Znan obraz ima svoj glas 8

18.05.2014 ob 21:50
 • Neokusna šala Lada Bizovičarja o Michaelu Jacksonu.
 • Avdič neokusna šala o Dolly Parton. A se bodo danes delali norca iz smrti ali kaj za kurac. Razočaran.
 • Mitičeva nič posebnega. Dolly ni le lutka, Dolly je legenda. Velika razlika, ki je Mitičeva ne šteka.
 • Kolškova okej. Ravno prav havdr za to popevk.
 • A hoče kamerman Lada ujeti med zehanjem, da ga tolikokrat close upa?
 • A Kumelj oponaša Bizovičarja?
 • Hrenova okej. Presežka ni, je pa zadovoljivo. Le vokal jo malo matra.
 • Klepač po dolgem času spet okej. Končno.
 • Lado je pozabil, da je voditelj oddaje Avdič.
 • Vlado faking Pilja. Bravo, care. Vrhunski Gibonni. Zmaga.
 • Pizda je dober. Svaka čast. Eden top nastopov cele sezone. Hell yeah. Vlado faking Pilja.
 • Simon Cowell bi stisnil X, ko bi slišal Dašo. Pa upam, da se je res ne sliši do New Yorka. Povprečno.
 • Daša ima očitno res v glavi, da je tako dobra glasbenica kot Alicia Keys. Ne ga srat, no.
 • Ironično, ko so Ahačiča začeli hvalilti kako super imitator je in ga vabiti v razne oddaje, je nehal biti kul.

 

25 komentarjev na “Znan obraz ima svoj glas 8”

 1. Thomas pravi:

  Bizovičar je pokazal svoj pravi nekulturni nivo. Sram ga naj bo, smrkavca natalentiranega prisklednika, če ne bi bilo Zrneca, se ga danes nihče ne bi spominjal.

 2. E pravi:

  Fogl je bil spet vredu.Kolškova je dobro odfurala.
  Pilja ja performens je bil vredu in hrvaški del besedila angleščina pa za minus ena.Maska pa za minus nič.Nič me ni na tej maski spominjalo na Gibonnija.Seveda tu ni nič Pilja kriv.
  Takoj ,ko sem slišal ta štos MJ sem se tako spomnil na tebe Iztok in sem vedel ,da jo boš skretiziral.Meni je ta fora dobra sam štekaš jo moreš.Bizovičar ,ko Bizovičar od njega ne moreš prečekovati neke resnosti ,ko je pred kamero ,ko se kamera ogasne in privat vrjamem da je bolj odgovoren človek.
  A sem jaz slep a si pozabil Fogla komentirat???

 3. nnee pravi:

  pilja vrhunsko, ahačiča si pa pozabil komentirat

 4. Didl pravi:

  @Thomas
  Kaj ga ti serješ? Bizovičar je bil slaven še preden je kdo vedel za Zrneca. Pa zame ni bil nekulutren, ima pač svoj črni humor, ki ni nujno vsem smešen.

  Daša mi drugače ni bila tako zelo slaba. Alicio Keys je težko imitirat.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  E, no razjazni mi foro z Jacksonom, ker je očitno ne štekam.
  Glede Gibonnija, ko je imel dolge lase in čop, je bil popolnoma isti kot Pilja, še lasje so mu tako ušli iz čopa čez oči.

  Nnee, urejeno.

 6. lily pravi:

  Se meni samo zdi, ali ne maraš Kumlja? ;) Vedno kaj čez njega. Meni je bil prav ok, med boljšimi danes. Daša pa je bila samo Daša, ki je pela pesem Alicie Keys, imitiranja ni blo v tistem nič. Če pa so ji že dali pet tisto pesem ob klavirju, bi pa še tisti klip pokazali, ne pa obega z Jay Z-jem. Če ne, pa naj ji dajo pet kakšno drugo pesem. Fogl je pa zadel glas, žal pa res ne toliko gibov.

 7. Thomas pravi:

  Didl:
  Vsakdo ima svojo definicijo slave, očitno je zate dovolj že to, da je nekdo sovoditelj neke oddaje ob ne najbolj gledanem času. Za vaškega Janeza je najbrž dovolj že to, da nekdo napoveduje vreme na radiu, da ga okličejo za slavnega.
  Ko sta bila skupaj z Zrnecom, se je videlo, kdo je gonilna sila oddaje in kdo služi le kot lepotni okrasek.

  Črni humor gor ali dol, pomanjkanje olike je slovenska folklora, ki se kaže tako med malimi ljudmi, kot med politiki ali pa vmesnimi “slavnimi”.

 8. E pravi:

  Iztok je Didl lepo napisal črni humor ,ki pa ni nujno vsem všeč.
  A,če bi se pa čez Modrijane norca delal pa bi napisal ,da je rekel Bizovičar kulso foro?Za moje oči je ta maska ponesrečena prformes pa je odličen kot sem že napisal.Vem ,da si noro velik fan MJ ,ki kot fan je treba tudi učasih kakšno kritiko sprejet oz. štos na njegov račun.
  Jaz sem tudi velik fan od Eminema pa se tudi delajo norca iz njega pa se nikoli nisem tako burno odzval.Še sam se EM na svoj račun zajebava in norca dela da ima grd ukrivljen nos in mali penis (že star štos).
  Nekaj drugega pa bi bilo ,če bi recimo imel Bizovičar svojo oddajo pa bi v vsaki oddaji govoril čez MJ to pa bi bilo nekaj drugega ,ki bi še meni šlo u nos oz. na kurac.En štos pa nikomur ne škodi.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nic nimam proti Kumlju, se na oddaji sem ga gostil in je fajn decko, le ne preprica me vecino casa v tej zadevi.

  Lado je bil seveda res slaven ze zdavnaj pred oddajo z Zrnecom, saj je vodil odlicno oddajo TLP in NLP, a to seveda ne pomeni, da je bila njegova fora z Jacksonom kul.

 10. Didl pravi:

  @Thomas
  Saj veš kako je v Sloveniji glede slave. Je potem kdo zares sploh slaven? Je bil zate kdo od teh znanih obrazov slaven? Dovolj je, da je bil prepoznaven. Pred TLP pa recimo še kot pevec O.S.T.

  Ko sta Jurij in Lado imela oddajo, je bil vsak zadolžen za svoj del. Lado za voditeljski, Zrnec pa za skeče. Zato je bil doprinos humorja v večji meri z Zrnčeve strani. Bila sta pa odvisna drug od drugega. Zrnec brez Ladota, ne bi bil nič v tisti oddaji. Samo afne bi lahko guncal cel čas, kar bi postalo dolgočasno po eni uri. In ne pozabi še ne scenaristični vložek. Misliš, da je samo Zrnec pisal štose? Prav tako bi se izpel v eni uri.

  Kot je rekel tudi E, ko se kamere prižgejo se bo začel zajebavat, ker se to že od njega pričakuje, pa tudi tak človek je. V privat življenju se sigurno ne nosi tako ves čas. Pa ne pozabimo, da je oddaja namenjena zabavi in sprostitvi, zato si to lahko privošči in ni nič spornega. Pred časom sem ga videl tudi kot gosta skupaj z Mišo Molk na RTVju v eni oddaji in lahko povem, da je bil veliko bolj resen in olikan.

 11. Didl pravi:

  Glede fore z Jacksonom pa razumem, da ne bo vsem smešna, še posebno fanom. Za Jacksona se je zgleda še prezgodaj za norčevat ali se sploh ne sme, Iztok? Ker vem, da si bolj občutljiv na MJa. Jaz mislim, da se lahko norčuješ iz česarkoli, če se znaš in nardiš, da deluje smešno. Če je smešno je pač smešno, ampak je to včasih tudi subjektivno. Eden se bo težko smejal stvari, če ga spomni, da je njegov idol umrl.
  Drugače je bil meni Avdić, s šalo o smrti Dolly Parton, skoraj bolj neokusen in žaljiv. Lahko se norčuješ iz nekoga, ki je umrl, ampak se hecati o hipotetični smrti nekoga, ki je še živ, je pa tudi že blizu meje.

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  E, ce bi kdo od Modrijanov umrl in bi se Lado iz tega delal norca, bi bil ravno tako idiot. Poleg tega ima MJ zdaj zunaj album, pa na Billboard Awards so pripravili njegov hologram. Ladov stos je bil butast in nespostljiv, pa se razlagati ga je moral, ker se ocitno nikomur ni zdel smesen, niti Avdicu. Obstajajo kul sale na racun Jacksona, katerim se zelo nasmejim, toda tale je bila res bedna. Kot da bi Ahacic Elvisa oponasal tako, da bi lezal mrtev ob wc skolki. Daj no, to ni smesno, to je debilno in nespostljivo.

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tudi sala z Dolly je bila debilna, saj sem zapisal. Lahko se delas norca iz Jacksona, toda ne delaj se iz njegove smrti, se posebej, ce ves zakaj in kako je umrl. Ce je Lado ze taka faca, zakaj se potem ni zadel s propofolom in na odru padel v komo?

 14. Didl pravi:

  “Kot da bi Ahacic Elvisa oponasal tako, da bi lezal mrtev ob wc skolki.”

  Temu sem se ironično in začuda celo nasmejal, ko sem prebral. :)

 15. Thomas pravi:

  Slovenci niso ravno znani po humorju, če mene kdo vpraša. Tako kot niso znani po glasbenem okusu. Tako da je vsakršno afnanje s strani Bizovičarja pred kamero samo brezupen poskus fejkanja. On je ravno toliko smešen, kot je Murko glasben, pa se lahko oba trudita, kolikor hočeta.

 16. David pravi:

  Pa kaj je z vami? Saj Dolly Parton ni umrla. Al sem jaz kaj izpustil med novicami? Kakšno šalo je izzustil Lado? Mi smo ga imeli na maturancu in je bil prou zoprn. Edino, kar je bilo dobrega,je bilo njegovo petje. To je pa to. Šale in to njegovo siljenje biti smešen, hvala lepa.

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Itak, da ni umrla, ampak Avdič se je neokusno šalil kaj bo, ko bo umrla. Lado pa je Jacksona oponašal kot truplo.

 18. E pravi:

  Iztok ne morem vrjet ,da te je ta štos tako iz tira vrgel.
  Tukaj na forumu ,ko te eni jebejo u živi mozak pa si hladn ko špricer pa se ne pustiš sprovocirat.
  Mogoče pa slovenci v večini nismo za črni humor.
  Itak ,da je to kul ,da zdaj umrle zvezde delajo v holograme usaka čast za takšne projekte.

 19. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Saj me ni, le povem, da je bil glup, to je vse.

 20. montebuba pravi:

  Bizovicar je res skos nekaj hotel biti glavni. Malo je izpadel tečen.
  Kako pa potem da ima razprodane štiri svoje komedije? (P. S. to ni pohvala samo zanima me)

 21. lily pravi:

  Ima razprodano zato, ker je predstava odlična in ful smešna. Zato. Sem si jo ogledala in verjemite, da je dosti boljša kot oba Udara po moško skupaj (sem ju tudi videla).
  Pa mir že z zgražanjem o fori z Jacksonom. Enim je bila pač smešna, drugim ne, eni je očitno celo štekali niso. Saj je bila samo fora, ni treba pretiravat.

 22. Wega pravi:

  Veste meni je pa “smešno”, da nekoga ne pustijo umreti. Še mrtvega ga kot marionertno lutko sprehajajo po odru in poskušajo izcuzati še nekaj dolarjev. Najbrž bi ga tudi izkopali iz groba in na špagce navezali, samo da bo padlo še nekaj cvenka. Kralj je mrtev, živel kralj. Pustimo ga mrtvega, že tako smo ga izcuzali do kosti za časa življenja da niti propofol ni bil več zadosti, sedaj pa naj počiva v miru.

  Ajd priredbe, ajd featuringi ajd miksi, ajd impresonatorji, naj jim bo. Samo ne sprehajajte po odru mrliča.

 23. montebuba pravi:

  Danes najboljši Klepač: super Scorpionsi, pa odlično tudi Hrenova, seveda Pilja, tudi Kumelj je bil zelo dober Robič;

  Ahačič bi glede na svoje dobre predstave iz prejšnjih oddaj z Presleyem lahko naredil več. Mitičeva slabo.

 24. Thomas pravi:

  Norčevanje iz pokojnih je sramotno in nizkotno. Izničevanje imidža ter dobrega imena nekoga, ki se sam ne more braniti. Boljšega dokaza ni, da je družba na psu, z vsemi vami vred, ki takšno vedenje tolerirate. Predstavljajte si, da se bi nekdo takole norčeval iz vaše pokojne mame. Samo zato, ker je nekdo slaven, še ne preneha biti človek. Kdor se tega ne zaveda, je v moralni zablodi.

 25. Vid Šteh Vid Šteh pravi:

  Bizovičar je blefer. Nekoč mi je celo bil simpatičen, ko je vodil oddajo TLP z Anjo Tomažin, ampak zadnja leta me spominja na tiste mulce iz srednje šole, ki čepijo na hodniku in se ves čas delajo norca iz vsakogar, ki pride mimo. Jurij Zrnec je isti. Njuna oddaja je bila eno samo zafrkavanje na račun drugih ljudi, zraven pa sta dala še kakšen štos, v katerem sta bila ali oblečena v babo, kmeta ali južnjaka. Pač, na prvo žogo. In to, da se Bizovičar norčuje iz pokojnikov, me ne preseneča. To je pač njegova prostaška narava, ki je očitno Slovencem silno všeč. Pa da ne bo pomote; nimam težav s slovenskim humorjem, ampak bolj s slovenskimi “komiki”.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !