Dame in gospodje, Matevž Andročeč – Ževža

8.09.2014 ob 03:21

null

Ževža je raper, ki smo ga spoznali v številnih pesmih in sodelovanji z drugimi izvajalci kot so Zlatan Čordić – Zlatko, Adam Velić, Kim Lončina in mnogi drug. Poleg pozitivne energije in karizme je na svoji glasbeni poti zelo produktiven in odločen, a zaenkrat še malce bolj v zatišju. Lansko leto je svoji zaročenki za peto obletnico njune zveze podaril videospot in pesem z naslovom Rožica. Pred kratkim pa je tudi sodeloval tudi z Alenko Šmid – Čeno, ki je bila nekoč znana kot pevka zelo uspešnega slovenskega dueta Moulin Rouge in se je v lanskem letu po daljšem premoru odločila vrniti na slovensko glasbeno prizorišče. Pesem z naslovom Mi plešemo je moč slišati tudi na radijskih postajah.

YouTube slika preogleda

Ževža pravi, da to še ni vse, kar je pripravil za letošnje leto, saj je že nekaj časa nazaj zaključil s snemanjem svojega prvega albuma z naslovom Bodi to kar si, ki bo na voljo letos decembra. O svojem prvem albumu pravi: “Zelo sem vesel, da počnem to, kar me veseli, čeprav je včasih treba biti zelo vztrajen in potrpežljiv. Moje sanje si uresničujem sam po svojih najboljših močeh, lahko pa bi dodal še to, da bi bilo brez podpore najbližjih delo še težje. S svojim producentom uživam in delam to kar vi hočete slišat. Ostanite in bodite to kar ste.”

null

Fajn dečko, res. Spoznala sva se na snemanju filma Utrip ljubezni, kjer imava celo skupen prizor. Všeč mi je bila njegova pozitiva, pa njegov smisel za humor. Želim mu, da mu uspe in da ostane to kar je. Eto.

YouTube slika preogleda
 

1 komentar na “Dame in gospodje, Matevž Andročeč – Ževža”

  1. E pravi:

    Vrjamem ,da je Ževža kul dečko in zna bit vredu frend a kaj se tiče repa reparsko mi pa ni niti malo kul , “všeč”.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !