Recenzija: The Bag Man

6.03.2014 ob 13:06

THE BAG MAN

Če prav pomislim, lahko zapišem, da The Bag Man niti ni tako napačen film. Je klišejski, je malce neumen, je malce poceni, toda vseeno premore dovolj zanimivo, napeto in gledljivo zgodbo, kjer se John Cusack za razliko od Roberta De Nira, ki je sila neprepričljiv, znajde povsem okej. De Niro filme snema samo še zato, da jih snema, Cusack pa zna tudi iz dreka napraviti neko odštekano in solidno vlogico. Preobrati niso napačni, Crispin Glover in Dominic Purcell sta prav tako solidna, dobro pa gre tudi Rebecci Da Costi, ki uleti v hotelsko sobo Johna Cusacka, ki varuje skrivnostno torbo, po katero naj bi prišel mafijec De Niro. Atmosfera diši po filmu noir, boljši režiser pa bi znal iz zgodbe sevda ustvariti še boljši film.

Ocena: 6/10


 

6 komentarjev na “Recenzija: The Bag Man”

 1. Gregor pravi:

  Ronin (ne vemo kaj je v torbi/kovčku del) sreča Identity (po lokaciji kjer se večino filma dogaja – če upoštevam napovednik), in nerazpoložen DeNiro? Sexy :D

 2. David pravi:

  Cusack me je razočaral v Frozen Ground, ne vem, ampak nekako pričakoval sem, da bo bolj raztural, da bo bolj psihopatski, ampak dejansko ni bil nič posebnega. Je pa drugače en najbolj vročih igralcev ja.

 3. simon pravi:

  vredno ogleda!

 4. simon pravi:

  https://www.youtube.com/watch?v=4Lki_IeM6bQ

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Frozen Ground je drek od filma in tudi Cusack je sterilen, nezanimiv in dolgčasen, ja.

 6. ricardo pravi:

  tale bejba, ki igra noti je super hot!
  Drugače pa tudi dokaj dober film. Ocena Gartnerja kar realna.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !