Viktorji 2014

8.06.2014 ob 03:47
 • Nop, ne bom sprejel, da je letnica vedno za nazaj, ker se mi zdi to skrajno glupo. Zame so Viktorji 2014, za medijske dosežke v letu 2013. Simple as that, dragi moji.
 • Tadej Toš, ki je očitno tako velika zvezda, da so mu Viktorje pripeljali v Maribor, nima pojma, da so Viktorji šov. Vedel sem, da bo tako. Eno je izvajati kvazi stand up, drugo je delati dober šov na odru. To v ZDA ločijo, o tem pri nas še vedno nimajo pojma. Njegov uvodni monolog je bil sila povprečen in premalokrat zares smešen. Prej dolgočasen kot kaj drugega. A vseeno boljši od večine podeljevalcev, ki so imeli očitno idejo, da so na pogrebu. Res bi rad spoznal scenarista njihovih tekstov, da mu v faco zabrusim, da ga je lahko sram za tak drek. Saj potem pa res ni čudno, da je naša medijska scena v takem kurcu, jebemti no.
 • In ne, ne bom zadovoljen, da imamo oddaje, dragi Toš, bolje, da jih ne bi imeli, če mislijo biti takšne kot so. Ne ga srat no. S tako filozofijo ne bomo prišli nikamor. Kao, samo da je. Kako je, itak ni več važno. Zajebi to. Dokler bo tako, bomo tam, kjer smo. Pika.
 • Jp, Bergant je zatežil. Še na Odmevih je bolj zabaven, hudiča no. Je res treba filozofirati in nabijati in zganjati dolgčas na prireditvi, ki naj bi bila zabavna. Očitno, jebat ga.
 • Zakaj nikoli ne poznam zmagovalca za najbolj obetavno medijsko osebnost? In zakaj se mi zdi, da ta osebnost potem že takoj za zahvalnim govorom zgine nazaj v anonimnost?
 • Nop, Toš, razlika med ameriško in slovensko sceno je v tem, da znajo Američani narediti dober in gledljiv šov, Slovenci pa težimo še na šovih.
 • Toš teži. Mar ni imel vaje, da bi mu kdo povedal, da nima kul materiala? In še Mela Gibsona je prekrstil v Đibsona. What the fuck.
 • Evo, to je ta drek, o katerem govorim. Strokovna nominacija za Petra Polesa, ki je kot voditelj VIP Šova totalno za en drek. Ko vidiš, da je Polesa nominirala kao stroka, ti je jasno, zakaj je naša scena v takem podnu.
 • No, fora z Melanijo Trump je bila kul. Eto.
 • Nop, Toš, če se voditelj mora truditi, da je duhovit, nima kaj biti voditelj. Kaj tu ni jasno, nimam pojma.
 • Da so Modrijani mainstream, je seveda katastrofa, si pa nagrado za popularnost seveda več kot zaslužijo.
 • Če bi Boštjan Kljun živel v ZDA, bi po debaklu s koncertom za poplave že zdavnaj izgubil službo. To je ta razlika, o kateri govorim. In o kateri tudi Toš nima blage veze.
 • Nop, Činč, tiho so zato, ker nimajo pojma, zakaj si dobil Viktorja.
 • Kje je Troha, ko ga rabiš.
 • Zdravko faking Čolić na Viktorjih? No, zdaj pa so me presenetili. Kul.
 • Na šovu reče drki, na Tviterju pa objavi selfi. Čudno.
 • Slakonja bi lahko pogruntal kako boljšo foro. Še posebej za drugo zmago.
 • VIP Šov dobil Viktorja za naj oddajo? Fak no, pa saj niso resni. To ne bi bilo kul niti v parodiji na Viktorje. Only in Slovenia.
 • To je on, Alfi Nipič, zaslužena nagrada za življenjsko delo.
 • Aham, Viktorji so bili tako dolgočasni, da je umrl celo Jurij Gustinčič. Amen.
YouTube slika preogleda

Pod črto. Ni bila ravno najslabša prireditev vseh časov, je pa veliko manjkalo do pravega šova in do tistega, kar bi ta šov moral biti. Toš pa nič posebnega. Eto.

 

25 komentarjev na “Viktorji 2014”

 1. zelda pravi:

  Sem začela gledati viktorje, potem pa me je toš s svojim dolgoveznim čvekanjem zamoril in sem preklopila raje na druge programe. Očitno ne bo nikoli več takega šova pri podelitvi viktorjev kot ga je imel jure zrnec.

 2. montebuba pravi:

  Zelo neokusna fora Jelene Aščič in Condeja, ki sta se na srkestičen način delala norca iz Trohe! Troha je mel prav!

 3. Rado Rado pravi:

  “Troha je mel prav”???
  Ne se hecat. Troha je takšen bebec, da nima prav, tudi kar zagovarja prave stvari!

 4. Katrina pravi:

  Sto ljudi, sto okusov. Meni pa je bil Toš daleč najboljši del šova, dobro mu je teklo.
  Glede podeljevalcev se pa strinjam s teboj. Niti enih se nisem zapomnila po tem, kaj so dhovitega rekli. Niti Šalehar in Karoli nista dala nič od sebe. Tako da mi je kot duhovit vložek ostal v spominu samo komentar tistega sivolasega gospoda, ki ustvarja Male sive celice, ki je pripomnil, da tudi ostala ekipa po vseh letih ustvarjanja oddaje ne zgleda dosti bolje od niju dveh – dober komentar, dvomim, da ga je vnaprej planiral

 5. Katarina pravi:

  O madona, tudi Garevski se je poslovil. Naj mu bo lahka zemljica

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zelda, le kdo bi ti zameril.

  Katarina, če kaj Tošu včeraj ni, mu ni teklo dobro, saj se je zapletal v predolge štose. Recimo tistega s Katarino Čas. Začel okej, potem pa vlekel dve minuti totalnega dolgčasa. Daj no, ne ga srat. Kot da ni vedel s čim naj zafila svoj čas.
  Šalehar in Karoli sta pokazala, da jima gre to sranje na kurac, ampak zakaj sta potem sploh sprejela podeljevanje.

 7. Katrina pravi:

  Ja, ok, sej si že povedal, jaz se ne strinjam in kaj čmo zdej? Aufbiks in čreva na plot? :)
  Ni bil tako slab, kot ti pišeš, lahko bi pa bil boljši, logično, vsaka stvar je lahko boljša. Da mu pa ni teklo: teklo ni tistema dvema šalabajzerjema na koncertu v Ljubljani, ki sta iskala besede, oziroma 50x ponovila iste stavke, Tošev problem včeraj to ni bil.
  Če se ne strinjaš, povej kdaj in kje, pridem s sekundanti :) T
  Ti izberi orožje

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Toš je bil večkrat popolnoma enak kot tista dva s koncerta. Če tega niste opazili samo zato, ker je kao Toš, bog vam pomagaj.
  Over and out.

 9. darja pravi:

  Alfiju – iskrene čestitke! On daje ogromno v dobrodelne namene, vedno pa je njegov pogoj, da ostane anonimen!
  Je žurist (mislim, da ga je 1x zvilo in ga je srečala pamet) pa je vseeno ostal poštenjakar. Ker ni ga hujšega, kot večina zdravljenih alkoholikov! Sami podli hinavci!

  Vem za eno štorijo z Avseniki. Ko so šli z avionom nastopat nekam v tujino. Alfi zamudi polet…. Najel je privat letalo in bil tam prej kot ansambel :) . Ni heca, če misliš delat v taki skupini! Car!
  Čeprav ta nagrada “za življensko delo” je kuker ena zahvala na pogrebščini. Takrat se točno zaveš, da si star.

  Zato solze ob zahvalnem govoru Alfija in cmok v grlu. In tudi drugih.

  Te nagrade ne moreš biti vesel, razen če si v zadnjem stadiju na bolniški postelji!

 10. izzo pravi:

  Jp, naslednje leto voditeljsko žezlo našemu kvizkotu. bo pokala cela ena ulica na polulah. Boš objavil kakšen video iz vimea?

 11. Peter pravi:

  Kar nekaj škandalov se je zogdilo po mojem mnenju na letošnjih Viktorjih, najmanj deset:
  1. Viktorji šele junija? Res?
  2. Da Viktorji niso v hramu slovenske kulture (Cankarjev dom) je drugi škandal
  3. Da povprečni Klemen Slakonja s še bolj povprečnimi oddajami premaga svetovno klaso Slavka Bobovnika je tretji škandal
  4. Da so že ne-vem-kolikokrat nominirani za glasbenega Viktorja eni in isti je četrti škandal. Ej … Siddharta? Resno? Kaj so pa lani naredili?
  5. Da dobi za najboljšo spletno stran 24ur.com, je peti škandal
  6. Da ne moremo brez jugo glasbene scene še na takšnih prireditvah, je šesti škandal
  7. Da Klemen Slakonja premaga Galuniča in Polesa, ki sta proti njemu profesorja, je sedmi škandal. Na začetku je bil Slakonja še zanimiv, zdaj pa lahko rečem le no coment
  8. Da so za radijsko osebnost nominirani najslabši, je osmi škandal
  9. Da ni bilo rdeče preproge, je deveti škandal. Hahahaha 3 fotografi plus naključni sprehajalci v kratkih hlačah in naše “zvezde” v večernih oblekah
  10. Zakaj ni bilo Viktorja za posebne doseške? 10 škandal. Mogoče je poseben dosežek to, da so Viktorji v Mariboru?

  In kot je rekel Toš, Bobovnik je takšna legenda, da mu morajo drugi prinesti Viktorja in ne, da gre on po njega. Isto kot Marcel Štefančič jr. Legendi…. Če bi bila Slavko in Marcel iz ZDA ali kakšne Anglije ….

  In Iztok, ne primerjaj ZDA in Slovenijo. Tam se obračajo milijoni, pri nas mogoče tisočaki….

 12. lina pravi:

  Podn…prav nerodno mi je bilo gledat, ampak nimam druge izbire, ker mam vse teknikalije v okvari, in je RTV4 edina opcija

  na začetku mi je bilo nekaj časa blazno nerodno zaradi Toša, ampak potem sem se sčasoma sprijaznila, da si je verjetno sam kriv, prireditelji pa so si krivi, ker se tud za generalko niso stegnili….(obviously)

  zato mi je bilo potem najbolj nerodno zlasti zaradi ponesrečene šale najbolj obetavne medijske osebnosti…prej bi ga ocenila, da bo vice pokal kot za stavo…no, sej….mogoče sam jaz nisem štekala…..se mi zadnje čase mnogokrat dogaja

  najboljša fora večera, pa še ta verjetno po nesreči je bilo priznanje za “borštnikov prstan”…..

  ta oddaja tudi za arhiv ni….now, I said it :)

  PS. aja, pa male sive celice so zakon, odmevi tud, frizure stvar okusa, gregorinova hot za pogledat…če bi imeli generalko, bi jo verjetno opozorili, da je to kao entertainment

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Peter, škandal je, če misliš, da je škandal, da je Slakonja premagal Polesa. Posebni dosežek je očitno to, da Viktorji letos sploh so bili. Ameriko in Slovenijo pa je primerjal Toš, zato sem tudi jaz natrosil nekaj besed, drugače ne bi.

  Lina, ta kliše, da je kao Toša treba štekati, je butast in ga rukenjo tisti, ki jim ni jasno, da res ni bil dober.
  Ni bilo kaj štekat, ker je bilo res izjemno malo dobrih for.

 14. lina pravi:

  hmmm….tuki gre za en miz-anderstud

  jaz nisem štekala šale od (pismo ne da se mi it gledat kdo je bil nagrajenec – en mlad fant z MAVČIČ..saj ni čisto no-name….)…neki k mu je babica rekla…

  pri Tošu res ni kej štekat….

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Aja. My bad. Ah, tisto je bilo šele dolgočasno.

 16. darja pravi:

  Nooo, naj kdo pove, če si želi prejeti nagrado za življensko delo?

  Pri živem telesu?! Je to šok?

 17. E pravi:

  Viktorjev sicer nisem gledal ker sem gledal fucbal zato ne morem kretizirat tvoje kritiziranje čez Toša.Alfi zasluženo dobil Viktorja že prej bi ga lahko dobil.

 18. montebuba pravi:

  nekaj mi ni jasno za najbolj spletno stran; Nominiranci:
  Dobro 24 ur je itak vsako leto čeprav ne vem kdo ga bere;
  nekši Rock.si prvič slišim za njih ampak očitno ga redno berejo naši rockerji ki jih očitno ni malo;
  Siol.net?! resno? npr. ko tam berem kakšno novico ni nobenega komentarja;
  ko berem rtvslo.si je komentarjev vedno okoli 100 ob aktualni novici celo 1000! In kako to da rtv ni nominiran??

  da pa zmage pobira 24ur.com je pa itak bulllshit!!!

 19. montebuba pravi:

  tista fora s SAZZAZOM je potem postala že bad.

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Od kdaj je število komentarjev merilo za dobro spletno stran?
  Je pa res, da tudi mene čudi, da pri tej nominaciji ignorirajo RTV.

 21. montebuba pravi:

  ni merilo ampak primer: posnetek na youtubu ima vedno več ogledov kot pa komentarjev; Torej če že rtv tako zelo komentirajo pomeni da jih še enkrat toliko bere rtv, saj ni vsak prijavljen. :)

 22. mellie mellie pravi:

  Ena slabših prireditev! Kje so tisti viktorji, ki smo jih radi gledali in se zraven neskončno zabavali?

 23. E pravi:

  montebuba ti bi bil zadovoljen ,če bi nagradno za najboljšo spletno stran dobili demokrecija, reporter in politikis za osebnost leta pa gospod Janša.Da pa še to ni dovolj pa bi že gospa Irglova bila slovenksa leta in fanfatal.

 24. montebuba pravi:

  rajši to kot pa DELO, NEDELJSKI, MLADINA, KI piše laži in zavaja ljudstvo!

 25. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  S Pižamo je bilo še slabše, je pa res, da je bilo daleč od tega, kar je treba.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !