Atentat na Tino Maze

28.12.2013 ob 02:34

Človek res ne more verjeti, da so Eva Boto, Irena Vrčkovnik, Dada Kladenik, Alfi Nipič, Edvin Fliser, Duo Platin (jp, še sta živa), Jože Kobler, Samir Kobler, Milan Pečovnik – Pidži, Milan Kamnik in Čudežna polja, ki so si nadeli ime Koroški Band Aid, za Tino Maze posneli tako sranje. To ni pesem, to je čisti bruh, kjer človek pomisli, da se neko dela norca iz Tine Maze.“Tina, ti si šampijon, na smučkah pravi si bonbon.” Vi to resno? Pa kaj se vam je vsem skupaj zasukalo?To je sramota od komada. Debilno besedilo, kurčeva glasba, nikakvi vokali, podrekan aranžma. Ne ga srat no, fantje in dekleta. Čimprej umaknite to blamažo, da je kdo slučajno ne sliši. Tina Maze zaradi tega komada ne bo smučala bolje, Tina Maze bo zaradi tega komada nehala smučati, jebemti ej.

In hej, a je Tina Maze brez denarja, da ste Band Aid? What the fuck!

YouTube slika preogleda
 

14 komentarjev na “Atentat na Tino Maze”

 1. STELA pravi:

  Hm…bonbon je pač najbolj simpl in kr ena rima na šampijon…..jao:)….in s tem hojladri komadom so izkoristili Tino za svojo “promocijo”….upam, da jih ne bo tožila:)))

 2. Pepi pravi:

  U, Pidži se je zbudu! Po moje ravn zarad dvojnika, k v teh časih rovar po “unem zapisu”. :D

 3. dr. Onyx pravi:

  >Tina Maze brez denarja, da ste Band Aid…

  Mogoče mislijo, da jim bo Tina za tole kaj denarja dala. Sicer pa pesem niti ne odstopa bistveno od komadov, ki se vrtijo na povprečni vaški veselici.

 4. Tamara pravi:

  Hahahahahahaha, kak komad hahahahahahahaha :D pa nikoli ne bom razumela, zakaj so slovenski komadi tako zelo predpotopni. Zakaj nihče ne sledi ameriški, evropski glasbi pa aranžmajem? Takšni komadi so nastajali 20 let nazaj v Sloveniji in še danes se ni nič spremenilo. Žalostno in sramotno.

 5. E pravi:

  Uf tole pa res podn od komada.

 6. montebuba pravi:

  to bi bilo primerno za kak vrtec…

 7. Wega pravi:

  Ojoj.

 8. Seby pravi:

  To, da pri nas dela glasbo že vsak, ki ima 5 minut časa že dolgo vem, ampak tole…
  Res čakam čas, ko bo moral glasbenik plačati, če bo hotel, da se njegova glasba javno predvaja. Pa nekaj cenzure tudi ne bi škodilo, kljub demokraciji. Tako kot kuhar pri nas ne sme gostu postreči pečenega psa ali mačka, tako glasbenik ne bi smel v javnost spuščati takih bedarij.

 9. Jocipros pravi:

  Mislim, da je avtor tega bloga bruh, kakor tudi komentatorji. Pa menda niste vi tisti Slovenci, ki so zavistneži??? Prav gotovo ste pa bruh! Žalostno, da imamo take pisce blogov, ki se ne razumejo ne a glasbo, ne na poezijo, ampak samo na svoj zarajcani ego. Fuj vas bodi!

 10. Jure pravi:

  Jp. Žalostno! Tukaj smo Slovenci v glasbi. Beda!

 11. Peter pravi:

  To je res groza. Ja, no kaj pa misliš, da boš dobil od Mirana Pečovnika – Pidžija, Jožeta in Samirja Koblerja, Eve Boto, Čudežnih polj, Edvina Fliserja, Alfija Nipiča, Irene Vrčkovnik, Dua Platin ter Dragice Kladnik? No, Alfija še spoštujem ter Ireno Vrčkovnik, Eva kot pevka ni slaba ampak, da se spustijo na tak nivo? To pa res ni nič. To meče slabo luč na našo sceno, ki je že tako boga (ne cela scena ampak 50 ali 60% pa je zagotovo).
  Saj ne vem, ali se delajo norca iz nje? Pa še Fliser je ponosen nase, kakšno rimo je ustvaril … O moj bog. Če mislijo to predvajat na Zlati lisici, ko bo šla Tina na progo… Saj sploh do cilja ne bo prišla…

 12. strojnik strojnik pravi:

  Madonca… Že drugič v kratkem času se strinjam s tabo… :shock:

 13. doknir pravi:

  “Takšni komadi so nastajali 20 let nazaj v Sloveniji in še danes se ni nič spremenilo.”

  Takrat so bili boljsi … :)

  Tole je npr. dober antidot:

  http://www.youtube.com/watch?v=8WIDLtCT_LA

  “Tina, kratka zgodba dvajsetih let.
  Mladostne sanje in strgani listi velikih besed.
  Na rosnem licu porazi in vecne prevare.
  Gradovi v oblakih, pešcene utvare.

  Tina, dolge sence starih dreves,
  misliš, da sama si. Veter tam za gradom ti grabi lase.
  In slišiš pesmi pozabe z gostilne pri Lini,
  ki grejejo prste otroški spomini.

  REFREN:
  Tina ne verjame,
  da je danes drugace.
  Tina ne zaupa,
  niti lastnim ocem.”

 14. nebo pravi:

  Ta komad je res bruh, ma ne še bruhanje je verjetno bolj okusno. Mislim, človek bi predlagal kar en zakon, ki bi kaznoval osebke, ki grejo naredit nekaj tako bednega.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !