Modni navdihi 2013

28.11.2013 ob 06:08

Vladimira Skale je kot vsako leto v Celjskem domu pripravila pestro modno revijo, na kateri se je trlo znanih celjskih obrazov. Največ zanimanja so v vlogi manekenov poželi celjski rokometaši, obiskovalci pa so lahko premierno videli tudi predfilm za prihajajoči slovenski celovečerec Vloga za Emo.

Nobena celjska prireditev ne mine brez upokojenega ravnatelja Jožeta Zupančiča, ki je vedno znova v družbi svoje očarljive žene, ki se stara bolje od Sophie Loren. Enkraten par sta, pa Zupančič kljub častitljivim letom ni izgubil smisla za humor in sproščenost.

null

»Ko pride do največjih šarmerjev v Celju, je modni kreator Peter Thaler še vedno številka ena,« nam je prišepnila ena izmed manekenk, ki so nosile njegove kreacije. Je pa prav Thaler oblekel tudi celjske rokometaše, med katerimi je bil zaradi svojega poškodovanega zoba seveda najbolj zanimiv Luka Žvižej, ki se je kljub temu z veseljem nastavljal fotografom.

null

Modna kreatorka Jožica Videnšek (na levi) je stalnica Modnih navdihov, njene prijateljice pa se s ponosom kažejo v njenih zanimivih in pestrih kreacijah.

null
.

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !