Michael Jackson: A Place With No Name

17.08.2014 ob 02:36

Ta komad mi je končno ratal zares všeč. Po zaslugi kul videospota seveda. Dobro delajo promocijo novega albuma. Zadovoljen.

 

4 komentarjev na “Michael Jackson: A Place With No Name”

 1. RHYME-G pravi:

  tole je kul :)
  https://www.youtube.com/watch?v=yONgtrFScNA&feature=share

 2. montebuba pravi:

  In kdo dobi zdaj zaslužen denar od prodaje albumov, ko je MJ mrtev? Založba, sorodniki?

 3. Thomas pravi:

  Za video so se kar lepo znašli – je dinamičen, nostalgičen, boljši bi bil samo, če bi vseboval dejanski posnetek iz studia, ko Michael poje to pesem.

  Montebuba:
  Denar od prodaje danes prejme Michaelov Estate, ki ga je Michael ustanovil. Estate dobiček porazdeli med zakonite dediče, katere je določil Michael sam, to so 40% Michaelovi 3-je otroci, 40% Michaelova mama ter 20% dobrodelne organizacije. Po smrti Michaelove mame bodo njen delež dobivali Michaelovi otroci (se pravi 80%), preostalih 20% pa še naprej dobrodelne organizacije). Seveda založba pokasira svoje, ampak tako je bilo že vedno, tudi ko je bil Michael še živ. Kaj, a si mislil, da živimo v socializmu, da so stvari zastonj?
  Če pa kaj denarja prejmejo Michaelovi ostali sorodniki, pa je to mogoče le, če jim mama Katherine odstopi kaj od svoje zelo radodarne “žepnine”. Prepričan sem, da se to tudi dogaja, ampak proti temu ne more nihče nič. Denar je njen in ga lahko vsega podari, če hoče.

 4. montebuba pravi:

  aha hvala :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !