Nesreča

25.09.2014 ob 12:49

Šoferji ljubljanskih avtobusov ne jebejo nikogar. Ne čudim se, da se je danes zgodila tragična nesreča.

null

 

6 komentarjev na “Nesreča”

 1. nuky pravi:

  O voznikih avtobusov bi se dalo kaj povedati ja, prav tako pa tudi o mnogih objestnih motoristih. Glede na to da je motorist tako močno zaviral, zaradi česar je padel po vozišču in nato še drsel v avtobus, močno dvomim, da je bila hitrost kjerkoli blizu 60, kolikor je omejitev.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Motoristi pa itak. Oboje čista norija. In idealno za tragične nesreče.

 3. Tomo pravi:

  Če je eden norec to še ne pomeni da drugemu ni treba pazit.Skratka nesreče nisem vidu tko da ne morem reč kdo je kriv sam zagovarjam pa nobenega ne,ker motoristi znajo bit norci,vozniki busov pa žešče šoferđine ki mislijo da so boga za jajca prijeli če vozijo en bogi bus.

 4. Makanaki pravi:

  Promet je jeba. Ko avtobus spelje in zavija levo, potrebuje cca 10 sekund ali več, da z zadnjim delom zapusti dvopasovno križišče. Pa izračunaj, koliko metrov v tem času prevoziš s 60 km//h, kot je mogoče vozil motorist.
  Po moje, bi bilo bolj smiselno urediti križišče tako, da imajo nasproti vozeča vozila rdečo, levi zavijalci pa nekaj časa še zeleno, da lahko varno zavijejo.
  Vsa križišča z dvopasovnicami bi morala imeti tako urejeno signalizacijo.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kompleksen problem, vem, ampak vseeno, vozniki bi morali biti bolj pazljivi in pač upoštevati te slabe prometne rešitve.

 6. Makanaki pravi:

  V prometu je predvidevanje zlato pravilo preživetja. Omejitve hitrosti – najvišja dovoljena v bistvu velja ob idealnih pogojih in vidljivosti, sicer pa manj. Moja praksa.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !