačenju dolgčas ampak mene to ni motilo ,ker sem se sam takrat oblačil drugače od večine baggy hlače itd.Razumela štekala sma se zelo nora sma se imela rada , ljubila seks prav tako nor.Bila sam kot eno kot jing in jang.Res super.

  DRUGA punca : To je pa bila čisto nasprotje PRVI punci.
  oblačila se je ala srbske pevke.Odnos in ljubezen med nama je bil normalen ampak ne tako super kot z PPRVO seks pa nič kaj omembe vreden.
  Preveč je bila sama sebe samo ona in do amerike ne obstaja nič kot samo ona.

  Za moje pojme povprečna ženska ne pomeni ,da je sužnja moškemu oz. družini in ,da vse uboga na besedno kot kakšen pes.
  To je neka druga kategorija žensk.

  Povprečna ženska za moje poje je ,da si želi družine in ve kaj družina prinese pa tudi odnese.Imam službo kakšen hobi in predvsem ,da je razgledana.Pa ne msili ,da je beseda RAZGLEDANA razervirana samo za nadpovprečne ženske.Marsi katera ,ki misli ,da je razgledana (nadpovprečna seveda) je za moje pojme totalno ne razgledana.

  Nadpovprečna ženska je za moje pojme recimo kakšna odvetnica , menedžerka (poslovna ženska),ki ji je pomebna samo kariera in nič drugega ter z svojimi hobijami bilda svoj ego ter poklicno pot.

  Za na konec še ne misli ,da seks, ljubezn z povprečno žensko zanič.
  Zanič je lahko tudi z nadpovprečno žensko in katera ženska je v tem boljša je skoraj nemogoče primerjat in delat neke statistike.
  To je vse odvisno kakšen karakter ima ženska in koliko ji pomeni seks in ljubezen.Statistiko lahko delaš kaj si želi povprečna in nadpovprečna ženska v živlenju.Tukaj pa lahko delamo neke statistike in primerjave.

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  E, če je vse to možno, kar pišeš na začetku, potem ni povprečna, ampak veliko več.
  Vidim, da gre za različno dojemanje izraza povprečna. V moji glavi je to ženska, ki ni res nič posebnega, niti za pogledat niti glede karakterja, filinga, karizme, razgledanosti, pač ženska, ki se izgubi v sivini povprečja. Lahko da je pridna in okej, a dolgočasna ko sto mater. Jaz bi s tako crknil od dolgčasa že po petih minutah.

  Nisi mi pa povedal, če si samski :)
  Po moje si, saj leta 2014 ne boš več našel ženske, ki pred denar, varnost in materialne dobrine, postavlja ljubezen.
  Če pa jo boš, bi jo pa rad videl, saj grem stavit, da bo povprečna.
  Eto :)

 19. E pravi:

  Iztok Ja imama drugačen pogled kaj naj bi bila povprečna ženska.
  Itak ima vsak svojo rečimo temu lestvico kaj mu spada v povprečno in kaj ne.Lahko bi tako opredelili povprečno žensko v dve skupini staro modna povprečna ženska tako kot si jo ti opisal in moderna povprečna ženska kot sem jo jaz opisal, recimo no nekako tako.
  Veliko je tudi odvisno kako je doma odraščala , odnosi kakšno politično prepričanje imajo doma ali so za/proti LGBT , vera , konzervativci , delavne navade itd. to je vse odvisno kako potem odraste v zrelo žensko.

 20. E pravi:

  Jao spet sem ti pozabil odgovorit ti bom pa zdaj.
  Ja sem samski bom že najdel kako tapravo zame ,če je pa ni pa tudi prav se ne sekiram.Ja vrejtno bo povprečna neke manekenke ,ki še hrenovke ne zna skuhat pa jaz ne morem imeti tudi ,pa tudi bi si jo recimo želel one so nore na denar jaz pa imam in bom imel tega bol malo.Kak že gre un komad I need money :) https://www.youtube.com/watch?v=nFZP8zQ5kzk .

 21. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ne pozabi na izkušnje s tipi. To zna zaznamovat zelo močno. Najbolj pa verjetno odnos s starši. Če tukaj ni štimalo, znajo bit težave. In če jih ne razreši skozi lajf, zna bit jeba.

 22. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No, potem pa bo tole prava pesem zate :)
  https://www.youtube.com/watch?v=LlEQcO4cp3w

 23. E pravi:

  Ja to z tipi itak.En bedak jo prizadene potem pa mi pošteni zaradi tega najebemo.Ja nekako tako dober komad.

 24. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Še večji problem je, če jo brezglavo razvaja in potem to pričakuje od vseh naslednjih.

 25. E pravi:

  Te razvajene so najhujše itak pa te razvajene iščejo bogate tipe tako ,da bi bilo vrjetno bolj težko ,da bi na njo naletel.

 26. MelesMeles pravi:

  Uauu. Saj vem, da mi bo žal, ampak se ob tejle fantastični debati enostavno ne morem zadržat. Kakšne globine dosegajo nekateri komentarji. Moj pob se v vrtcu s sotrpini pogovarja nekje na tej ravni.

 27. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No pa nas razsvetli s tvojim pogledom na zadevo, da vidimo to superiorno razmišljanje.

 28. Urska pravi:

  “Ja kako, če pa jo je odpeljal v vukojebino in iz nje naredil gospodinjo pri njegovih bolnih starših, ona pa je bila navajena, da je VIP dama. Povrhu tega pa jo je še varal z mlajšo.”

  Ja ti sment. Ona pa je bila prisiljena vse to prenasat, ker smo seveda l.2012 zenske se vedno v vseh pogledih odvisne od moza, moramo bit tiho in trpet, ker druzba obravnava locenke kot sramote vredne izobcenke.

  Kaj pa tip st.2, ki mu je tudi podtaknila posilstvo, ceprav je sama zrezirala situacijo? Kaj ji je pa on naredil?

  Dej dej… Psihopatka je bla, totalna. Ja ok, on ni bil nek predan moz. Sta se preselila v vukojebino k njegovim starsem in jo je varal. So pa razlicni nacini, kako reagiras na neugodne situacije. Lahko jih poskusas konstruktivno resit, lahko se umaknes, lahko pa potihem skujes nacrt, da ga bos obtozil lastnega umora…

  Hehe sori E, nisem se mogla zadrzat ;)

 29. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jebat ga, pač ni bila take vrste baba, da bi se kar umaknila, saj je upala, da se bodo stvari izboljšale.
  Očitno sem edini, ki jo zagovarja :)
  Dogodki s prejšnjimi tipi so zmedli tudi mene, priznam, saj je to res dokaz, da je bila psihopatka. Ampak vseeno grem stavit, da je imela Afflecka res rada in da bi bila srečna, če je ne bi odpeljal v vukojebino.
  Jebat ga še enkrat, pač bila je baba, ki se maščuje, nimaš kaj.

 30. E pravi:

  :) https://www.youtube.com/watch?v=p5TRL5yX0Fo

 31. E pravi:

  hahahahaa :D to moreš videt…

  https://www.youtube.com/watch?v=vWuoNOq8RUw

 32. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jebat ga, bolš da prdi kot da je tečna :)

 33. E pravi:

  Res je.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !