Miss Slovenije 2014

15.09.2014 ob 03:39

Res žalostno, da je ta prireditev padla na nivo gasilske veselice. Nihče nima pojma, da imamo novo miss. Nihče nima pojma, kdo je nova miss. Nihče nima pojma, katere misice smo imeli zadnjih pet let. Mar po Geržini res ni nikogar, ki bi iz nekoč prestižne prireditve znova naredil nekaj dobrega in kvalitetnega, jebemti no. Zakaj za kurac so Geržini vzeli licenco, če so potem iz vsega skupaj naredili tak drek. In pazi to, malo nazaj so novo miss izbrali celo na internem kastingu, kjer ni nihče vedel kaj se dogaja. Še gasilska veselilca v največji vukojebini ima več odgovornosti, pizda no. In pazi to še enkrat, letos so prireditev zavrteli na TV3. Ampak ne v živo, šele nekaj dni po objavi rezultatov. Ko človek vidi kaj takega, res ne more verjeti v kaki državi živi, majke mi. Je res tako nemogoče zadevo predvajati v živo in narediti pomp, ki si ga Miss Slovenije zasluži? Zakaj zadeve ne jebe POP TV, zakaj je ne jebe Planet TV, zakaj je ne jebe nacionalka? A so vsi padli na glavo ali kaj hudiča?

In ko človek vidi kakšna punca je zmagala, vidi, da je itak vse zaman in da bi bilo bolje, če bi se Miss Slovenije res imenovala Miss Gasilske veselice v vukojebini.

null

 

11 komentarjev na “Miss Slovenije 2014”

 1. lily pravi:

  Ma ne vem, jaz mislim, da nivo ne bi bil tako nizek, če bi narod imel zanimanje. Nas pač ta izbor ne zanima več. Punca pa je ok, nič posebnega (povedano v najlepšem možnem smislu – ne mislim nič slabega s tem).

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kako naj ima narod zanimanje, če so zadevo zadnja leta spravili tako nizko. Eno leto izbora recimo sploh ni bilo, drugo leto so miss izbrali za zaprtimi vrati, tretje leto ni izbora nihče prenašal in tako dalje.

 3. E pravi:

  Prenos za Miss Slovenije je postal ne zanimiv za televizije ,ker vrjetno folk noče več tega gledati.Ja učasih je to bilo oh iz sploh zdaj ne več.Mene tudi ne zanima več.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ravno to pravim, da je postalo nezanimivo, ker so zjebali z neprofesionalizmom. A verjemi, da bi bilo zanimovo, če bi se spet lotili na pravi način.

 5. fff pravi:

  ta prodaja mesa je pač nezanimiva.. so ljudje mogoče malce mentalno odrasli.. tudi razne kmetije in ostale greznice so postale nezanimive.. in prav je tako.. rajš naj ljudje potrošijo čas za ogled kake dokumentarne oddaje.. recimo o fiziki

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Žal razne Kmetije in Gostilne in še kaj za ljudi še zdaleč niso nezanimive, saj je gledanost izjemna, kar potrjuje dejstvo, da jih vedno znova uvrščajo v program.
  Miss Slovenije nima nobene veze z reality showi. Ne ga srat no.
  Praviš, da so ljudje mentalno odrasli, Modrijani pa so par dni nazaj prodali 10 tisoč kart v pol minute :)
  Pa niti ne gre za to ali je to tebi zanimivo ali ne, gre za to, da je sramota, da imamo take izbore in da so naredili tak amaterizem iz nekoč prestižne zadeve.

 7. darja pravi:

  Vse se počasi končuje. Tako SLO popevka (kar vprašaj jutri folk na ulici, kdo je letos zmagal?), vaške veselice po kulturnih domovih vsako soboto v še tako zabačenem kraju, igranje pred bloki, skupinsko kidanje snega, počitnikovanje v kasarniških domovih ob morju…in še in še.

  KONEC JE!! Mi smo bili zadnja generacija, ki smo spoštovali učitelje, ki smo se bali fotra in ki smo se šli na gmajni kavbojce in indijance.

  Vse so zajebali! Vse in še več! 20-letna gamad,ki je po arestih ali pa še bo! Vse imamo v razsulu, ker so bili nesposobneži na stolčkih, nihče nikoli za nič odgovoren…. samo raja fila keš v žaklje brez dna!

  Koga briga danes Miss? Hiše v vodi, ne veš za službo jutri, ne veš, zakaj sploh hodit v šolo? Zakaj šparat?

  In ne – prosim NEEE – da smo krivi ljudje! Koga pa naj voliš, če so isti?? Jih dat na ignor? Pa saj velja, tudi če bi 10% folka (ritopikov) prišlo volit!

  Ne kličem na 1919 – ker ne pride denar v roke siromakom! Nihče več nikomur ne zaupa!

  Tak je danes vsak dan! Na periferiji nič. V LJ se dogaja?? Vse ena sam navidezni prestiž :) .

  Škoda!

 8. darja pravi:

  Pa da omenim miss. Okej, zmagala je tudi Rebeka :) ! S svojo energijo – vsa čast! Toliko, kot je ta ženska naredila, ne zmore 10 dedcev, privatnikov :)
  Upam, da je letošnja punca tudi tako energična, ker za videt NI.
  Sorry!

 9. turbofolker turbofolker pravi:

  A sem dobro prebral – naj bi gledali dokumentarne oddaje o fiziki?????

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Še to bi bilo bolj zanimivo :)

 11. nebo pravi:

  Najprej se je treba vprašat kakšen je sploh namen tega izbora. Jaz pravim, da ga že dolgo ni. Na svetovnem izboru našo misico nihče ne opazi (tud zaradi političnih razlogov) in je vseeno če je tam ni. Kar se tiče same Slovenije je pa lepotnih izborov preveč in je Miss Slovenije samo eden izmed mnogih. Glede na število prebivalcev je tudi manj res ta pravih lepotic in tako vse skupaj potem izgleda sila povprečno, vsi ti lepotni izbori so isti, vključno z Miss slo. . Tudi časi so drugačni, danes je načinov kako se lahko neko dekle izpostavi veliko, in tak izbor ni več zanimiv zanje kot je bil včasih, ko je bila zmaga res odskočna deska za uspeh v manekenskem ali kakšnem drugem poslu. Pa Televizije tudi v tem ne vidijo več potenciala za zaslužek, ker je škoda denarja za nekaj kar ne gleda nihče. Pa četudi bi bilo še tako vrhunsko narejeno, z vsem pompom in bliščem. Enostavno so danes časi drugačni in je izbor za Miss preživet.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !