Drsalec Pahor

30.03.2014 ob 04:12

Folk, ki šinfa Pahorjevo drsanje, naj se malo skulira, sprosti in nasmeji ter pošteka, da je šlo za zares super zadevo. Res mi grejo na kurac ljudje, ki so pizdakali nad Pahorjevim drsanjem. Zatežene tečnobe. Meni je bila akcija res kul. Pahor je faca in tak naj tudi ostane. Obljubil je in obljubo tudi izpolnil, pa še denar je zbiral za mlade hokejiste. Si pa po moje ni mislil, da bodo Risi zabili kar deset golov, se pravi, da bo moral potem postavljati svetovni rekord v drsanju, če se malo pošalim. In hej, kje je Jolanda Bertole, ko jo rabiš.

null

 

19 komentarjev na “Drsalec Pahor”

 1. STELA pravi:

  Uf, mu čestitam…velik kondicije ima:)

 2. montebuba pravi:

  saj ja ampak v državi vlada kriza on pa namesto da bi pomagal tu lagano drsa;
  Pa nevem kaj mu je fora da vedno nekaj stavi: Nogometašem je očistil kopačke, zdaj drsanje…

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ne pozabi, da je zbiral denar za mlade hokejiste med vsem tem.

 4. E pravi:

  Dobra gesta od Pahorja.Kar je objubil je storil pa še pomagal je mladim hokejistom.

  https://www.youtube.com/watch?v=DkXlWnNXc7c

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zelo kul.

 6. montebuba pravi:

  vsaj to ampak ponavljam so mnogo večji problemi v Sloveniji kot pa mladi hokejisti;
  Za njih lahko npr. poleti Kopitar ali kdo pripravi dobrodelno tekmo.

 7. montebuba pravi:

  ampak to je dvorezen meč:
  če ne bi izpolnil obljube bi ga šimfali, da je lažnivec z velikimi usti
  Če izpolni obljubo pa ga šimfajo zakaj se rajši ne ukvarja z pomembnejšimi stvarmi;

  vedno se najdejo pljuvači; Pahor je vseeno car, pa soliden politik, eden redkih iz levice, ki ga maram; (mogoče tudi Lahovnik)

 8. Didl pravi:

  @montebuba Predsednik pri nam niti nima veliko pristojnosti in dolžnosti, zato ne more veliko pripomosti k državni krizi. Vseeno ja, se najde folk, ki lahko očita “kaj nima pametnejšega dela”. Pa Pahor ni ravno čista levica, saj je bil vedno nekje vmes.

 9. STELA pravi:

  Montebuba…kaj zdej, a ga boš šinfal al hvalil…odloč se:)

 10. montebuba pravi:

  @STELA
  oboje

 11. Portos pravi:

  Ni kaj kapo dol res je vzdržljiv. Najbolj vzdržljiv predsednik na svetu :)

 12. virus pravi:

  Ne vem ali peka plačaš zato da peče dober kruh ali zato da odteče maraton?10urno drsanje nam državljanom ne viša standard življenja.
  To je bil cenen PR trik ki ne spreminja nič za nas.Ovce ki ne znajo razmišljat pa padejo na take trike.

 13. Rado Rado pravi:

  Popolnoma hladen!
  Tudi, če bi Pahor oddrsal svetovni rekord, ne bi bil nič manj bebec.
  V situaciji v kateri smo, bi predsednik moral početi vse kaj drugega.
  S tem predsednikom imamo resnično smolo!

 14. Nordstar pravi:

  Lahko bi naredil iz tega dobrodelni žur – Drsajte s predsednikom. Vsak, ki bi želel drsati s Pahorjem par krogov, bi moral plačati prispevek. Tudi gledalci bi bili pozvani k dobrodelnosti. Pa spozorji, pa prodajalci pijač itd. Imeli bi zanimiv in koristen dan, naš predsednik pa bi dobil plus točke. Čeprav je baje zbiral denar za mlade hokejiste si mislim, da v prazni dvorani ni mogel zbrati prav dosti.

 15. montebuba pravi:

  @Rado vseeno 100krat boljši kot Türk!

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Virus, kot smo že rekli, zbral je tudi denar za mlade hokejiste. Če bi sedel doma, ga ne bi. Drugače pa pač obljuba, ki jo je dal, morda v šali, kaj vem, ampak potem je padlo 10 golov in ni imel druge kot da jo izpolni. PR trik? A so morda volitve, da rabi glasove? Daj no. Pa itak veš, da tudi razne delovne akcije še vedno izvaja in to celo sedaj, ko je že predsednik in ne rabi več glasov. Za razliko od vseh ostalih, ki se grejo take fore samo pred volitvami.

  Rado, boljšega predsednika ne bomo imeli nikoi več. Le problem je, da smo tečni nad takimi zadevami, saj na splošno ne maramo več politikov. Če bi bilo normalno stanje v državi, bi tako gesto predsednika sprejeli z velikim veseljem čisto vsi.

  Nordstar, saj ni zbiral od ljudi v dvorani. Ravno to, da ni delal šova, je dokaz, da je šlo za iskreno dejanje. Pa še stroške najema dvorane je plačal sam.

 17. Matej pravi:

  Borči je vsaj drsal. Prejšni predsedniki pa so sedeli v svojih luksoznih palačah, hodli po sestankih, se mastili, naredli pa še manj, kot Pahor. :) Rojen predsednik ampak boljše za narod, da tam tudi ostane. ;)

 18. virus pravi:

  Tragično je, da edine obljube, ki jih naši politiki držijo, takšne drsalske in podobno. Tistih pravih obljub (o več službah, boljšem življenju in podobno) ne držijo nikoli.

 19. Matevž pravi:

  Drži. Pahor je faca. Mojster samopromocije. Njegova predsedniška kampanja je bila dejansko genialna. Mislim, da bi jo lahko patentiral in uspešno prodajal po celem svetu. Ampak zaradi vsega tega sranja ki ga počne je postal banalen. Nikoli ne bo mogel biti glas razuma v družbi, al pa zmožen prodati narodu svojo vizijo.

  Pa je mel vse možnosti. V spominu imam njegov prvi govor za dan državnosti leta 2009. Takrat je res izžareval optimizem, odločnost, ambicioznost. Potem pa ni žal znal sprejemat teških odločitev, pustil je da so ga šamaril in z leve in z desne.

  Tečnoba gor ali dol. Zame je Pahor šibek in banalen. Res škoda, ker tak politični talent se rodi enkrat na 10 let.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !