Kralj

29.08.2014 ob 00:53

To je tisto, po katerem bi se morali vsi spominjati Michaela Jacksona. Njegova humanitarna dejavnost in dobrodelnost, pa pomoč ljudem v stiski. Vsem bolnim, opečenim in poškodovanim posameznikom, ki jim je polepšal življenje s svojim obiskom in finančno pomočjo. Pravi kralj.

null

 

17 komentarjev na “Kralj”

 1. Portos pravi:

  ja bil je edinstven

  http://www.mojvideo.com/video-michael-jackson/4f971325a96d79045f3d

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Sem se spraševal kam je ta filmček izginil :)

 3. Thomas pravi:

  Pomagal je tudi veliko ljudem, ki nimajo zgoraj naštetih tegob. Z glasbo, z navdihom, z energijo, z vztrajnostjo.

 4. Portos pravi:

  Ja za nekaj časa je bil umaknjen, ker je bil v zelo slabi kvaliteti in je poboljšan.
  Narejen pa je bil zato, ker je Michael oboževal to zvrst filma in padla je ideja, da bomo naredili res nekaj posebnega primernega MJ.ju. Bilo je vloženega veliko dela in pregledanega veliko materiala, da je ugledal luč sveta.
  In seveda prispevki slovenskih fanov ( tudi tebe ):)
  Po vsej verjetnosti še bo spremenjen poboljšan z bolj kvalitetnimi posnetki, tudi Michael je svoje delo občasno dodelal in poboljšal.
  Ideja pa je edinstvena,kakor tudi film, primerno našemu kralju :)

  POGREŠAMO GA !!!!

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Thomas, res je, ampak tele bolniške zgodbe so širši javnosti neznane, saj so mediji folk vedno filali z negativo. Take krasne novice so skoraj vedno šle mimo. In prav Michael je v Guinnessovi knjigi rekordov kot nekdo, ki je od znanih daroval največ denarja za revne, uboge in bolne. Preko 300 milijonov dolarjev.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Portos, dobro si to skombiniral. Moj moonwalk pa je itak legendaren :)

 7. Thomas pravi:

  Iztok:
  Niso šle povsem mimo. To bi rekel samo o slovenskih medijih, ker nemški so redno poročali o njegovih postankih v raznih bolnišnicah in sirotišnicah. Jaz sem generacija, ki je brala revijo Bravo in tam tega v 90-ih ni prav nič manjkalo. Oni so o njem redno pooročali in imeli do njega zelo pošten in pristen odnos.

  Slovenski mediji in pa seveda slovenski bralci pa nimajo takšnega dometa in pri odnosu do Michaela Jacksona udari na plan vaška mentaliteta, ko se nekoga, ki je drugačen, pohodi, popljuva in skuša eliminirati. Povprečen bralec slovenskih tabloidov nima trohice kritičnega odnosa do tega, kar je napisano v rumenem tisku. Šibke glave rade poudarjajo, koliko dolgov je imel, ob tem pa pozabijo, da če v svojem življenju ne bi daroval niti centa, potem dolgov skoraj ne bi imel.

  Ah, saj se ni vredno razburjati. Jaz sem s to mentaliteto že zdavnaj zaključil.

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ma kaj vem. Zdi se mi, da so to podatki, ki jih danes skoraj nihče ne ve oz. jih ni vedel do njegove smrti. Podatki, ki so jih zasenčile kvazi afere in škandali. In idiotske novice.
  Tolko ljudem kot je ta človek pomagal, jim ni nihče, jebemti ej.

 9. Luka pravi:

  Če bi bil jaz tako popularen in bogat kot je bil MJ, ali kdorkoli od slavnih in premožnih, bi tudi pomagal ljudem. Prevzet z mislijo, da sem ravno zaradi ljudi postal tako priljubljen in materialno preskrbljen, bi jim z veseljem odstopil del svojega viška. Finančno podprt v enormno večji meri, kot en človek zase v življenju v resnici potrebuje, sploh ne bi mogel z mirno vestjo spat. Še več, prav nerodno bi mi bilo ob zavedanju, da sem s svojim talentom množicam tako grozno všeč, da me histerično častijo kot kralja, kot boga, ko padajo v trans zaradi moje pojavnosti na odru. Seveda bi mi godilo s svojo glasbeno nadarjenostjo zabavat folk in množicam polepšat prenekateri trenutek življenja. Zato bi jim želel to njihovo naklonjenost povrnit še z dejanji sočutja in denarjem, ki so ga za mojo popularnost potrošili. Brez fenov namreč ne bi postal to, kar sem bil.

  Michael 4ever in our hearts!

 10. Tomo pravi:

  Jacko je bil edinstven tako v glasbi,imidžu in dobrih dejanjih.Pravi nasledik glasbenih gurujev kot so Elvis Presley,John Lennon,Bob Marley…Kralj vseh kraljev.

 11. E pravi:

  Tri ne objavljene pesmi Queen tudi duet z MJ!!

  http://www.24ur.com/ekskluziv/glasba/video-kmalu-novi-album-queen-s-tremi-neobjavljenimi-pesmimi.html

 12. Portos pravi:

  to bo pa zanimivo :)

  http://www.kolosej.si/filmi/film/spomenik-majklu-dzeksonu/

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Poznam, sem se že na Tviterju menil z režiserjem. Trailer zgleda zelo kul.

 14. Thomas pravi:

  Umrla je prasica:
  http://www.noozhawk.com/article/michael_jackson_prosecutor_tom_sneddon_dies_of_cancer

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pravici je zadoščeno. Pika.

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  https://www.youtube.com/watch?v=uhIdFytEnDw

 17. Portos pravi:

  http://michaeljacksonchosenvoices.com/story-hero/

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !