Recenzija: Bad Asses

31.03.2014 ob 02:32

BAD ASSES

Okej filmčič, nekakšna mešanica The Expendables in Grumpy Old Men, sicer pa nadaljevanje filma Bad Ass, kjer se Dannyju Treju sedaj pridruži še Danny Glover. Njuna buddy buddy špura je simpatična, gledljiva in kul, natanko tak pa je tudi film, ki bo kot za šalo zadovoljil gledalce, ki iščejo neobremenjeno sprostitev za nedeljsko popoldne. In pazi to, Trejo je v resnici dve leti starejši od Gloverja, ki bo letos dopolnil že 68 let, kar pomeni, da se drži neverjetno dobro in da svoja leta skriva bolje kot jih je vrsto let skrivala Sophia Loren. Pa še s solidno igro preseneti, če prav pomislim, saj ni le akcijski junak, ampak mu v usta dajo tudi nekaj solidnih stavkov in dramskih momentov. Jp, Trejo in Glover sta ekipa, ki bi jo z veseljem gledal še v kakšnem filmu.

Ocena: 6/10

 

4 komentarjev na “Recenzija: Bad Asses”

 1. E pravi:

  Meni je bil prvi del dober.Iztok lahko bi še zraven napisal v naslovu število dve,da se takoj ve ,da gre za drugi del filma.Morda za tiste ,ko še ne poznajo filma.Tudi v originalnem naslovu je napisano število dve.

  http://www.imdb.com/title/tt2996648/

 2. MacGyver pravi:

  Glede na to, da je prvi del totalno sranje, me dvojka prav nič ne mika. Mogoče jo pogledam zgolj zaradi Gloverja…

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  E, nop, originalen naslov je samo Bad Asses. Poglej na IMDB. Ravno na ta link, ki si ga pripel. Ne na poster, na originalen naslov. Sicer pa imajo vsi filmi, ki jih ocenim, link do imdbja že zgoraj, saj se mi ne ljubi pisati igralev in režiserja in ostalega.

  MacGyver, enke nisem gledal, niti me ni zanimala. Trejo itak posname sto podobnih filmov na leto, kar pomeni, da sem dvojko tudi sam gledal zaradi Gloverja, ki je še vedno faca, pa tudi Trejo me je presenetil kot igralec. Tako veliko ni pokazal še nikoli.

 4. E pravi:

  Iztok vidim ,da sem šlampasto bral :) enka je Bad Ass , dvojka je pa Bad Asses.

  1. http://www.imdb.com/title/tt1928330/
  2. http://www.imdb.com/title/tt2996648/

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !