Recenzije: Rubber, Behaving Badly, 4 Minute Mile

31.07.2014 ob 01:04

RUBBER

Dajte skupaj Duel, Attack of the Killer Tomatoes in Maximum Overdrive pa boste dobili Rubber, to odštekano in izvirno komično grozljivko, tudi nekakšen odfukan meta film, kjer se na morilski pohod poda avtomobilska guma s telekinetičnimi spodobnostmi. Brez razloga, seveda. Pač zato, da lahko rečemo, da smo gledali film o ubijalski avtomobilski gumi. Itak, gume, ki jih je čez čas seveda več, saj jih ta glavna spodbudi k uporu, na koncu pridejo v Hollywood. Po rimejk ali po maščevanje, kakor hočete.

Ocena: 7/10

null

BEHAVING BADLY

Niti ne tako napačna najstniška komedija zmešnjav, kjer se glavnemu junaku (Nat Wolff), ki lovi ljubezen sošolke Selene Gomez, v stranskih vlogicah na zelo skuliran način pridružijo Mary Louise Parker, Elisabeth Shue, Dylan McDermott, Heather Graham, Jason Lee, Cary Elwes, Gary Busey in celo Justin Bieber. Dobra ekipa sestavi solidno neobremenjeno sprostitev, ki ta hip čez lužo po krivici žanje toliko hejtanja.

Ocena: 5/10

null

4 MINUTE MILE

Presenetljivo prepričljiva in gledljiva športna drama o mladem tekaču (Kelly Blatz), ki se mora odločiti med kriminalnim lajfom svojega starejšega brata (Cam Gigandet) in obetavno atletsko kariero, ki jo nadzoruje ostareli in prefrigani trener Richard Jenkins. Ko smo že pri Jenkinsu, spet je tako vrhunski, da komaj verjamem. Tako zelo dober in avtentičen, da mu verjamemo vsako besedo in vsako idejo, ki jo servira mlademu tekaču, katerega Kelly Blatz prav tako upodablja zelo solidno. Vredno ogleda. Plus Kim Basinger v vlogi mame.

Ocena: 7/10

null

 

4 komentarjev na “Recenzije: Rubber, Behaving Badly, 4 Minute Mile”

 1. montebuba pravi:

  7/10 za gume? To je isti rang kot Sharknado; torej ocena 1,5 ali mogoče 2;

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Niti pod razno. Čisto druga scena. Čisto drugačen film. Čista druga fora.
  Drugače pa je meni tudi Sharknado za 7/10. Eden boljših mockbusterjev zadnjega časa.

 3. simon pravi:

  kje si gledal tega tekaca?

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Na netu je že nekaj časa.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !