MMS 2014 & Split 2014

7.07.2014 ob 00:15

Igor Lija in Lucienne Lončina zanič. Manca Izmajlova preresna za MMS. Dare Kaurič zelo okej. Victory nič posebnega. Rebeka ima okej poletno pesmico. Nana Milčinski tudi fajn komad. Katarina Mala kr neki. Folk Idoli niso napačni. Enzo Hrovatin za penzijo. Easy lepa pesem. Rudi Bučar tečen z brado in malo manj tečen s komadom. Statale 56 nič posebnega. Nuša Derenda zanič. Tonja Senčar kul komad, premalo močan vokal. Če bi ga pela Alya, bi bil raztur.

Damir Kedžo je imel lepo pesem. Končno nekdo, jebemti no. Tudi Hari Rončević ima zanič pesem. Kaj kurac se dogaja s hrvaško sceno. Kristijan Rahimovski ima okej komad. Pa glas ko ata Aki. Niti nisem vedel, da ima sina, jebemti ej. Zanimivo. Bolje,da Jelena Rozga sedi med publiko kot da bi morala peti tole sranje od Magazina.Huljić dela z levo roko,kar se sliši. Kdo je ta bučko, ki bo zjebal komad od Cubismo? Preveč klap. Grašo vs. Danijela. Zanimiv dvoboj bo. Je pa Grašo tudi avtor njene pesmi. Itak, kdo pa drug. To je on, Petar faking Grašo. Na odru Splitskega festivala po sedmih letih. Še vedno car, četudi moram priznati, da mi komad ni ne vem kaj. Zorica Kondža še vedno v dobri formi.

 

7 komentarjev na “MMS 2014 & Split 2014”

 1. Mellie Mellie pravi:

  “Tonja Senčar kul komad, premalo močan vokal. Če bi ga pela Alya, bi bil raztur.”
  Točno to, Iztok. In to je za moj okus edini komad s potencialom na tem festivalu, kakor so ga zaznala moja ušesa.
  Niti lanski Tinkarin komad mi ni všeč. MMS mi pač ne sede. :)

 2. Peter pravi:

  Se mi zdi, da je lanski Tinkarin komad boljši od vseh letošnjih komadov. Zakaj ni šla Tinkara raje s tem komadom na Evrovizijo?

 3. krš pravi:

  A se vama res nč bol zanimivga v lajfu ne dogaja kokr da morta ta jajca gledat??? Sej vem, člouk bi se lahko isto vprašal, a nimam nč pametnega za počet, da Gartnerjev blog gledam. Sej je res na nek način, ampak blog še vedno preletim, kdaj v 1 minuti, kdaj si jih vzamem 10, ker je narava mojega dela takšna, da je treba kdaj minute ubit pa mal poškilm. V sobot 2 al 3 ure elitnega časa dat za MMS, al pa za filme, k jim daš oceno 1, k že itak veš de je 1 ne da bi gledu, to mi ma pa sam 2 razlage, al de res nimate nč pametnega za delat, al pa ob tem celo uživate?

 4. Mellie Mellie pravi:

  @krš
  Kaj pa ti, nimaš nič boljšega na sporedu kot napadanje tistish, ki počnejo to, kar sam počneš? You really have issues! Kdo te sili brat ali pisat ali gledat … Raje pojdi uživat!

  Toliko sem gledala MMS kot ti, če te že moti komentiranje.
  Televizija je laufala, jaz pa sem delala. Ja, nekateri delamo tudi v nedeljo zvečer in nimamo časa za gledanje filmov.
  Če bi bil kakšen komad zares dober, bi iz ozadja ven skočil, tako pa je pri meni ves MMS ostal v ozadju.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Krš, sicer ne vem zakaj bi ti moral razlagat, saj ti je Mellie že pojasnila, da se te reči gledajo površno in kot background za druge reči, kar se mene tiče, pa lahko dodam še časovni zamik, kjer MMS in Split obdelaš v 20 minutah. Da o takih rečeh rad tvitam in pišem, pa že itak veš, a ne.
  Glede filma The Other Woman, ki sem mu nalimal enko. Nop, nisem mogel vedeti, da bo enka, saj režiser Cassavetes ni napačen dečko, igralska zasedba tudi ni slaba, na IMDBju pa prav tako ocena kaže na zelo solidno komedijo. Isto kot trailer, ki je ravno tako obetal.
  In hej, četudi bi vedel, da bo drek, so faking what, filme gledam ker jih rad gledam. Eni so dobri, drugi so zanič, rad pa sem na tekočem glede novosti.

 6. krš pravi:

  @Mellie pojej kakšno tableto proti steklini. Glede na to kok Gartnerjev blog bereš komentiraš, pri vsaki temi, je jasno, da morš tut ob nedeljah delat ja. Sicer vidim, da si tudi ljubiteljski psiholog. Pohvalno.

 7. Mellie Mellie pravi:

  @Krš
  So te starši pozabili vzgojiti?

  Brodi po svojem blatu še naprej, druge pa pusti na miru!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !