Recenzije: The Angriest Man in Brooklyn, Tammy, Tom Holland’s Twisted Tales

24.07.2014 ob 21:55

THE ANGRIEST MAN IN BROOKLYN

Namesto, da bi bil čustven, zabaven in krasen, je neprepričljiv, dolgočasen in slabo odigran. Še posebej s strani Robina Williamsa, ki se je kot igralec zadnje čase popolnoma izgubil. Nič bolje ne gre tudi Mili Kunis, ki se pač dere in bulji še bolj kot ponavadi bulji Amanda Seyfried. Slab film, res. Komaj verjamem kako zelo. Kljub okej ideji možakarja, ki mu v bolnici povedo, da ima samo še uro in pol življenja, kar njegov živčni zlom seveda privede do roba razuma. Prosti pad Michaela Douglasa je vedel kaj hoče, The Angriest Man in Brooklyn Robina Williamsa pa se zelo hitro izgubi med klišeji in povprečnimi scenarističnimi rešitvami, kjer gledalca vsaj kanček nasmeje James Earl Jones v vlogi jecljavega prodajalca.

Ocena: 4/10

null

TAMMY

Melissa McCarthy resda ni tako zoprna kot v filmu Identity Thief, uvodnih dvajset minut pa dejansko obeta povsem solidno komedijo, toda zgodba potem pade na tako posrano raven, da gledalec komaj diha. Nič od nič, jebemti. Tako povprečno, otročje in bedno, da se sprašujem, na čem so Američani, da so tale film spremenili v uspešnico. Jp, babico, ki jo skupaj z glavno junakinjo, ki ji je mož nataknil rogove, mahne na road trip, igra Susan Sarandon, kar je seveda poklon Thelmi in Louise. Žal tako slab in upehan poklon, da je lahko Sarandonovo sram.

Ocena: 3/10

null

TOM HOLLAND’S TWISTED TALES

Segment, kjer igra William Forsythe ni tako napačen. Isto velja za bombo in ženo, ki vara. GPS je čisti bulšit. Ray Wiseovo čarobno ogledalo nima dovolj dobrih efektov in potrebnega budžeta za tako idejo. Konec sveta in kajenje trave presenetljivo dobro. Tablični računalnik, pica in vampirji navadno sranje.Tom Holland je resda legenda žanra, a tele njegove kratke zgodbice so precej pod nivojem. Manjka jim višji proračun, manjkajo jim boljše ideje, presežejo jih mnoge podobne horror in scifi kompilacije. Dejansko ne bo nič narobe, če vse skupaj zamudite. Eto.

Ocena: 4/10

null

 

4 komentarjev na “Recenzije: The Angriest Man in Brooklyn, Tammy, Tom Holland’s Twisted Tales”

 1. montebuba pravi:

  Ta Melissa McCarthy pa zdaj snema očitno na polno te komedije. Mene je najboljša v seriji: Mike & Molly, ki je odlična; Poglej si jo; :) :)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ujel par delov, fajn zadeva, ja.

 3. montebuba pravi:

  Si gledal tale film? zelo dober!
  Gattaca

  http://www.youtube.com/watch?v=ZppWok6SX88

  Igrajo Hawke, Arkin, Shalhoub, Thurmanova, Law;

  Malo me spominja na the Time od Timberlakeja

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Malo sem ga že pozabil, a če se ne motim, me ni povsem prepričal.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !