Znan obraz ima svoj glas

30.03.2014 ob 23:04

Itak, Jan Plestenjak je taka zvezda, da ne sodeluje, ampak ga oponašajo. In Vlado Pilja, eden izmed tekmovalcev, ga je oponašal odlično, skoraj tako dobro kot ga zna Klemen Slakonja. Odličen vizualni približek je bila tudi Eva Hren kot Madonna, pa morda še Tomaž Klepač kot Axl Rose, no ja, pa tudi Tomaž Ahačič kot Alfi Nipič seveda. Da je pravi Alfi sedel v žiriji in da mu je na koncu stisnil največ točk, seveda ni treba posebej razlagati. Okej oddaja, če sem iskren, le skrbi me, da bo ratalo dolgočasno, saj bodo znane glasbenike oponašali vedno isti tekmovalci. Jp, Natalija Kolšek je imela v glavi, da je Seka Aleksić slovenska narodnozabavna pevka, zato je tudi ni znala oponašati, je bila pa Ana Marija Mitić po drugi strani zabavna kot Lady Gaga. Tomaž Kumelj je taka pičkica, da nima niti svoje brade, Tanja Ribič, ki je zdaj kar naenkrat vsepovsod, bi lahko oponašala mamo od Shakire ne pa Shakiro, zmagovalka Daša Gradišek pa je bila vsaj meni popolnoma neznan obraz v oddaji Znan obraz, kar je malo blesavo. Jebat ga, očitno niso mogli dobiti bolj zvenečih imen, nimaš kaj. Žirija zaenkrat vegetira, Boštjan Gombač nima pojma, kaj je dober gejevski joke in je raje počil nekusno šalo na račun Kumelja, Ribičeva pa je imela občutek, da je v svoji domači kuhinji. A kot sem rekel, oddaja ni napačna, pa Denisu Avdiću ni šlo slabo za prvič. Verjetno bom še gledal.

In da ne pozabim, nihče od tekmovalcev nima za burek proti Iztoku Gartnerju, ki oponaša Petra Graša.

YouTube slika preogleda
 

20 komentarjev na “Znan obraz ima svoj glas”

 1. KING OLAF pravi:

  In kako se je glasila ta šala?

 2. Celzij pravi:

  Sam tale oddaja je bila pa res dokaj pozitivno presenečenje. Avdić kar dobro vodil, parkat sem se res nasmejal njegovim foram. Ni bilo neki nerodno vodenje ampak kar utečeno.
  Žirija razen Ribičeve, težko reče več kot 5 besed no… Meni je pa zmagovalec Axl Rose, potem Jan Plestenjak in nato Lara Fabian. Nekateri so bili vizualno zelo zelo blizu originalu, nekatere pa waaaaaaay off. Kot npr Ana Marija Mitić, ki sploh zame ne slovi kot neka pevka, pa tudi z njeno postavo (upam da mi ne zameri) bo težko prepričala koga, razen če dobi Adele ali kaj podobnega.

  Pa tudi mene skrbi kako bomo to spremljaji ene in iste ljudi 6 tednov ali koliko?

  Drgač pa thumbs up!

 3. E pravi:

  Oddaja mi je kr super idino predolgo traja preveč z temi reklamami šopajo in vlečejo oddajo za brezveze.Avdić me je pa pozitivni presenetil.Ni imel oz. minimalno njegovih butastih izpadov ,ki mi grejo blazno na živce.Tudi jaz sem si postavil vprašanje kako bo to izpadlo ,ko bodo vedno isti “znani” obrazi.
  Moj zmagovalec je vsekakor Vlado Pilja ,če bi samo poslušal in nič gledal bi rekel ,da poje Plestenjak.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mislim da 12 tednov.

  Ma niti ne šala, le bedna fora, da če ma fanta, če že punce nima, ampak izrečena na blesav način.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Reklame so grozne, ja, preveč jih je.

 6. lily pravi:

  Sori, ampak tvoja pripomba glede brade Tomaža Kumelja je mimo. Zakaj bi si moral cel teden puščat brado, če mu jo lahko zalepijo?! Mogoče ima drugače tudi take obveznosti, da si ne more dopustiti, da se ne bi obril. V nekam brezvezne reči si se zapičil. Kaj potem bi se morale ženske tudi zares pobarvat in si dat lasne vložke?

  Oddaja je pa ok, ampak predolga. Nekateri tekmovalci so me pozitivno presenetili, osebno mi je najslabša bila Mitičeva, bo pa zanimivo spremljat, kako se bodo iz tedna v teden spoprijemali z drugačno imitacijo in jim bomo potem lahko primerjali. Po moje bo ful zanimivo videt Tomaža Klepača kot Cher. Daša Gradišek je bila dobra, vendar me njena imitacija ni zanimala, ker jaz te Lare Fabian ne poznam. Morda jo starejša generacija bolj pozna. Vsekakor je zame izbira tokratne “vloge” bila fail.

 7. Mirko pravi:

  Oddaja je gledljiva samo z ogledom za nazaj s prevrtavanjem reklam in počasnih delov. A veste da traja z reklamami vred dve uri in pol … skoraj kot Oskarji ali Evrovizija… in to 12 tednov?!

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Glede Kumelja, zakaj tako resno, what the fuck :)
  Pri Lari Fabian ne gre za generacijo, ipak je stara okoli 40 samo, ampak bolj za to, da ni ravno superzvezda, ampak bolj za sladokusce, pa ne poje veliko v angleščini, ampak v italijanščini in francoščini.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jp, časovni zamik je nujen :)

 10. STELA pravi:

  Iztok….čista desetka za Graša.

 11. Rado Rado pravi:

  Odlično!
  Gartner definitivno bolje poje, kot pa piše.

 12. MacGyver pravi:

  Meni je oddaja dolgočasna. Ni nekega naboja ker nihče ne izpade, pa še gledali bomo cel čas iste ksihte. Ampak ok, pustimo se presenetit. Avdič nič posebnega, žirija za en drek (predvsem Ribičeva se je malo preveč ”vživela”, negativno seveda), od nastopajočih pa Pilja itak vrhunski (že dva sta ”v nulo” glasovno skinila Plestenjaka, to pomenbi da ga je tako lahko oponašati?), Klepač me je izjemno presenetil, vrhunski kot Pilja, ostali pa tako tako. Meni je pomemben glas, ker nafarbajo lahko marsikoga da je zelo podoben originalu. Tako kot so Hrenovo recimo, glasovno pa niti M od Madonne. Mogoče bi še izpostavil Ahačiča, ki je nekaj tonov zelo dobro trofil Alfija…

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  To glasovanje na koncu je tudi meni totalno nezanimivo, saj dejansko ni važno kdo zmaga in kdo zgubi. Vsaj zaenkrat. Hrenova vizualno dobro narihtana na Madonno, glasovno bolj boga, se strinjam.

 14. nnee pravi:

  pilja mi je bil res ok, ne vem pa kaj tukaj dela kolškova? ali se je prišla javno sramotit? se pa že da razbrati katera je ljubljenka pop tv-ja.

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Glede na to kako musko dela drugače, dvomim, da jo bo tole osramotilo :)

 16. montebuba pravi:

  kdaj bo filmski dvoboj?

 17. Wega pravi:

  Po moje so malo falili s štirimi člani komisije, ker kot ke videti bodo imeli neprijetno delo kako neprestano samo hvaliti in nič grajati. Nastop komediantke Lady gaga bi lahko pač zahec malo bolj pohvalili, saj je vsem jasno da ne bo presežek in prav ona bi si lahko privoščila močnejše karikiranje. Iz Plastenjakovih rok se ni težko norca delat, je pa res da je bil tudi glas ok. Avdič presenetljivo nezatežen in prazaprav odličen, ne vem pa od kje jemlje energijo, saj je bil ob 5h že v živo na radiu

 18. Matej pravi:

  Znani obrazi, ki niso znani. Tekmovanje, kjer nihče ne izpade. Oziroma so vsak teden isti tekmovalci. Torej je edina poanta oddaje: da pop dobiva denar od telefonskega glasovanja?! Če že niso dobil res znanih fac, bi raje dal običajne ljudi, pa vsak teden druge, pa gresta recimo dva naprej. Pa pol polfinale in finale in da zmagovalec dobi neko nagrado. Tako pa oddaja, morda v konceptu sicer čist zanimiva, nima nekega smisla, razen pobirat denar naivnim Slovencem.

 19. lily pravi:

  Ma folk, to je licenčna oddaja, ne more se POP zmišljevat in spreminjat pravil, izločat tekmovalcev ipd. :)

 20. teo saffron pravi:

  Mislim da je imel Tomaž Klepač najtežjo nalogo, kajti oponašati axla vokalno in scensko,gibalno, je mnogo težje kot oponašati Alfija ali Plestenjaka, itd.,…koreografsko je imela težko vlogo Ana Mitić, saj ob vsem tem gibanju še peti , pač ni na ravni njenih zmogljivosti, Vlado Pilja je dober vokalist, oponašal vokalno u nulo, gibalno slabše, vokalno se vidi da je močnejši od Plestenjaka in to se je sčasoma slišalo pri petju, kot pri Evi, saj če imaš kvalitetnejši vokal, je težko svojega reducirati…A>lfija oponašati ker je slovenski vokal, Slovencu ni tako težko, tako da je težja naloga oponašati Seko, ali neko drugo pevko ‘južneje’saj imajo drugačne vokale in načine petja, itd,…George michael, kar dobro, vendar zadržano, seveda primerno vokalnim zmogljivostim fanta, ki pa je presenetil, ker njegov foh res ni petje…CARUSO ala Lara Fabbianni se mi je pa zdel zelo dobro izveden, presenečen,…evo

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !