Pahor superstar

11.12.2013 ob 14:36

Glej ti njega.

null

 

16 komentarjev na “Pahor superstar”

 1. Tomaž Majer Tomaž Majer pravi:

  LOL, žal je edini superstar in frajer z rokami v žepu na tej sliki seveda bono, ki si je verjetno mislil kaj v tem smislu, da od kje se je pa ta papek pobral. pahor pa zgleda kot kaka najstnica, ki se ji je pred očmi prikazal njen idol. mislim, klovn brez vsebine all the way. moram priznati, da me je malo sram, če pomislim, da je to dejansko predsednik moje države. ampak ok, glede na to, da v tej sloveniji je vse zavoženo, se pač človek mora tudi s tem sprijaznit. sicer pa je treba povedat, da tudi obama včasih izpade res otročje, ampak on ima očitno ta problem, da je pač ženskar in potem ga ob kaki ženski rado malo odnese.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Le zakaj Pahor ne bi smel malo zardeti, ipak je to faking Bono. Ne ga srat no.

 3. montebuba pravi:

  vseeno mam 100krat rejši Pahorja kot pa Türka; To je na žalni slovesnosti Mandele?

 4. Tomaž Majer Tomaž Majer pravi:

  zato, ker naj bi bil predsednik neke države in ker ima s tem odgovornost, da predstavlja vse državljane te države. tako da na tak način smo vsi slovenci izpadli kot neki sramežljivi loleki. in zato pač pravim, da taki in podobni nesposobneži ne sodijo na najvišje državne funkcije, ampak to dopovedat povprečnemu slovenskemu volivcu je težje kot neki mentalno zaostali osebi razložiti einsteinovo teorijo relativnosti.

  smo pač očitno res rojeni za hlapce in klovne.

 5. Wega pravi:

  Majer, kar nekaj. Kaj pa bi moral po tvoje početi? Gledati z viška na vse? Se zmrdovati in postaviti stojnico z Lipico in Postojnsko jamo? Je pač nastopač, zato pa ne kar klovn. Meni se zdi pa ravno pravšnji za prezidenta. Zna pozirat, zna se obnašat, je fit, kaj bi še rad?

 6. spookymulder spookymulder pravi:

  Ja, čisto prav imaš @Tomaž Majer, predsednik mora biti vedno resen in z visoko dvignjenim nosom hoditi po svetu, se o smrtno resnih temah pogovarjati samo z najvišjimi politiki in če že kdaj pomotoma sreča kakšnega takega muzikonterja, mu mora nemudoma pokazati hrbet in mu dati vedeti, da ni vreden prisotnosti najvišjega politika tako odlične in perfektne države, kot je Slovenija.

  Mimogrede, daj v google vpiši geslo “Bono meets world politician” in poglej malo slike … pa boš mogoče videl, da se je Bono srečal in rokoval praktično z vsemi politiki, ki lezejo in gredo po tem sveto … in ker vem, da ne boš uganil, ti že sedaj prišepnem, da se čisto vsi na slikah malce bebavo režijo. Verjetno zato, ker niso roboti, ampak ljudje s čustvi.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Majer, deluješ kot troll s tem pretiravanjem. Če misliš resno pa bog pomagaj.

 8. Tomaž Majer Tomaž Majer pravi:

  @wega,

  nastopač, klovn… to je eno in isto. in kje je govora, da bi moral gledat zviška na vse. če bi ohranjal neko osnovno državniško dostojanstvo bi bilo več kot dovolj. in poglej, opisal-a si značilnosti manekena, ne predsednika države. saj, zato mu pa pravijo barbika. :)

  @spookymulder,

  s takim pretiravanjem, ki ga nikjer ne impliciram pač izpadeš otročji. tudi nikjer ni govora, da se pahor ne bi smel srečati s tem ali z onim, ampak gre za način in priložnost. tako da ti še poguglaj ob katerih priložnostih in zakaj se je bono s kom srečal, če si že zaleč to temo.

  tudi zadeva ne bi bila toliko sporna, če pač pahor ne bi imel za sabo vseh izpadov, ki jih pač ima.

  @iztok in vsi ostali,

  problem je v tem, da ne štekate nekih osnov. pahor je lahko povsem vredu dečko in jaz nimam proti njemu nič, ampak preprosto ni zrel za take visoke državne funkcije. že kot politik je bil za facepalm, kot predsednik vlade je bil itak tripple face palm in nič bolje mu seveda ne gre v vlogi predsednika države. pahor bi bil super v vlogi kakega gostilničarja, kake stand up komika, igralca, skratka zagotovo nekoga, ki je v ospredju na medijski sceni, ampak problem je, da on išče pozornost kot politik in to politik najvišjega ranga. mislim, nihče ne trdi, da ni fajn, da imamo na svetu šaljivce, ljudi, ki so sproščeni, ki so sposobni ispasti populistično, ampak zakaj zaboga moramo imeti take ase v politiki, od katere so odvisne zelo resne zadeve. vam še vedno očitno ni jasno, da smo tudi zaradi pahorja v takem sranju kot smo. ampak vi butalci se pač tu zabavate češ, oj, kako je luštkan, pa simpatičen to naš predsednik, po drugi strani pa preklinjate, ker grejo davki gor, ker ni služb, ker ni tega, ker ni onega. ja, bog vam pomagaj, pa kdo mislite da vam je to zrihtal? ja taki klovni kot je pahor, ki se vam zdijo tako ljubki in simpatični. welcome to butale, butalci!

 9. spookymulder spookymulder pravi:

  @Tomaž Majer, če ne opaziš in razumeš, da si dejansko ti tisti, ki tako zelo močno pretirava, da se jaz in vsi drugi delamo norca iz tvojega pisanja, potem ti res ni več pomoči. ;-)

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jaz še vedno upam, da se Majer zajebava. Če je resen, predlagam Ljubljana Polje ali včlanitev v stranko SDS, kjer ga čaka obetavna kariera.

 11. Tomaž Majer Tomaž Majer pravi:

  @spookymulder,

  norca se delate iz lastne inteligence. dejansko se obnašate tako kot pahor na sliki, torej kot najstniki, ki slavijo svojega idola in pri tem jim pač ni jasno, da imajo od tega idola več škode kot koristi.

  in vam bom dal en primer in če vam ob njem ne užge, potem vam res ni pomoči in ste pač tipični predstavniki tega, čemur se reče histerija množic.

  recimo da imate probleme z vodovodno napeljavo. pokličete “majstra”, ki naj bi bil vodoinštalater. pride tip, ki je ful simpatičen, ki stresa vice in ob katerem se zabavate sto na uro in vam je tako všeč, da bi ga kar posvojili. potem opravi svoje in gre. naslednji dan imate v hiši poplavo. kakšna bo vaša reakcija?

  1. ah, kaj potem, saj je bil tak fajn, cool dečko.

  2. vse lepo in prav, samo če človek ni sposoben, potem naj pač opravlja neko drugo delo.

  vaša reakcija v primeru pahorja je tista pod točko 1. sedaj pa razmislite, kdo dejansko tu potrebuje oskrbo psihiatra. vprašanje je torej ali bi podpirali nesposobne vodoinštelaterje zgolj zato, ker so simpatični? odgovor je seveda ne. sedaj pa vprašanja, kaj je z vami narobe, da podpirate nesposobne politike zgolj zato, ker so vam simpatični itd.?

  @iztok,

  pred kratkim si imel nek zapis o nekomu, ki naj bi idealiziral janšo. preberi si ta zapis še enkrat, ker si sam isti, s to razliko, da si janšp zamenjal za pahorja.

  ker ravno to je problem. v sloveniji imamo paciente, ki podpirajo pahorja, paciente, ki podpirajo janšo, paciente, ki podpirajo jankovića, paciente, ki podpirajo erjavca itd. ker so jim ti ljudje simpatični itd., briga pa jih, da gre za ljudi, ki so bodisi nesposobni ali pa pokvarjeni oz. kar oboje. ker jih pač idealizirate.

  tako da ne, pri meni ne palijo niti barbika čari, ni čari psihopate janše, niti nasmeh jankovića ali vici ejravca, ker jaz sodim politike glede na to, kaj so naredili. tako da saj pravim, s pahorjem grem komot na kavo, nimam nič proti njemu osebno, isto velja za janšo in ostale, ampak zaradi tega si pač ne bom zatiskal oči pred tem, da so nesposobni ali pokvarjeni. pač niso za v politiko kot ni nesposobni vodoinštelater za to, da pač opravlja za biznis. to je vsa logika, enostavna in jasna, ki pa je folk, ki očitno rabi idealizirat določene ljudi, nikoli ne bo razumel. in pri nas je to problem 70% volivcev, ki so dejansko v nekem afektu množične histerije, se pravi so dejansko neuravnovešeni.

 12. Tomaž Majer Tomaž Majer pravi:

  ker poglej, če bi najstnicam dal volilno pravico in bi lahko za predsednika vlade izbrali justina bieberja, bi ravno to naredile, pa čeprav tip ni sposoben v življenju početi kaj dosti več od tega, da služi denar na račun ljudi brez glasbenega okusa, ki v 90% itak padajo predvsem na njegov imidž.

  ampak vi ste popolnoma isti. zapalili ste se na imidž pahoraj tako kot kake najstnice na bieberja in pritem ste dejansko slepi in gluhi za vse polomije, ki jih je pahor v svoji karieri politiki v tej državi zakuhal. ceno za to pa ne plačuje on, ampak vsi državljani.

  tako da sori, ampak folk, ki 20 let podpira take ljudi, ne glede na vse, zame ni normalen. niti približno ne. in ali gre za pahorja, janšo, erjavca itd. sploh ne igra vloge.

  tako da še enkrat, vaša mentaliteta je mentaliteta človeka, ki pokliče vodoinštelaterja, da mu popravi pipo zato, ker mu je simpatičen, ne ker obvlada svoj posel. tisto poplavo boste že preživeli. ja, kaj vam pa ostane drugega, a ne?

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Majer, kaj ima tvoje nakladanje s sliko Pahorja in Bona?

 14. spookymulder spookymulder pravi:

  @Tomaž Majer, glej, saj razumem, kaj hočeš povedati in verjetno imaš v določenih točkah celo prav, problem pa nastane, ker svoja stališča in svoje argumente podajaš kot kakšen kričač na Fox News, kjer nimajo nobene mere za objektivnost in zmernost, temveč npr. Obamo v isti sapi označijo za komunista in fašista, samo zato, ker se jim pač ne zdi primeren.

  In podobno tudi ti pretiravaš s svojo antipatijo do Pahorja, ko mu zanikaš praktično vsako politično kompetenco, čeprav sam dobro veš, da tako nesposoben vendarle ne more biti, saj drugače preprosto ne bi mogel vedno znova zmagovati na volitvah (in ja, tudi volitve so pokazatelj politične sposobnosti politikov). Kričanje, da smo za to krivi neumni volivci, pa bolj spominja na dejanje iz obupa užaljenih poražencev.

  Oziroma, če naredim tvojo primerjavo z vodovodarji … lahko si najboljši vodovodar na svetu, toda če se ne znaš pravilno reklamirati in če se do strank obnašaš vzvišeno in pokroviteljsko, potem ni vrag, da ti bo biznis propadel, ker bodo ljudje raje klicali, morda res malce manj strokovnega, pa zato toliko bolj priljudnega mojstra.

  Žal, znova zato, ker ljudje nismo roboti, ki bi vse presojali samo po logiki in racionalnosti, temveč se ravnamo v veliki meri tudi po svojih čustvih. In politik, ki tega ne razume, za moje pojme ni tako zelo dober politik, kot si sam misli, oziroma kot se mu to morda pripisuje.

 15. Portos pravi:

  hm žalostno, da so ljudje prisiljeni v takšno protestiranje. Predsednik Pahor pa bi lahko, kaj naredil, če je že, ko je nabiral glasove počel marsikaj a ne ???

  http://svet24.si/clanek/novice/slovenija/53f22d2401aa3/umirajo-pred-pahorjem

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ah, kaj pa naj naredi, no. To so čudni ljudje s čudnimi zahtevami, ki jih ne moreš rešiti, saj so ponavadi abstraktne. Pahor je kolikor je meni znano sprejel vse te ljudi v svojo pisarno, a se niso mogli nič kaj zmeniti. S Troho se je vseeno zmenil kot veš. Za mediacijo, ki je zdaj v teku.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !