Billboard Music Awards 2014

20.05.2014 ob 00:47

Naj začnem z Miley Cyrus, ki so ji zaupali tribute za The Beatles. Ko človek vidi tako potezo, mu je jasno, da Billboarda ne gre jemati niti za šalo, kaj šele resno. Lepo vas prosim, a res niso mogli dobiti nikogar drugega, da bi se poklonil tej legendarni skupini. To je epic fail, to ne bi bilo smešno niti v komediji.

Pustimo Miley in gremo na Jennifer Lopez, na glavno zvezdo večera, ko je dobila nagrado za ikono. Povsem zasluženo. Četudi zadnja leta ni več v špici, je s svojo glasbeno kariero pustila močan pečat in nanizala precej zelo dobrih in skuliranih uspešnic. Fajn izbira. Nimam pripomb.

Hvala bogu za Jasona Derula, ki je razbil preveč countryja, ki mi je začel iti počasi na živce. Derulo je kul dečko, pa eden redkih, ki še dela r&b in se požvižga na dance sranje. Okej nastop.

Hvala bogu tudi za Johna Legenda, ki je kvaliteto prireditve dvignil zelo visoko in še enkrat pokazal, zakaj si zasluži trenutno prvo mesto na Billboardu. Odličen glasbenik.

Kesha zgleda zadeta tudi ko ni zadeta. Ali pa je ves čas zadeta zavoljo imidža, kdo ve.

Sestre Kardashian so očitno OUT, saj ji je nadomestila mlada kri iste familije. In to kljub temu, da ena izmed njiju še brati ne zna.

Shakira zna peti v živo. Pika. Ariana Grande in Iggy Azalea pa sta nova moč kul muske. Še ena pika.

Ludacris je zelo kul raper in sila povprečen voditelj. Nimam pojma, zakaj niso našli koga drugega. Pitbull je kul in pozitiven dečko, toda tale njegova himna prihajajočega fuzbal prvenstva, pa res ni čisto nič posebnega.

Najboljše sem seveda prihranil za konec. Hologram Michaela Jacksona in vrhunski Slave To the Rhythm novega albuma Xscape. Nora zadeva, res. In vrhunska promocija albuma. Me je pa malo streslo. Priznam. Nisem vedel, ali naj bom vesel ali žalosten. Po eni strani zakon zadeva, po drugi pa cmok v grlu, ker ga ni več in ker si lahko samo predstavljam, kako dober nastop bi potegnil iz tega komada, če bi bil še živ. Nekateri so šinfali, da je bil hologram slab oz. da je šlo za oponašalca, ne pa za pravega Jacksona, sam pa menim, da je bila zadeva super narejena in da trenutna tehnika pač ne omogoča perfekcije, ki so jo nekateri morda pričakovali. Hologram je bil najboljši približek pravega Jacksona, izjemen poklon kralju, ki ga ni več in ki si zasluži točno tako promocijo. Itak, hologram Michaela Jacksona je zasenčil vse ostale žive pevce. Kralj, kot vedno.

Jp, Lorde je jebeno precenjena, pogrešal sem R. Kellyja, vesel sem bil zmage Justina Timberlakea, Wiz Khalifa je čedalje bolj podoben brezdomcu, še vedno pa ne morem verjeti, da je Katy Perry taka zvezda, saj je tako zelo povprečna, da glava boli. Povprečen šov, če seveda odštejem Jacksona, ki je bil čarovnija.

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !