IZTOK faking GARTNER

« | | »

Še malo Zlatih Globusov

14.01.2014
null

Matthew McConaughey je ratal eden večjih carjev Hollywooda. Če ste videli njegove zadnje filme, potem vam je jasno o čem govorim. Vrhunski igralec je postal.

null

Ko pride do najboljših igralk vseh časov, je Cate Blanchett prava izbira. Če ni prav ona naslednica Meryl Streep, potem ne vem katera je.

null

Chris Hemsworth, ki je v filmu Rush odlično odigral Jamesa Hunta, v družbi legendarnega Nikija Laude. Nor moment.

null

Če Leonardo DiCaprio letos ne bo niti med nominiranci za oskarja, je bolje, da se te nagrade ukinejo in si nehajo delati sramoto.

null

Alfonso Cuaron, režiser mojstrovine Gravity.

null

Če iščete popolnega čudaka, je Jared Leto idealna izbira. Zanimiv igralec. In seveda več kot perfekten v Dallas Buyers Club.

null

To je on, Michael faking Douglas, briljantni Liberace v Behind the Candelabra. Velik car, eden največjih kar jih je.

null

Amy Adams mi je šla nekoč zelo na živce, saj je snemala posrane filme. Zdaj se je spremenila v vrhunsko igralko, ki me preseneča iz filma v film. Prav ona je edina zares dobra stvar filma American Hustle.

null

Julia Roberts in Meryl Streep sta resda ostali praznih rok, toda že tale slika odlično ujame dejstvo, da ju glede karizme zlepa ne ujame nobena druga hollywoodska igralka.

null

Jacqueline Bisset je morala na svojo prvo nagrado čakati skoraj 70 let. Ni čudno, da je na oder prišla popolnoma zadeta in zmedena.

null

Tina Fey in Amy Poehler sta idealen voditeljski par. Nimam pojma zakaj ju niso poklicali še na Oskarje.

 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 14.01.2014 ob 02:03 pod awards. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “Še malo Zlatih Globusov”
  1. zelda - 16.01.2014 ob 14:57

    Pred 1 uro so na 24 ur pokazali seznam nomirancev za oskarje in je med njimi Leonardo de Caprio. Držim pesti zanj,da bi dobil oscarja.

  2. IZTOK GARTNER - 16.01.2014 ob 15:08
    IZTOK GARTNER

    Vem, vem, gledal live na IMBD in vse natvital :)
    Kmalu sledi tudi zapis na blogu.

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !