Body Count: Talk Shit Get Shot

23.05.2014 ob 02:15

Body Count imajo nov komad, nov spot in nov album. Fuck yeah. Vrhunska zadeva. Ice T je še vedno the man. Končno nekaj prave muske z jajci in kurcem.

Jp, če boste o naš čvekali sranje, vas bomo prefukali.

YouTube slika preogleda
 

7 komentarjev na “Body Count: Talk Shit Get Shot”

 1. spookymulder spookymulder pravi:

  Čudovito, zineš (oziroma čivkneš) narobe besedo in te prerešetajo s kroglami. Dobrodošli v Ameriki! Naj se Očiščenje (The Purge) začne …

  No, če so tole “jajca in kurac”, naj jih Ice T kar obdrži zase.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Malo preveč dobesedno si vzel :)
  To je vrhunska metafora za hejterje, da se vsaj malo zamislijo. Pa za vse internetne pajace, ki imajo v glavi, da ni posledic, če drkajo pa netu.

 3. spookymulder spookymulder pravi:

  Ne, jaz nisem vzel preveč dobesedno, ker se mi taka miselnost upira, so pa take drive-by strelske akcije pogoste v ZDA, tako da se ne bi čudil, če bi ta video in rime spodbudile kakšnegega vročeglavega mladca, da bi se res na tak način lotil ljudi, ki ga zafrkavajo.

  In zato za moje pojme tak prikaz obračunavanja in spodbujanja nasilja ni nobena metafora, kajti čeprav tudi sam nimam prijazne besede za internetne trole, tak nasilen odgovor ni nobena rešitev, temveč samo potrjuje trolsko mentaliteto, da na koncu zmaga največji nasilnež.

  In kaj, če si “pihnil” nekoga, ki te je zezal? Bo pač nekdo drug potem “pihnil” tebe, ker ne bo maral tvojega sporočila. In tako se lahko vsi postrelimo (če ne s kroglami, pa “metaforično verbalno”), pa nikoli nihče ne bo zmagal, ker je to začaran krog nasilja. In zato je to trapasta pesem z neumnim sporočilom, ki si jo mogoče res lahko nabiješ na polno v avtu in se ob tem počutiš kot kralj sveta, konec koncev pa so to samo prazne besede, ki v civiliziranem svetu ne morejo zdržati vode.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ne pozabi, da gre za Body Count, za modele, ki so nekoč peli Cop Killer in še kaj bolj norega. Provokatorji, pač. Meni je zadeva kul, ker je to Ice T, faking OG, ki te ima pravico prefukati, če ga šinfaš. Eto :)

 5. spookymulder spookymulder pravi:

  OK, saj razumem in tudi sprejemam idejo, da lahko nek normalno izobražen, čustveno in empatično razvit in psihološko priseben človek v tem vidi “zabavno” metaforo, ampak če vzameš nekega neizobraženega najstnika, ki odrašča v getu in vsak dan rokuje z orožjem, se lahko hitro zgodi, da bo narobe (dobesedno) razumel tako sporočilo, kako naj obračuna z nekom, ki ga ne prenese. In zato mi niso všeč take “provokacije”, ki sporočajo, da je nasilje kul in pravično oziroma da je nasilje neka rešitev problema… pa če jih poje Ice T ali kdo drug.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  To pa se seveda strinjam.

 7. Didl pravi:

  Ampak spooky, če nekdo take “provokacije” jemlje dobesedno in ga to navdihuje, da bi v resničnem svetu postal tak, je to očitno njegov problem in je z njim nekaj narobe, ne pa s komadom. Če nekateri niso dovolj psihično zreli, da bi dojeli namen tega, je problem pri njih, vzgoji ali karkoli že. Kot tudi ne moremo kriviti nasilnih filmov ali igric, da je svet nasilen. Se pa strinjam, da s takimi komadi nič ne pripomorejo k temu.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !