Išče se pasji kreten

6.10.2014 ob 00:39

Kateri kreten na Hudinji v Celju pušča samega srednje velikega belo rjavega psa?

Zakaj za kurac mora biti moj pasji sprehod živčna vojna?

 

15 komentarjev na “Išče se pasji kreten”

 1. Mellie Mellie pravi:

  LOL Iztok, zato da objaviš še eno iztočnoco za debato in pošlješ še en tvit ali dva! :)
  Skrbijo, da ne bi ven padel iz svojega vsakdanjega živčnega ritma, ne? :)

 2. E pravi:

  Vzemi Jodija v naročje in se tako sprehodiš mimo tega velikega psa ali greš po drugi poti.Mene tudi moti ,da so psi tako spuščeni ,da uidejo iz ograde ali so lasniki tako nemarni ,da psa sprehajao brez povodca.Takrat sem pa jaz živčen kot ne vem kaj.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  E, to ne pomaga, saj je pes spuščen in zasleduje ter teži. Ne morem se sprehoditi mimo njega ali iti po drugi poti, saj je nenehno zraven. Ni ravno majhen, zato je situacija skrajno neprijetna. Še posebej, ker Jodi laja nanj. Namesto normalnega sprehoda pride do stresne situacije.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mellie, situacija ni niti malo zabavna, verjemi.

 5. Mellie Mellie pravi:

  Ti verjamem, oprosti.

 6. ajda pravi:

  Verjetno se lastnik psa niti ne zaveda, da lahko njegov pes reagira drugače kot ga je vzgajal in ga zato pušča brez povodca. Seveda je to zgrešeno, ker nikoli ne moreš vedeti, kako bo pes reagiral, ko bo prišlo do stika z drugim psom. Vsi psi morajo biti na vrvici, sploh v mestih, ne glede na višino psa. To vedo vsi lastniki, vsaj tisti, ki se odgovorno obnašajo in poznajo pasjo psihologijo.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Lastnika sploh ni. To je fora. Psa od nekje spustijo in leta okoli kakor mu paše. In to večkrat. Le da je bilo včeraj prvič pozno ponoči in zato še toliko bolj kurčevo.

 8. Thomas pravi:

  Iztok:
  Če je to vedno en in isti pes in če si upaš, ga opasaj in odpelji proč, po možnosti h kakemu prijatelju, kjer mu bo lepo, da se razumemo. Morda se bo lastnik zamislil, če bo ostal brez psa.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nisem prepričan, da je isti. Imam pa občutek da je. Je pa težko pripasat tujega psa in se s tem ukvarjat, ko moraš paziti na svojega, ki histerično laja nanj, saj ve, da mu hoče težit. Njemu in meni. Pa tudi nimam kar tako nekega prijatelja, ki bi vzel tujega psa. Kako si ti predstavljaš :)

 10. Thomas pravi:

  Ne ne, takrat bi moral biti brez Jodija. Če gre za istega psa, ki ga lastnik vedno znova pušča neprivezanega, bi mu jaz privoščil, da mu ga nekdo smukne. Novega lastnika bi predhodno poiskal s kakšnim oglasom a la “Išče se nov dom za to in to pasmo” ;)

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ko Jodija ni, tudi psa ni, saj trza na druge pse.

 12. Thomas pravi:

  Ja Madonna no… Na povodca priveži plišastega medvedka, ki oddaja glasove. Bo za vabo.

 13. AndrejM pravi:

  Pri nas na kmetih so to znali včasih lepo rešiti. Brez blogov in komentarjev :) .

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ampak pes ni kriv, če je lastnik idiot.

 15. STELA pravi:

  Ne rečem, res zoprno, jaz se takih psov kar mal bojim….in potem….ko berem, berem in berem in pridem do komentarja 14, me je pa kar mal stisnlo v želodcu:)… jao, spet ena tistih debat, kjer Iztoku ne prideš do konca:)))

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !