Recenzija: Battle of the Year

8.01.2014 ob 18:48

BATTLE OF THE YEAR

Temnopolti glasbeni producent se ustraši za prihodnost pravega hip hopa in tako imenovanega b-boyinga, za pomoč pa prosi belega trenerja, ki je pred davnimi leti z njim osvajal plesne lovorike. Come on, ne ga srat no. Itak, tu so klišeji vseh podobnih plesnih filmov, tu so stereotipni zapleti in razpleti, ki jih znate na pamet četudi filma ne bi videli, tu so grozno slabe igralske kreacije, kar je pri takih filmih že v navadi, in tu so seveda dobre plesne točke, kjer sodeluje tudi Chris Brown. Jp, če je Chris Brown najboljši igralec v filmu, potem je ta film v resnih težavah. In pazi to, ameriška ekipa se na koncu pomeri s korejsko, kar spomni na karate dramo Best of the Best z Ericom Robertsom.

Ocena: 45 %

 

2 komentarjev na “Recenzija: Battle of the Year”

  1. tamck pravi:

    Plesnega filma itak ne gledaš zaradi zgodbe, še manj zaradi igranja. Plesni film gledaš zaradi plesa, vse ostalo je pa tu postranskega pomena, sploh igra. Pri zgodbah bi mogoče res lahko bili malo bolj izvirni, ampak čudežev pa vseeno ne moreš pričakovat. Dokler v plesnem filmu štima ples, oprostim tudi zlajnano zgodbo in slabe igralce.

  2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

    Se strinjam, ampak tudi ples tokrat ni ravno nad oblaki. Je bilo v drugih filmih to že dosti bolje. Morda sem bil vseeno malce prestrog in bi mu lahko stisnil 5/10. Več pa res ne.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !