Eminem: Rap God

28.11.2013 ob 01:06

Jebeno dober komad in najboljša pesem novega albuma The Marshall Mathers LP 2, ki mi sicer ni kaj dosti všeč. Rap God je faking crazy. Verjetno res ultimativni dokaz, da je Eminem res b0g rapa. In hej, model je star 41 let, še vedno pa zgleda kot najstnik. Na čem je, da se ne stara, jebemti.

YouTube slika preogleda
 

24 komentarjev na “Eminem: Rap God”

 1. E pravi:

  Še je kar nekaj komadov ,ki so dobri.Samo tebi vrjetno ta stil repa ni kul.Kot celotni album je meni super.

 2. Didl pravi:

  Album sicer res ni slab, še vedno pa ne dosega prejšnega Recovery, ki je bil res presežek.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  E, jp, stil mi gre na kurac, če sem iskren. Preveč se dere, preveč so si komadi podobni med sabo že sto let.

 4. E pravi:

  Iztok ti si bolj za te gangsta beat-e ala Ice Cube ipd.
  Meni je album dober lahko rečem ,da ni nek povprečni album in se vidi ,da se je res potrudil.Kdor pa je pričakoval da bo prisegel MMLP1 pa je imel prevelika pričakovanja jaz tega nisem pričakoval.
  Didl Recovery ni slab album a je povprečen tako dober kot je MMLP2
  Recovery sigurno ni.

  Priporočam ,da poslušate deluxe verzijo ,ker še je dodatnih 5 komadov.

  http://www.youtube.com/watch?v=ffirS8s5pdA

 5. Loiter pravi:

  Ogaben album, 1,5/5

 6. Didl pravi:

  Recovery je meni veliko pred tem, že zaradi tega, ker je z njim prišel nazaj na sceno in je bilo nekaj “novega” po slabem Relapsu. S tem albumom se pa spet ponavlja, od stila, besedil in tem…vem, saj mogoče je to namen glede na naslov albuma ali pa nima več pravih idej. Tudi meni se zdi, da se preveč dere. MMLP1 in The Eminem Show pa bo res težko presegel, čeprav je meni z Recovery prišel blizu.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Meni je bil super raper nekoč. Zanimiv, druagčen, pogumen in odštekan. Zdaj se samo še dere in ponavlja. Je pa res, da ima vrhunske rime in noro dober flow, tu pa ni dileme, tu pa ga redkokdo prekaša. Ampak manjka mu tisto nekaj, kar imajo črnci. Če to ni jasno, bog pomagaj. Bel je, jebat ga, pa če se še ne vem kako močno trudi, da bi bil črn.

 8. E pravi:

  Iztok tu si pa mimo usekal : Bel je, jebat ga, pa če se še ne vem kako močno trudi, da bi bil črn.Se ne morem z tem strinjat!!
  Potem Jimi Hendrix ni bil dober rocker , ker ni bel in Chuck Berry ni bil dober rockabilly ,ker ni bel???Neumnost za moje pojme.
  Jaz nikoli nisem dobil občutka ,da želi biti ko črn reper.
  Ne vem od kot ti to.Eminem pela scat marsi katerega črnega reperja.
  Učasih so bili res samo črnci dobri ampak danes so pa tudi belci dobri in ni več te vidne meje.

  Didl Relapse je res bil slab ampak Recovery ni nikoli boljši od MMLP2.Beati in produkcija je boljša.Seveda pa ne morem rečti ,da je album zanič ali slab.Nazaj na sceno je prišel z Relapsom 2009 in ne z Recovery 2010.Najboljša njegova albuma sta The Slim Shady LP in MMLP1 in pogojno še The Eminem Show.Z tem novim MMLP2 je prišel nazaj na nek nivo ,ki je bil učasih a le v senci.To pač tako je glasbenik ima neko obdobje ,ko je vrhunski potem pa je še lahko samo dober ali slab.Eminem je trenutno dober ne vem ,če še bo gdaj tako vrhunski kot je bil.
  Sem fan Eminem pa znam napisati kritiko in sem jo tudi nekateri fani pa ne znajo biti objektivni.Iztok pomje se ti je EM zasral ko je dissu Jackson-a.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Od kje ideja, da rock and roll ni črnska muska?
  Eminem nima takega kul drajva kot recimo Ice Cube, ali pa Busta pa Dre recimo. Lahko da je od njih tehnično boljši, a njihov filing za rap meni pač bolj sede. Ni treba da se strinjaš.
  Ah, tisto z Jacksonom sem že zdavnaj pozabil. Bilo je bedno, ampak nima veze. Pač njegova muska mi ne potegne več že dolgo časa. Ni pravega filinga, pravih podlag, pravih idej.
  Tale novi Cube je resda tehnično daleč za Emom, amapak meni da stokrat več filinga in kul drajva.
  http://www.youtube.com/watch?v=D7lOmfQPHN0

 10. E pravi:

  Rock je belska glasba in rockabilly-ji so bili večinoma belci. Črnska glasba je : rap , blues , jazz , soul ,reagge..Sicer se mi je pa leta skoraj 2014 to prav bedno pogovarjat kaj je belsko in kaj črsko.Prav tak čudn občutek dobim v želodcu ,ker nisem rasist.
  Ta tanovi komad od Cube je tudi meni dober.
  Ja ne se strinjam z teboj itak pa ima vsak svoj okus.
  Vem pa kaj hočeš povedat glede filinga in drajva.

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Črnci so že zdavnaj pred belci furali rock and roll, a so jim ga belci spizdili.
  O tem govori tale super film:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2009/01/23/recenzija-cadillac-records/

 12. Didl pravi:

  E, zame glasbenik ne pride nazaj na sceno če je album slab ?! Glede najboljših albumov pa govoriš, kot da so to dejstva. Pač meni je The Eminem Show verjetno najboljši. Beati in produkcija boljša zdaj? Ja, ampak saj kot pravi Iztok, samo tehnično boljši. Važna je pa duša in filing.

  Glede ras, če se že pogovarjata, pa itak vse izhaja iz črnske muske, torej bluesa. Res pa je danes neumno rečt, da moraš biti črn, da delaš rap. Takih stereotipov ni več. Takrat, ko je Eminem začenjal, je to bilo. Ravno zaradi tega, je bil nekaj posebnega.

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ne pozabi, da so pred njim razturali že Beastie Boys, pa House of Pain in 3RD Bass. Pa tudi Vanilla Ice.

 14. E pravi:

  Iztok itak ni pomebno gdo je prvi začel belci ali črnci ampak rock in rock and roll bo za moje pojme vedno belska glasba.
  Za ta film prvič slišim.Tako na oko se mi zdi da more biti film zanimiv.

  Didl jebat ga ne moreš en album preskočit vrnil se je z Relapsom in potem je še prišel Recovery.Glede dejsta pa.. je dejstvo ,ki ga bo 99% ljudi ,ki so fani Eminema povedali da sta The Slim Shady LP in MMLP1 to najboljša albuma in pogojno še eminem show.
  Jaz dobim filing in dušo.Didl Iztoku gre vrjetno na kurac pač ker so beati bolj elektronski kot recimo pri komadu rap god in refreni.
  To je pač novi sodobni rap , rep kot je bil v 80 in potem razvil v 90h ga ni več z redkimi izjemami ampak res z izjemami.
  Eminem je za moje pojme vedno imel dobre beate.On ga ne serje kot Lil Wayne in podobni.

 15. Didl pravi:

  Da se je vrnil na sceno je ponavadi razumeti, da je zopet uspešen. Vsi vemo, kakšen je vrstni red njegovih albumov, ampak če album pogori, potem tukaj ne moremo govoriti da je raztural sceno.
  Glede beatov se strinjam. Še vedno je pomoje eden najboljših raperjev. Sicer pa ne spremljam več toliko te scene. Ravno zaradi takih drekačev kot so Lil Wayne, Drake in podobni, sem nehal poslušati oz. spremljati hip-hop.

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Drake je meni grozno zanič. To ni rap, to je pussy ass šit. Lil Wayne nekaj podobnega. Sram ju je lahko.

 17. E pravi:

  Didl vrnitev si vsak po svoje razlaga jaz si jo tako kot sem že napisal ti si jo spet drugače.

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Govorita kot da se je vrnil po desetih letih :)
  Nobene vrnitve, tip redno izdaja plošče in vse so superuspešne že vrsto let.

 19. E pravi:

  Iztok album Encore je bil izdan leta 2004 ,Relpase leta 2009 zato se govori o neki vrnitivi.U mes je bilo še izdano Curtin call the hits 2005 in The Re-Up 2006.Samo ta dva se ne štejeta v albume.
  Zato se govori o neki vrnitvi po 5 letih 2004-2009.

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Okej, naj bo, nisem bil pozoren, da je bila tako velika pavza.

 21. Jure pravi:

  Ne glede na kvaliteto njegovega ustvarjanja, men Eminem nekako ne sede. Preveč posiljen za moje pojme. Dam mu pa priznanje, da je itak v nekem segmentu naredu prestop kar se samega rapa tiče, tega mu nihče ne more oporekati. Sam za moj feeling ni. In to je stvar osebnega okusa.
  Jp Iztok, črnci so bli prvi tud pri roknrollu, saj so kralji muzke nasploh. Črnca presežet je pa skoraj nemogoče, v muzki, seveda :-)

 22. E pravi:

  Če malo popustim pri svoji trditvi glede Rocka in rock and rolla in rečem ,da sta te dve zvrsi prišli iz , če se ne motim iz Rhythm and blues kar je črnska glasba.Ampak za moje poje je Rock glasba vedo bila bolj belska glasba kot črnska.

 23. montebuba pravi:

  nisem pristaš Eminema ampak ta je pa dobra:
  https://www.youtube.com/watch?v=9dcVOmEQzKA&feature=kp

 24. E pravi:

  Eminem sets Guinness World Record with ‘Rap God’

  http://www.freep.com/article/20140909/ENT04/309090080/Eminem-Guinness-Record-Rap-God

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !